2777
2789
فدای محبتت💝 بیخیال عزیزم..انشاالله خدا هممون هدایت کنه💝⚘⚘

میگم عزیزم؟من از شدت ناراحتی صبحهای جمعه خابم نمیبره.الان اگه نی نی هامون بودن موقع شیرین شدناشون بود

😉

منم عجیب دلتنگشم.عجیب خدا چرا منو نمیکشه؟از همه چی خستم.از خودم از کارم از زندگیم...

فدای خستگیت گلم.. اینجوری نگو... امیدوار باش. باید باید صبور باشی و محکم قدم برداری.. میدونم که هر بار با پری شدن چقدر حال آدم به هم میریزه ولی باید قوی بود تا زودتر به نتیجه برسیم سخته ولی شدنیه 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای محبتت💝 بیخیال عزیزم..انشاالله خدا هممون هدایت کنه💝⚘⚘

یه چیزی بگم بخندی؟؟؟

یادته چن وقت پیش گفتم چک بی بی مثبته و حامله شدم😂😂😂بعد رفتم ازمایش و منفی شد.نمیتونستم باور کنم.حتی برام تکرار کردن و باور نکردم.بعدش رفتم یه ازمایش گاه دیگه.وای منفی پشت منفی...

😉

عزیزم .روز اول پریود برای ما مامانهای داغدیده یه کوه غمه.وقتی پریود میشم انگار یه جنایتی کردم.🥺🥺🥺 ...

دقیقا منم همین حال دارم.. ولی نمیدونم چرا این سری خیلی آرومم و ریلکس😐 

بارداری قبلی همسرم کم تحرکی داشت که دارو خورد و خودم هم ویتامین و اسید فولیک. نه عزیزم ۸ سال دوندگی کردم البته همش جا میزدم و بیخیال میشدم ولی ۳..۴ سال آخر جدی دنبالش بودم که نتیجش اون شد.

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
دقیقا منم همین حال دارم.. ولی نمیدونم چرا این سری خیلی آرومم و ریلکس😐  بارداری قبلی همسرم کم ...

همسر منم همین مشگل رو داره.عزیزم 

خودمم با دارو تخمکم بالغه.تهران هستی؟

😉

میگم عزیزم؟من از شدت ناراحتی صبحهای جمعه خابم نمیبره.الان اگه نی نی هامون بودن موقع شیرین شدناشون بو ...

آخ گل قشنگم آخ.. آره اگه بودن ...خدایا به امید رحمتت🤲 

عزیز دلم من کلا سحر خیزم.. ولی جمعه ها ی حال دیگه ام نمیدونم چرا؟🤔 گلم نماز امام زمان بخون..دعای ندبه...قرآن... واسه سلامتی آقا صلوات بفرست تا هم فکر و خیال نکنی هم ثواب کرده باشی.

مریم جان اصلا به روز تخمک گذاری فکر نکن اگه تونستی از ۱۰ سیکل به بعد یک شب در میون اقدام داشته باش تا ۲۰ یا ۲۲. فکرت آزاد کن گلم. انشاالله این ماه با خبرای خوب میای و همه چیز برات جبران میشه 🤲💝

یه چیزی بگم بخندی؟؟؟ یادته چن وقت پیش گفتم چک بی بی مثبته و حامله شدم😂😂😂بعد رفتم ازمایش و منفی ش ...

الهی عزیزم☺️ انشاالله این ماه خدای سبز و مهربون برات جبران میکنه فدات شم.🤲

همسر منم همین مشگل رو داره.عزیزم  خودمم با دارو تخمکم بالغه.تهران هستی؟

نه عزیزم.

همسرت واریکوسل هم داشت؟

منم دوندگی کردم.بازم دوندگی دارم.نمیدونم تا کی...

انشاالله که آخرای دوندگیتِ به حق خانم فاطمه زهرا (س) 🤲

هستی و سیاره و منو نیلوهم گاهی میان توی این دوره.بعد نوبت ماها هم میشه که ...

هستی میگه از اول میخونه تایپیک رو.

من نمیتونم از اول بخونم.خانومهای زیادی هستن که دیگه نمیان اینجا

😉

کاش مثل تو اروم بودم.

منم دلم غوغاست.😔..ولی باید صبور باشم.  برای آرامشت نادعلی میخونم عزیزم 💝