2777
2789
عزیزم  مشگلت چیبود ای وی اف شدی؟چندساله اقدامی؟

سه ساله

تنبلی تخمدان

ذخیره تخمدانم بالاست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس تو چرا مستقیم رفتی ای وی اف،؟ای یو ای نکردی؟

چرا دوبار آی یو آی کردم

ولی دیگه تحمل صبر کردن نداشتم

دکترم رو عوض کردم رفتم مرکز ناباروری یه ماه دارو داد تخمدانام تحریک بیش از حد شد

داروشم خیلی نبود

گفت فقط آی وی اف 

منم صبر نکردم،چون تو اون مدت اگه قرار بود بشم میشدم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
پس تو چرا مستقیم رفتی ای وی اف،؟ای یو ای نکردی؟

آی وی اف که اصلا پروسه ی سختی نیست خیلی راحت اواخر تیر داروهام شروع شد

اواخر شهریور انتقال دادم و اولین بار مثبت شدم

من الان مشکلم چیز دیگه ست

وگرنه با آی وی کلی حال کردم

ممنون عزیزم از توضیح کاملت. خدا تو دلیت برات حفظ کنه و سالم و سلامت بیاد بغلت🤲 عزیزم ما رو هم دعا ...

ممنون عزیزم برای دعای قشنگت.

فکرنکنم ضرری داشته باشه امابهتراینه که بافاصله زمانی میل کنی. 

رازیانه هورمون های زنانه تقویت میکنه. 

اگرعسل میخوری با دارچین بخور روزدرمیون وروزبعد دوسین یاسیاه دونه عسل.

من یه باربیرون برام انجام دادن یادگرفتم بعدهمسرم برام انجام داد.

❤❤❤خواهش میکنم خوشحال میشم کمکی کنم.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
قرص هات چیا بودن؟منم دو بسته اینفولیک خوردم.گرونه لامصب

سلام عزیزم خوبی،من مگنیفورت و کیو کوتین دارم میخورم و فولیک ۱ حدودا سه ماهه اینو فولیک هم گفت ماهی که قصد اقدام داری بخور