2777
2789
وای خدا رو صد هزار مرتبه شکر خیلی خوشحالم عزیزم خدا حفظش کنه.من تو رو یادمه تازه اومده بودم این ...

قربونت بشم عزیز دلم🌹❤️ 

بله خیلی روزای سختی بود ولی خدا واسم معجزه کرد 

ایشالا زود  زود خدا سوپرایزت کنه  و خبر بارداریتو بشنویم 💓💓💓

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وااای سلام لیانا جاان من خاطرت هست shoor  بهت درخواست دوستی داده بودم نگران بودم واسه اقدام.. خ ...

سلام عزیز دلم 🌸🌸

بله مگه میشه یادم بره 

ممنووووون از دعای قشنگت 💓💓

چکارا کردی ؟ انشاالله زود مامان یه نی نی خوشگل بشی ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما هم دو قلو از دست دادی چند هفته جرا لبخشید میپرسم

سلام گلم بله تو ۲۴هفته 

خونریزی داشتم جفت به رحم چسبیده بود نشتی کیسه آب هم داشتم نمیدونم کدوم باعث زایمان زودرسم شد 

من خودم ۲۸هفته پسرام از دست دادم هماتوم داشتم کلا خونریزی کلا جفتم پایین  اومده بود اخ اخ حالت ...

دقیقا منم هماتوم داشتم جفت یکی از قلا خیلی پایین بود 

بهش فکر نکن دیگه عزیزم توکل کن به خدا انشاالله زود زود مامان یه پسر ناز میشی 

من پارسال این موقع روزای خیلی بدی داشتم ولی خدا خواست و باز باردار شدم 

مامان میشی انشاالله خبرشو میشنوم 🌸🌸🌸

قربونت بشم عزیز دلم🌹❤️  بله خیلی روزای سختی بود ولی خدا واسم معجزه کرد  ایشالا زود  ...

ممنونم عزیزم انشاالله منم منتظر معجزه خدا هستم😍❤️🌹

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
شبنم جان چه خبر؟ پری نشدی که قشنگم😍 نیلو جون وضعیتت بهتر شد؟ مامان پسری‌ها چند سیکلی؟ دارو چی مصر ...

الحمدالله خوبم دارم دارو میخورم شنبه دوباره برم تهران آندومترم رو ببینه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیز دلم اصلا نترس و صبور باش صبر اوج احترام به حکمت خداست.. منم بعد از ۸ سال باردار شدم و الان ۳۴ س ...

سلام عزیز دلم

خوبی مهربان جانم

چه خبر از خودت

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
لعنت به کنده شدن جفت منم 12مرداد 98 تو هفته 39 نصف شب تو خواب جفتم کنده شد با خون ریزی زیاد رفتم بی ...

خدا رو هزار مرتبه شکر عزیزم..الهی که تنش سالم باشه و عمرش باعظت🤲 الهی که بهترین‌ها براش رقم بخوره و زندگیش سرشار از نگاه و لبخند مهربون خدا باشه🤲 گلم برای هممون دعا کن 🙏⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام عزیز دلم 🌸🌸 بله مگه میشه یادم بره  ممنووووون از دعای قشنگت 💓💓 چکارا کردی ؟ انشاالله ...

فدای تو گلم.. ۷ ماه از سقطم میگذره و شیش ماه اقدامم.. برای ما هم دعا کن که غم این روزا با لذت دوباره مامان شدنمون زودتر کمرنگ شه🙏⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الحمدالله خوبم دارم دارو میخورم شنبه دوباره برم تهران آندومترم رو ببینه

خدا رو شکر.. انشاالله شنبه همه چیز نرمال نرمال هست قشنگم💝🤲

سلام عزیز دلم خوبی مهربان جانم چه خبر از خودت

فدای تو گلم... فعلا که خبری نیست.. ۲۴ سیکلم و منتظر تا ببینم خدای مهربون چی برام رقم زده🙂

خدا رو شکر.. انشاالله شنبه همه چیز نرمال نرمال هست قشنگم💝🤲

ممنونم عزیزم

التماس دعا 

فدای تو گلم... فعلا که خبری نیست.. ۲۴ سیکلم و منتظر تا ببینم خدای مهربون چی برام رقم زده🙂

عزیزم انشالله به حق پنج تن برات بهترینا رقم میخوره و دلت شاد میشه

دقیقا منم هماتوم داشتم جفت یکی از قلا خیلی پایین بود  بهش فکر نکن دیگه عزیزم توکل کن به خدا ان ...

خدا روشکر الان بچه داری ؟ اسمش چیه 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم