2777
2789
آمین آمین آمین.. انشاالله این ماه نتیجه میگیری فقط استرس نداشته باش و موقع اقدام سعی کن بیخیال باشی ...

مهربان جان انشالله بزودی زود آزمایشت مثبت میشه گلم به حق صاحب این شبها بی بی فاطمه زهرا علیها سلام

خدایا بی نهایت بار شکرت...
مرسی عزیزم دعام کن،بخدا همه چشم و امیدم به این بچه ست،من شهر غریبم شش ماه پدرمو ندیدم

نگران نباش نازنین. خدای ما هم سبز و مهربون فقط استرس و فکرهای بی مورد از خودت دور کن.. میدونم سخته ولی شدنیه قشنگم.. خدا پدرتونم برات حفظ کنه. ازش بخواه برات دعا کنه دعا های پدر خیلی کار سازه عزیزم.. بهترینها نصیبت بشه گلم⚘⚘💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم دعام کن،بخدا همه چشم و امیدم به این بچه ست،من شهر غریبم شش ماه پدرمو ندیدم

عزیزم فقط ی سوال همسرم هم ناشتا بخوره؟

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
مهربان جان منم ماه پیش چهار تا فولی داشتم این ماهم روز ۱۳ رفتم باز دو تا فولی داشتم سایز ۲۰ و ۱۹ ضخا ...

گلم انشاالله که همین ماه نتیجه میگیری به خدا اعتماد کن.. خدای ما خدای معجزه هاست هستی جونم  پس خودت و اقبالت بهش بسپار شک نکن خدا بد بنده هاش نمیخواد😊

آمپول چی زدی؟ دکتر برات سونو نوشت؟ دکتر اصلا به من نگفت واسه فولی برم سونو!🤔 گفتم این بار برم بهش بگم بهم لتروزول بده.. 

مهربان جان انشالله بزودی زود آزمایشت مثبت میشه گلم به حق صاحب این شبها بی بی فاطمه زهرا علیها سلام

وااای مامان پارسا رها ی دنیا ممنون بابت دعای قشنگت 😍 انشاالله توکل بر خدا🤲

انشاالله به حق ارباب کربلا تا عید همگی حاجت روا بشیم و دلامون غرق خوشی بشه.. آمین آمین آمین🤲

وااای مامان پارسا رها ی دنیا ممنون بابت دعای قشنگت 😍 انشاالله توکل بر خدا🤲  انشاالله به حق ا ...

چ اسم قشنگی برام ساختی....😍😍😍 کاش خدا ی دوقلو بده بهم اسمشونو پارسا ورها بذارم...

اسم کاربریم مامان پسریهاست... یک پسر دارم این بچمم که فرشته شد پسربود...واسه همین تا دیدم جنسیتش پسره اسم کاربریمو این گذاشتم😞

خدایا بی نهایت بار شکرت...
گلم انشاالله که همین ماه نتیجه میگیری به خدا اعتماد کن.. خدای ما خدای معجزه هاست هستی جونم  پس ...

عزیزم یه دکتر نزدیک خونمون میرفتم که رفت و امدم راحت باشه اول سیکلم کلومیفن خوردم وسط سیکلم میرفتم پهلو همون دکتر خودش تو مطب سونو داره سایز فولیکول رو اندازه میگیره بالغ باشه امپول ازادسازی میزنی که تقریبا ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعد امپول تخمک ازاد میشه من که دیگه این دوره کلا دو بار اقدام قبل تخمک داشتم واقعا خدا باید معجزه کنه که بگیره

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
خب امشب با شوهرت قهری هنوز؟دیر نشده .امشب اقدام کن

اره مریم جون انقدر این ۵ ماه به خاطر اقدام ریختم تو خودم جوابشو ندادم دیگه دیشب طاقتم تموم شد اصلا دوست دارم یه ماه باهاش قهر باشم حرف نزنم...خیلی بده حتی شوهرتم بعضی موقع ها درکت نمیکنه میزنه تو سرت این داستانو... این ماه دیگه بیخیال شدم گفتم اگه اقدامم کنم با این حجم از ناراحتی نمیگیره ولی اگه خدا بخواد با همون یه بارم میگیره بیخیال شدم دیگه دارو هم مصرف نمیکنم طبیعی به خودم میرسم 

اره مریم جون انقدر این ۵ ماه به خاطر اقدام ریختم تو خودم جوابشو ندادم دیگه دیشب طاقتم تموم شد اصلا د ...

جالبه .همه ماها با شوهرمون دعوامون میشه.کوه غممون رو خراب میکنیم رو سر شوهرهامون.زندگیمون داغونتر میشه.پس بیایید مدارا کنیم.اون بیچاره ها هم روی خوش و ارامش و امنیت و زندگی میخان دیگه.گاهی ما مقصریم.گاهی هم چاره نداریم تا تخلیه بشیم.

😉

جالبه .همه ماها با شوهرمون دعوامون میشه.کوه غممون رو خراب میکنیم رو سر شوهرهامون.زندگیمون داغونتر می ...

اگه خودش اومد سمتم امشب من نه نمیگم🤣 ولی نیومد که دیگه هیچ... اما از وقت تخمک گذاریم گذشته دیگه مریم جون فقط خدا معجزه کنه میشه