2777
2789
الان در روزای پریود به سر میبرم از مرز ناامیدی مطلق دارم فاصله میگیرمو امید به ماه بعد 😔من مشکلم یک ...

عزیز دلممم... معلومه که مادر میشی ی روز میای به پستهایی که گذاشتی میخندی.... 

خدایا بی نهایت بار شکرت...
عزیز دلممم... معلومه که مادر میشی ی روز میای به پستهایی که گذاشتی میخندی.... 

عزیز دلم انشالله همین باشه سال دیگه هممون چک کنیم پستهای قبلیو و نی نی کنارمون باشه والهی هیچ مادر دیگه ای اضافه نشه به این تاپیک 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسیدم ولی شما و مریم جون میگید ترس نداره دیگه مشکلی نیست من واسه رسیدن به نی نی هر دردیو حاضرم تح ...

اره عزیزم برو قبلش یه شیاف میذاری اصلا درد رو هم احساس نمیکنی یعنی برای من چند ثانیه بود اونم مثل پریودی خفیف... ماهایی که درد زایمان کشیدیم درد اولاد داشتیم این چیزا هیچی نیستن گلم برو نترس

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

سلام عزیزای دلم ..فداتون بشم بهترین دوستای من تو اوج روزای سخت و وحشتناک زندگیم ...هستی راست میگه چند روز پیش نفس برای دو ساعت تکون نمیخورد هر چی شیرینی خوردم اصلا ..باورتون میشه میدونم که برای اون دو ساعت منم تو حالت کما بودم .اطرافمم نمیفهمیدم مثل دیوونه ها شدم ..خداروشکر تکون ریز خورد و بعدش لگد میزنه .هر بار تکون میخوره از عمق وجودم برای تک تکتون دعا میکنم ..خدا خودش میدونه بارداری موفق و پر خیر و برکت شما دوستای عزیزم جزو بزرگترین آرزوهام ..نیت دارم هر بار هر کدومتون خبر باداری رو بدید براتون ختم صلوات بگیرم به نیت پنج تن 

الهی آمین اون روز خوب بیاد 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 

انشالله باردار که شدید حال این روزای منو درک میکنید .زندگیم ..خندم .رفتارم اخلاقم .نفس کشیدنم ..فقط فقط شده وابسته به تکونای نفس ..انشالله خیلی زود باردار میشید و میاین همین حرف منو تایید میکنید 

مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید هم میترسه 

شده حال و روز ماها ..خلاصه براتون بگم خواهرای خوبم همه روزمرگیم شده تکون خوردنای نفس ..وقتی تکون میخوره غذا مو با آرامش میخورم .با آرامش میخابم ..حتی صحبت کردنم با خونوادمم وابسته شده به تکونای نفس .وقتی تکون خورد رفتار و اخلاقم خوبه باهاشون .خودشونم دیگه میدونن تا اعصاب ندارم میگن نفس اش لگد نزده 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
راستی اسمت چی بود گلم . بارداریت چی شد ،

مهربانم عزیزم برات گفته بودم که 🙂 تو ۳۶ هفته و ۴روز ضربان نداشت..تیر ماه آسمونی شد الان ۷ ماه از دستش دادم و ششمین اقدامم هست

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم من امروز پریود شدم 😄

عه... فدای سرت قشنگم انشاالله این ماه نتیجه میگیری عزیزم🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
قربونت برم مرسی از دعای قشنگو انرژی مثبتت من کلا زندگیم اینجوری شده پریود میشم گریه میکنم ناامید میش ...

الهی 🥺 

انشاالله که خیلی زود نتیجه بگیری و دلت شاد شاد شه به حق موسی بن جعفر علیه السلام 🤲

الان در روزای پریود به سر میبرم از مرز ناامیدی مطلق دارم فاصله میگیرمو امید به ماه بعد 😔من مشکلم یک ...

عزیز دلم اصلا نترس و صبور باش صبر اوج احترام به حکمت خداست.. منم بعد از ۸ سال باردار شدم و الان ۳۴ سالم هست قوی باش و دلهوره های بی مورد از خودت دور کن... چرا باردار نشی آخه تو یک بار به راحتی باردار شدی و اینبار هم به امید خدا باردار میشی و نی نی براتون میمونه... باور کن دارم میبینم اون روزیایی رو که هممون اینجا داریم از بی خوابی و درد واکسن نی نی هامون با هم حرف میزنیم😍 امیدوار باش و مثبت فکر کن..این اومدن و رفتن قطعا حکمتی توش بوده که من و شما ازش بی‌اطلاعیم... انشاالله به زودی حکمت خدای مهربون باخواستت یکی میشه و دلت غرق شادی🤲⚘⚘ 

سلام مهربونم نه من تاشش ماه بخودم فرصت میدم اگه نشد بعدش میرم سراغ دارو... جمعه موعدمه البته اگه پری ...

الهی که پری خانم نیاد و دلت شاد شه🤲 والا من بعد از سقط ۳۰ روز بودم که آذر ماه به دلیل استرس وحشتناکی که داشتم ۱۱ روز عقب انداختم و ماه بعدش یعنی دی چون ریلکستر بودم۴ روز جلو انداختم. این ماهم لتروزول خوردم تا ببینیم خدا چی میخواد.

ممنون از دعای دلچسبت 😍 الهی که همه با هم به زوری از خدای مهربون عیدیامون بگیریم🤲⚘⚘

انشالله باردار که شدید حال این روزای منو درک میکنید .زندگیم ..خندم .رفتارم اخلاقم .نفس کشیدنم ..فقط ...

فرزانه جان قربونت برم که میدونم چه حجم از استرس داری تحمل میکنی. انشاالله نفس جان سالم و سلامت و به موقع میاد بغلت و کلی با هم خاطره های خوشگل میسازید و تمام این روزا میره اون ته ته های قلبت🤲 عزیزم برای سلامتی تو نفس جان تا موقع زایمانت هر روز ۱۱۰ بار صلوات میفرستم..الهی که که به حق حضرت علی ع  از اینجا به بعد بارداریت در آرامش و سلامتی سپری بشه و نفس جان سالم و سلامت بیاد بغلت🤲⚘⚘

فرزانه جان قربونت برم که میدونم چه حجم از استرس داری تحمل میکنی. انشاالله نفس جان سالم و سلامت و به ...

فدات بشم عزیزدلم. .بخدا قسم بی صبرانه منتظر شنیدن خبر خوش بارداریتون هستم. .دوست دارم ادامه بارداریم کنار شما بگذرونیم اینجوری زودتر برام میگذره 

فدات بشم عزیزدلم. .بخدا قسم بی صبرانه منتظر شنیدن خبر خوش بارداریتون هستم. .دوست دارم ادامه بارداریم ...

خدا نکنه قشنگم..انشاالله عزیزم انشاالله 🤲⚘

سلام عزیزم،متاسفم و امیدوارم به زودی خدا برات به بهترین شکل برات جبران کنه گلم. عزیزم من چون تو بار ...

عزیزم منم سال 98 جفتم کنده شد کامل تو هفته 39 و پسرم فوت شد

الان دخترم 4ماه و نیمه اس 

فقط تو بارداری اسپرین خوردم جون از لحاظ انعقادی مشکلی نداشتم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام عزیزم منم مثل شمام بااین تفاوت که تو هفته ۳۵ اینطوری شدم ۱۶روز پیش... دلیلش چی بود که جفتت کند ...

لعنت به کنده شدن جفت

منم 12مرداد 98 تو هفته 39 نصف شب تو خواب جفتم کنده شد با خون ریزی زیاد رفتم بیمارستان سزارین شدم ولی بی فایده پسرم از دست رفت

اه چه روزایی بود لعنت بهش

مجدد بعد 4ماه اقدام کردم و باردار شدم و خداروشکر الان دخترم 4ماه و نیمه اس تو بارداری فقط اسپرین مصرف کردم 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم