2777
2789
خانومها مهربان و هستی؟ از اول که تایپیک رو خوندی کسی بوده مشگل نازایی داشته باشه و با کمال ناامیدی ...

اره عزیزم زیاد بودن انقدر رو اینکه نازایی تمرکز نکن تو که باردار شدی مشکلی نداری😐 

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما منم بعد شش سال باردار شدم و پاره تنم زندگیم از پیشم رفت و پر کشید 

اوایل خیلی گریه کردم اما دیدم موهام داره سفید میشه، به عشق بچه روزی سه ساعت پیاده روی رفتم ‌صبح ناشتا عسل ‌وسیاهذونه خوردم و خداروشکر باردار شدم

بخدا میخواستم برم مرکز ناباروری اما همون عسل و سیاهدونه و پیاده روی جواب داد 

امتحان کنید

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
عزیز دلم باور کن منم خیلی بهتون احتیاج دارم چون فقط شما ها هستین که درکم میکنید و حالم میفهمید... با ...

سلام عزیزم منم تو اون تاپیک هستم...با حرفای شما خیلی انرژی میگرفتم،ناراحت شدم اون موضوع پیش اومد،میدونم قصد شما کمک به دیگران بود و حرفاتونم خیلی دلنشین بود...!

الان اینجا دیدمتون خوشحال شدم 😍🌹

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
@آرسااااام ‍  یه لحظه بیا...عکس رنگی از رحم چنددرصد بارداری رو میده بالا.تو با یه لوله چرا اقد ...

مریم دکترت نکفت این ماه به خاطر عکس رنگی اقدام نکن؟؟؟!!! من خیلی شنیدم کسایی که همون ماه عکس باردار شدن ولی بعضی دکترا اجازه اقدام نمیدن اون ماهو میگن خوب نیست

خانوما منم بعد شش سال باردار شدم و پاره تنم زندگیم از پیشم رفت و پر کشید  اوایل خیلی گریه کردم ...

عزیزم منم فقط به عشق بارداری تو این سرما میرفتم پیاده روی ولی دیگه کم اوردم خستم دیگه نمیرم... خدا رو شکر چند ماه بعد زایمانت باردار شدی؟

عزیزای من خواهرای گلم خیلی زود جا زدین که... دوستای خوبم نمیگم سخت نیست هست حتی فراتر از سخت ولی بای ...

مهربان جان عزیزدلم ی وقت خدای نکرده نذاری بری... ما بی تو چه کنیم مهربونم...  

خدایا بی نهایت بار شکرت...
عزیز دلم باور کن منم خیلی بهتون احتیاج دارم چون فقط شما ها هستین که درکم میکنید و حالم میفهمید... با ...

مهربان جان منم امروز پریود شدم...😍😍😍یعنی باهم پریود شدیم... من دوره ام شده ۲۸روزه خداروشکر که منظم شده انشالله پریود این ماه آخرین پریود همه منتظرا باشه تا ۹ماه

خدایا بی نهایت بار شکرت...
عزیزم منم فقط به عشق بارداری تو این سرما میرفتم پیاده روی ولی دیگه کم اوردم خستم دیگه نمیرم... خدا ر ...

کسایی که بعد سقط پیشگیری میکنن دیر باردار میشن، من فقط ماه اولشو اقدام نکردم و بقیشم اقدام کردم و‌بعد چندماه باردار شدم

اما دیگه نا نداشتم از بس راه میرفتم

خب دیگه بچه میخوایی نباید کم بیاری حداقل تو خونه پیاده روی کن

عکس رنگی بگیر 

چندماهه سقط کردی علت سقط چی بود

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
کسایی که بعد سقط پیشگیری میکنن دیر باردار میشن، من فقط ماه اولشو اقدام نکردم و بقیشم اقدام کردم و‌بع ...

عزیزم مرده زایی داشتم تو هفته ۳۰ دخترم تو شکمم فوت شد...والا منم زود شروع کردم ۵ ماه پیش زایمان داشتم این ماهم ماه ۴ اقدامم بود ولی بی نتیجه...دخترمو خیلی راحت باردار شدم نمیدونم چم شده این دفعه

کسایی که بعد سقط پیشگیری میکنن دیر باردار میشن، من فقط ماه اولشو اقدام نکردم و بقیشم اقدام کردم و‌بع ...

دکتر برام ماه بعد عکس رنگی‌نوشته... برم یعنی؟؟؟ اون ماهی که عکس رنگی رفتم باید جلوگیری کنم؟

سلام عزیزم منم تو اون تاپیک هستم...با حرفای شما خیلی انرژی میگرفتم،ناراحت شدم اون موضوع پیش اومد،مید ...

این خانومی که ازش میگی عشق ماست😍😍😍 چرا اذیتش کردن☹️

این خانومی که ازش میگی عشق ماست😍😍😍 چرا اذیتش کردن☹️

اره من و چند تا از دوستای دیگه اون تاپیک هم ایشونو دوست داشتیم،حرفاشون دلنشینِ...

خودمم دقیقا متوجه نشدم چی شده بود گلی 🤔

بیخیال مهم نیست...

چه خوب که اینجا پیداشون کردم 😃

اون تاپیک زیاد نمیشه تبادل نظر کرد..قانونشه...

منم تو جمع خودتون میپذیرین؟🙃

منم یه سقط تو ۶ هفته داشتم😕

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍