2777
2789
سلام عزیزم منم تو اون تاپیک هستم...با حرفای شما خیلی انرژی میگرفتم،ناراحت شدم اون موضوع پیش اومد،مید ...

فدات نیلو جونم..خودت که دیدی عزیزم من فقط احساسم ابراز میکردم. مامان محمد جون میتونستن خیلی ترم تر بگن که نباید زیاد چت کرد. حیف شد حتما قسمتم نبود تو چله شرکت کنم😔 ممنون از دلگرمیت گلم ⚘⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
مهربان جان عزیزدلم ی وقت خدای نکرده نذاری بری... ما بی تو چه کنیم مهربونم...    

فدای مهربونیت دوستم. منم خیلی از شما ها انرژی میگیرم و دوستتون دارم. چشم عزیزم 💝⚘⚘ 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات نیلو جونم..خودت که دیدی عزیزم من فقط احساسم ابراز میکردم. مامان محمد جون میتونستن خیلی تر ...

ناراحت نباش گلی جونم💋 من بعد هر بار خوندن سوره شمارو حتما دعا میکنم 💚❤

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
مهربان جان منم امروز پریود شدم...😍😍😍یعنی باهم پریود شدیم... من دوره ام شده ۲۸روزه خداروشکر که منظ ...

آمین آمین آمین..

انشاالله این ماه نتیجه میگیری فقط استرس نداشته باش و موقع اقدام سعی کن بیخیال باشی.

برات نادعلی میخونم که انشاالله این ماه حکمت خدا با خواستت یکی باشه و با خبرای خوش بیای و خوشحالیت با ما هم تقسیم کنی ⚘⚘💝

این خانومی که ازش میگی عشق ماست😍😍😍 چرا اذیتش کردن☹️

فدات بشم عزیزم تو خودت عشقی هستی جونم💝⚘⚘😘😘

اره من و چند تا از دوستای دیگه اون تاپیک هم ایشونو دوست داشتیم،حرفاشون دلنشینِ... خودمم دقیقا متوجه ...

چرا که نه عزیزم هدانا جان این تاپیک زدن که ما دل شکسته ها دور هم باشیم و از هم انرژی مثبت بگیریم

خدا خیرش بده و گل پسراش براش حفظ کنه.

انشاالله به حق خانم فاطمه زهرا س به زودی دلت شاد شه⚘⚘💝 

چرا که نه عزیزم هدانا جان این تاپیک زدن که ما دل شکسته ها دور هم باشیم و از هم انرژی مثبت بگیریم خد ...

ممنون مهربونم 😘💚❤

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
قربونت برم من همچنین عزیزم.. مهربان جان کی میخوای بری تحت نظر دکتر اقدام کنی؟؟؟ یا نمیخوای بری و طبی ...

عزیز دلم من تحت نظرم.. از همون اول که رفتم واسه اقدام. فقط دارم ویتامین و اسید فولیک میخورم همسرم هم ی کم ضعیف بود که داره دارو میخوره 

به نظرت برم به دکتر بگم داروی بده بهم؟ آخه ماه قبل گفتم گفت نیاز نداری😐

هیچی میخواستم برم شهرستان خونه مادرم  با ذوق رفتم سونوگرافی صدا قلبشو بعد شش سال ببرم برا خانو ...

الهی عزیزم... خدا رو شکر که خدا هدیش بهت داد انشاالله نگاه مهربون خدا بدرقه راهت باشه و نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت و با هم خاطره های خوشگل بسازین🤲

گلم فقط استرس نداشته باش و به روزای خوبی که قرار با نی نی و عزیزات بسازی فکر کن. 

برای آرامش و سلامتی خودت و نی نی به نیت پنج تن و یکی هم به نیت امید کربلا آقا قمربنی‌هاشم ع آیت الکرسی میخونم 💝⚘ بهترینها نصیبت دوستم⚘⚘

ناراحت نباش گلی جونم💋 من بعد هر بار خوندن سوره شمارو حتما دعا میکنم 💚❤

فدای قلب بزرگت بشم.. ممنون عزیزم انشاالله که لطف خدای سبز و مهربون شامل حالت بشه نازنینم💝⚘⚘

خدا رو هزاران مرتبه شکر عزیزم. انشاالله بارداری راحتی رو سپری کنی و نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت 🤲 ...

قربونت گلم انشالا شما هم خیلی زود باردار شی

از روز اول پریودی تا ده روز مونده به موعد پری بعدی باید بخوری 

هم رحمو تمیز میکنه هم برای بارداری آماده میکنه و رحم گرم میشه، همسرتم بخوره برا اسپرم ها خوبه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
الهی عزیزم... خدا رو شکر که خدا هدیش بهت داد انشاالله نگاه مهربون خدا بدرقه راهت باشه و نی نی سالم و ...

مرسی عزیزم دعام کن،بخدا همه چشم و امیدم به این بچه ست،من شهر غریبم شش ماه پدرمو ندیدم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
هیچی میخواستم برم شهرستان خونه مادرم  با ذوق رفتم سونوگرافی صدا قلبشو بعد شش سال ببرم برا خانو ...

الهی بمیرم برای دلت منم تازه از پیش مامان اینا برگشته بوذم شب رفتم بیمارستان گفتم تکون نمیخوره بذار برم صدای قلبشو‌بشنوم خیالم راحت شه رفتم دیدم چه خاکی تو سرم شده...اره عزیزم دکتر بی لیاقتم اگه یه اسپرین میداد مصرف میکردم اینطور نمیشد... فشار تو بند ناف افزایش پیدا کرده بود... عزیز دلم تو هم تحت نظر دکتر باش خوب کاری کردی به کسی نگفتی انشاالله سالم بغل میگیریش... زود زود بیا اینجا بهمون سر بزن

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیز دلم من تحت نظرم.. از همون اول که رفتم واسه اقدام. فقط دارم ویتامین و اسید فولیک میخورم همسرم هم ...

مهربان جان منم ماه پیش چهار تا فولی داشتم این ماهم روز ۱۳ رفتم باز دو تا فولی داشتم سایز ۲۰ و ۱۹ ضخامتمم ۹ بود ولی حیف این ماهم اینطور شد فقط ۱۲ ساعت بعد امپول اقدام داشتم بعد دیگه اینطور شد بیخیال شدم گفتم  خدا بخواد با همین یه دفعه هم میگیره... ماه بعد که میرم عکس رنگی بعدشم دارو نمیگیرم دیگه به نظرم استرس وارد میکنه به ادم که حتما یه روز خاصی باید اقدام داشت بدون دارو بهتره اگه فولی بالغ داشته باشی وسط سیکل... این عسل و سیاهدونه هم خیلی خوبه من یه ماه استفاده کردم بدون حتی یه قرص فولی ۲۰ داشتم دیگه دارو نمیگیرم فعلا یکم استراحت میدم به خودم همین سیاهدونه رو میخورم ماه بعد عکس رنگی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿