2777
2789
عزيزم اگه مى شناسيدش ازش سوال كني دو باره باردار شد؟ دومين باردارى هم مسموميت گرفت يا نه؟ منم ...

چرا مسمومیت گرفتی؟ علایمت چی بود که زایمان کردی؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
من پاشدم خونه رو جارو کشیدم.دسشویی رو شستم.برم حموم رو هم بشورم .اینجوری ذهن ادم درگیر میشه

آفرین مریم جون لطفا از این به بعد تلاش کن فکرت مشغول کنی و به چیزای خوب فکر کنی💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر برام ماه بعد عکس رنگی‌نوشته... برم یعنی؟؟؟ اون ماهی که عکس رنگی رفتم باید جلوگیری کنم؟

من عکس رنگی گرفتم ماه بعدش اقدام کردم

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
اره من و چند تا از دوستای دیگه اون تاپیک هم ایشونو دوست داشتیم،حرفاشون دلنشینِ... خودمم دقیقا متوجه ...

عزیزم اینجا با ما باش ما اینجا همه جور حرف میزنیم و کلی درد دل میکنیم خودمون مشکلم داشته باشیم سعی میکنیم به طرف مقابل انرژی خوب بدیم و هوای همو داشته باشیم...متاسفم برای سقطت عزیزم خدا جاشو برات پر کنه به زودی گلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
اره عزیزم سر بحث رو من باز کردم ولی خب اونم حرفای بدی زد با اینکه پشیمون شد ولی چه فایده تخمک گذاریم ...

اشکال نداره گلم بین همه زوجا پیش میاد..ماها اول باید فکر بنیان خانواده باشیم بعد نی نی..بهترینا نصیبت⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم مرده زایی داشتم تو هفته ۳۰ دخترم تو شکمم فوت شد...والا منم زود شروع کردم ۵ ماه پیش زایمان داشت ...

سی هفته چرا؟مگه تو‌سونوها چیزی کفته بودن؟نمیشد زایمان کنی سریع ؟

عزیزم اینجا با ما باش ما اینجا همه جور حرف میزنیم و کلی درد دل میکنیم خودمون مشکلم داشته باشیم سعی م ...

ممنون عزیز دلم 😗

انشاالله...

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
باشه عزیزم منم اگه ماه بعد رفتم عکس رنگی اقدام نمیکنم ...چقدر بعد عکس رنگی باردار شدی؟؟؟

همون ماه

سی هفته چرا؟مگه تو‌سونوها چیزی کفته بودن؟نمیشد زایمان کنی سریع ؟

عزیزم همه چیش خیلی خوب بود احتمالا خونرسانی بهش مختل شده بود که تو شکمم چند روز بود فوت کرده بود من نفهمیده بودم انقباضای رحم رو فکر میکردم تکوناشه😔 گلم تو چرا فرشتتو از دست دادی؟

من دفترچه رو اوایل بارداری خوندما.ولی چون هیچکدوم رو نداشتم فک کردم تا آخر اوکی هستم...

اشکال نداره مریم جون.. تو گذشت کن.. 

بنده خدا اونا هم تحت فشارن بیاین ما هم بدترش نکنیم دیگه⚘⚘

اشکال نداره گلم بین همه زوجا پیش میاد..ماها اول باید فکر بنیان خانواده باشیم بعد نی نی..بهترینا نصیب ...

قربونت برم من همچنین عزیزم.. مهربان جان کی میخوای بری تحت نظر دکتر اقدام کنی؟؟؟ یا نمیخوای بری و طبیعی اقدام میکنی؟

خانومها مهربان و هستی؟ از اول که تایپیک رو خوندی کسی بوده مشگل نازایی داشته باشه و با کمال ناامیدی ...

فکر کنم آره. من همون اوایل که این اتفاق برام افتاد خوندم و زیاد یادم نیست ولی با کلمه کلمش کلی گریه کردم.. 

باز بزار هستی بهتر میدون من پیر شدم دیگه😂

عزیزم همه چیش خیلی خوب بود احتمالا خونرسانی بهش مختل شده بود که تو شکمم چند روز بود فوت کرده بود من ...

هیچی میخواستم برم شهرستان خونه مادرم 

با ذوق رفتم سونوگرافی صدا قلبشو بعد شش سال ببرم برا خانواده ها که گفت خانوم قلبش نمیزنه 

از شوک و استرسی که داشتم دیگه نفهمیدم چی شد

مثل دیونه ها بودم فقط نکاه میکردم 

رسیدم جلو در دیگه چیزی حالیم نشد و دیدم یه نفر داره گریه میکنه و داد میزنه و  میگه غلط کردم پاشو بچه نمیخوام 

الهی بمیرم برای شوهرم چقدر اذیت شد

خداشاهده انقدر خودمو زدم بردنم ام ار ای عکس سرمو گرفتن

توروخدا برام دعا کنید این بچم بمونه، من تو شهر غریبم 

همه تو بارداری ذوق دارن اما من دارم میرم تو شش ماه و یه تیکه سیسمونی هم نخریدم، هیچ کس خبر نداره باردارم 

راستی اسپرین به بچه خون میرسونه فکر کنم باید اسپرین بخوری

دکتر دلیلشو چی گفت؟

خانوما منم بعد شش سال باردار شدم و پاره تنم زندگیم از پیشم رفت و پر کشید  اوایل خیلی گریه کردم ...

خدا رو هزاران مرتبه شکر عزیزم. انشاالله بارداری راحتی رو سپری کنی و نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت 🤲 ممنون که اومدی و امیدواری دادی⚘⚘

برای ما هم دعا کن گلم. 

عسل و سیاه دونه واسه چی خوبه؟ دوران پری هم بخوریم؟