2777
2789
سلام بچه ها حالتون خوبه؟باورکنیدهرروز میام تاپیک وکلی براتون دعامیکنم کلیم گریه میکنم امروزدلم خیلی ...

عزیز دلم مرسی بابت دلگرمی ها و دعاهای قشنگت❤️ خدا به سلامتی بچت رو بذاره بغلت عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
سلام عزیزم چطوری؟ گلم ی کوچولو بنایی داریم در گیر اونم وقت نمیکنم سر بزنم.. چه خبراا؟ چند سیکلی؟ منت ...

مهربان جون یکم لک دارم احتمالا تا اخر شب یا فردا دیگه تبدیل به پریود میشه خیلی وقتا اینطور یه نصف روز لک میبینم قبل پریود😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلن نترس.با اون فولی های تپلی که داری انشالله مثبت میشی بعد عکس

این ماهم دو تا داشتم ولی خب اقدامم دست و پا شکسته بود😭 مریم جون حالا تحقیق کنم ببینم این ماه میشه اقدام کرد یا نه😅 چون اگه انتی بیوتیک بخورم اقدام نمیکنم

این ماهم دو تا داشتم ولی خب اقدامم دست و پا شکسته بود😭 مریم جون حالا تحقیق کنم ببینم این ماه میشه ا ...

مگه انتی بیوتیک ضرر داره؟فردا برو وقت بگیر.راستی باشگاه میری؟باشگاه واحد پایین خونتونه.راحت میشه بری.مجهزه؟

😉

مگه انتی بیوتیک ضرر داره؟فردا برو وقت بگیر.راستی باشگاه میری؟باشگاه واحد پایین خونتونه.راحت میشه بری ...

اره عزیزم فردا زنگ میزنم. اره باشگاهمون مجهزه ولی من فعلا نمیرم بیشتر پیاده روی‌میرم خیلی خوب لاغر کردم ۲ کیلو مونده به وزن قبل بارداری برسم

مهربان جون یکم لک دارم احتمالا تا اخر شب یا فردا دیگه تبدیل به پریود میشه خیلی وقتا اینطور یه نصف رو ...

فدای سرت نازنینم.. انشاالله به امید خدا این ماه عیدیت از خدای سبز و مهربون میگیری🤲 فقط همه چیز بسپار به خدا نگران هیچ چی هم نباش 🙂

بهترینا برات رقم بخوره قشنگم⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
فدای سرت نازنینم.. انشاالله به امید خدا این ماه عیدیت از خدای سبز و مهربون میگیری🤲 فقط همه چیز بسپا ...

ممنونم مهربون من انشاالله توکل بر خدا هممون عیدی خوب از خدا میگیریم من مطمئنم

خدا سلامتت کنه.تو دلیت هم مبارکت باشه.فشارتو چک کن.چون مستعد فشار هستی.ما انقد بیکاریم همش میایم نی ...

مراجعات مکرر به نی نی سایتو خوب اومدی اینقد بی بی چک و خاطره زایمان دیدم که مغزم هنگ کرده تاپیک از دست دادن نوزاد که دیگه هیچی😐مریم جون بالاخره نی نی ما هم برمیگرده خدا مهربونه❤️

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
ناامید نباش شبنم جون.. انشاالله هر چه که مصلحت همون بشه عزیزم🤲 اگر هم به موقع پری بشی که خیلی خوبه ...

مرسی عزیزم. میدونم درکم میکنی هر موقع ک آدم پریود میشه تمام غم و غصه هاش میاد جلو چشاش 😔

منک بدون داروهم منظم پریود شدم فولیکول بالغ داشتم، مطمئنم چسبندگی دارم ک 4ماه اقدامم بی نتیجه بود. فقط همین عکس رنگی مونده ک برم، خدا کنه چسبندگی هم اگ بود با عکس رفع بشه. ان شاء الله شما و بقیه دوستان هم دونه دونه باردار بشین 🙏

من بعد 4یا5 ماه از سزارین اقدام کردم خوب شد ک کردم، تا مشکلمو زود فهمیدم، وگرنه دکترم میگفت بعد یه سال برو اقدام 😐تمام سونو ها و آزمایشات شکر خدا خوبن. فقط عکس رنگی مونده ک، اگ این ماهم باردار نشم باید برم. 

@saiare   مهربان جونم کجایی عزیزم دلتنگت میشیم @dew   شبنم جون از تو چه خبر چه کارا ...

سلام عزیزم من فعلا خوبم اخر هفته میخوام برم سنو ان تی بخش فکر میکنم قلبم میخواد بیاد تو دهنم خیلی رنج کشیدم خیلی با دلای پاکتون با دلای رنج کشیدتون برام دعا کنید این بچم سالم باشه واقعا با باردار شدن مجدد ادم خیلی امید وار میشه ایشالله ک این امید واری نتیجه داشته باشه از خدا میخوام شماهایی ک در حال اقدام هستید خدا خیلی زود دامنتون سبز کنه مامانای باردار هم مسافرشون رو ب سلامتی ب دنیا بیارن

سلام عزیزم من فعلا خوبم اخر هفته میخوام برم سنو ان تی بخش فکر میکنم قلبم میخواد بیاد تو دهنم خیلی رن ...

سلام عزیز‌دلم به سلامتی ان تی رو هم میری با خوشحالی برمیگردی خبر خوش‌بهمون میدی عزیزم بهت حق میدم که نگران باشی مایی که هنوز باردارم نشدیم اون استرس رو داریم پیشاپیش...خیلی مراقب خودت باش گلم یادتنره بیای خبرمون کنی

بچها من ی جا تو نی نی سایت خوندم میگفت زیاد اتفاق افتاده توبارداریش با یه کار باردار شده

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم