2777
2789

وای نمیدونی چقدر دلم شکست و گریه کردم🥺 ج دادم عزیزم من کی احوال پرسی کردم؟ همدردی با دیگران و ابراز خوشحالی از بارداری کسی احوال پرسیه؟  اگه دوست نداری تو تاپیکتون باشم خب راحت بهم بگین و ...

اونقدر گریه کردم اونم گفت اشتباه متوجه شدی و از این حرفا.. منم واسه همشون آرزوی مامان شدن کردم و گفتم که دیگه نمیام همون مامانی که تازه باردار شده بود گفت نرو و ما از حرفات انرژی میگیریم و..

که مدیر گفت جواب این خانوم ندین این اومده جو تاپیک قشنگمون بهم بزن😭😭 اونقدر دلم شکسته و اونقدر گریه کردم 😭😭 پیامی که برای بچه های گروه آرزوی مامان شدن کرده بودم ریپلای کرد که خانوم محترم شما فقط سه روز عضو تاپیک شدی چطور اینا شدن دوستات؟؟!  منم ج ندادم..خیلی دلم شکست دلم شکسته بود که بدتر شد😭😭

پیاما هست میتونی بدی بخونی... خدا شاهد که اصلا حرف بی ربط نزدم. 

اونقدر دلم گرفته بود که حد نداشت همسرمم سرکار بود و تنهایی به قدری گریه کردم که الان سرم داره میترکه😔

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

عزیزم تو هم اینقدر به خودت و همسرت فشار نیار...باور کن میدونم چی میگی و حال و روزت میفهمم واسه خود من هم پیش اومده.. اصلا فکر زمان تخمک گذاری و این چیزا هم نباش از امروز اقدامت داشته باش و خودت و اقبالت به خدای سبز و مهربون بسپار و  به یاد داشته باش( گر نگهدار من آن است که من میدانم .....شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد) 💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی میدونه چطوری باید لغو کاربری کرد؟

اگه تو بری من خیلی دلم میشکنه.پیش ما بمون.

اون تایپیک هم نرو عزیزم.

آخ منمدیشب حالم خراب بود.

خیلی خسته شدماز شرایط روحیم.

خدایا خودت دلمون رو شاد کن.مهربان جان خودتو برای چی از ادمایی که حتی ندیدیشون ناراحت میکنی؟

😉

چرا چی شده عزیزم؟؟؟ کی ناراحتت کرده؟؟؟ باور کن منم امشب خیر سرم تخمک گذاریم بود اقدام که نکردم هیچ ت ...

نمیدونم چرا روز تخمک گذاری من یا با شوهرم دعوام میشه.یا افسرده میشم و با نا امیدی شدید.امروز روز ۱۱ سیکلمه

😉

راستی بچه ها من امروز پری شدم😐 یعنی ۴ روز زودتر از موعد..خیلی برام جالبِ ماه پیش وحشتناک استرس داشتم که آخر منجر به ۱۱ روز تاخیر شد و این ماه خودم زدم به بیخیالی و مشغول کردم که ۴ روز زودتر شدم.

خدایا کرمت شکر. 🤲 بچه ها خیلی دوستون دارم. این مدت که کنارتون بودم واقعا برام خوشایند بود. از هدانای مهربونم ممنون که این تاپیک زد تا ما دل شکسته ها کنار هم باشیم و با درد و دل کردن برای هم بتونیم خودمون قوی کنیم و ناامید نباشیم. انشاالله که بهترینها برای تک تکتون رقم بخوره و به زودی به حق شش ماه کربلا صاحب بچه‌های سالم و صالح بشید. مامانایی هم که باردارن بارداریشون به راحتی سپری کنن و نی نی هاشون سالم و سلامت بیاد بغلشون🤲 آمین آمین آمین💝⚘

هستی جونم میگی چه طوری ب نینی یار بگم؟🙏

چرا چی شده عزیزم؟؟؟ کی ناراحتت کرده؟؟؟ باور کن منم امشب خیر سرم تخمک گذاریم بود اقدام که نکردم هیچ ت ...

چرا گریه میکنی؟بعضی وقتا یه آرامشی داری که من میگم هستی چقد قوی هست...

😉

انشاالله عزیزم منم شک ندارم خدا رحیمه ولی بعضی موقع ها که دلتنگ فرشتم میشم خیلی بیقرار میشم 

منم عجیب دلتنگشم.عجیب

خدا چرا منو نمیکشه؟از همه چی خستم.از خودم از کارم از زندگیم...

😉

راستی بچه ها من امروز پری شدم😐 یعنی ۴ روز زودتر از موعد..خیلی برام جالبِ ماه پیش وحشتناک استرس داشت ...

منم ماه پیش شدید استرس داشتم ۱۴ روز عقب انداختم.اخر با امپول پریود شدم...

😉

اگه تو بری من خیلی دلم میشکنه.پیش ما بمون. اون تایپیک هم نرو عزیزم. آخ منمدیشب حالم خراب بود. خیل ...

مریم جونم فدای دلت بشم.. خیلی ناراحت شدم.. آخه حرفی نزدم که..اون خانوم خیلی تند برخورد کرد دلم خیلی شکست ...دیشب احساس کردم هیچ جای دنیا جایی ندارم... اون از بچم اینم از...

بعد قرآن خوندم و توبه کردم. حق میدم به اون خانم خب از من خوشش نمیومد ولی میتونست خیلی راحت بهم بگه آخه همه چت میکردن فقط من نبودم که😔

راستی بچه ها من امروز پری شدم😐 یعنی ۴ روز زودتر از موعد..خیلی برام جالبِ ماه پیش وحشتناک استرس داشت ...

عزیزم .روز اول پریود برای ما مامانهای داغدیده یه کوه غمه.وقتی پریود میشم انگار یه جنایتی کردم.🥺🥺🥺🥺

تو الان پریودی.خودتو ناراحت نکن.سری پیش راحت باردار شدی؟؟؟؟

😉

اون تایپیک رو بده برم جوابشونو بدم؟؟؟؟

فدای محبتت💝 بیخیال عزیزم..انشاالله خدا هممون هدایت کنه💝⚘⚘

همسرت شب کار بود؟

آره عزیزم. مسافر برده بود تا شمال و تازه برگشت. الانم خواب