2777
2789
عزیزم.فک کنم شما الان بارداری؟بچه اولت زنده موند؟برای دومی هم معلومه مسمومیت داری.تحت نظر باشی مشگلی ...

دكترم مى گه تو باردارى اول اتفاق ميوفته معمولا

چند تا دكتر ديگه گفتن احتمالش ٢٥ درصد كه دو باره بگيرم

من دومى رو ناخواسته باردار شدم چوم كلا نازايى داشتم اولى رو بعد از ٨ سال با اى وى اف باردار شدم فكر نمى كردم دومى رو طبيعى باردار بشم كلى مشكل نازايى داشتم

خداروشكر زنده موند معجزه شد  من بعد از ٨ سال نازايى با اى وى اف باردار شده بودم ولى پير شدم ت ...

اولی ای وی اف بود؟دومی هم ای وی اف هس؟خدارو شکر که برات موند.سختی ها گذری هستن.بخدا این همه غم فراق بچم از اون سختی ها بیشتره.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشكر زنده موند معجزه شد  من بعد از ٨ سال نازايى با اى وى اف باردار شده بودم ولى پير شدم ت ...

کاش منم نارس بود.ولی سالم میموند.راضی بودم.ولی خدا نخواست.جفتم کنده شد.بچه که مرده دنیا اومد بهم گفتن مسمومیتی بودی.من غافل از همه چی بودم.لعنت به دکترم.لعنت به اون بهداشت...

بچه ها ببخشید من خیلی اعصابم داغونه

😉

اولی ای وی اف بود؟دومی هم ای وی اف هس؟خدارو شکر که برات موند.سختی ها گذری هستن.بخدا این همه غم فراق ...

اولى اى وى اف بود

دومى طبيعى

خيلى سخته واقعا انشاالله به زودى باردار بشى و ٩ ماه راحت بگذرونى

ممنون عزيزم من با چندتا پريناتالوژيست مشورت كردم گفتن احتمالش ٢٥ درصد

اره عزیزم از الان به فکرش نباش سه ماهه اخر بارداریتو خیلی حواست باشه انشاالله که خیره من نمیدونستم بچت زنده مونده خدا رو شکر عزیزم واقعا معجزه شده همیشه تنش سالم و زیر سایه پدر مادرش باشه انشاالله

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
نرو مهربان جان کجا میری☹️ فکر کنم باید به نی نی یار بگی

امشب خیلی دلم شکست هستی جون خیلی😭

اونقدر گریه کردم که حد نداره سرم دا ه میترکه 

چرا خیلی راحت همدیگرو قضاوت میکنیم و دل میشکونیم 😭😭😭 واقعا نمیفهمم بعضیا رو

گلم نی نی یارو چطوری صدا بزنم

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
@_آدینه_    ‍   عشقم کجایی چه خبر ؟ رفتی اقدام یا نه ؟

سلام عشق من چطوررررری؟؟؟؟؟؟🤗🤗🤗😍😍😍😍 دلتنگت بودم عزیزم... دارم دارو میخورم ولی هنوز اقدام نکردم ...گفتم بهت آزمایشام هیچ مشکلی نداشت؟؟ ولی فعلا قرصای تقویتی دارم میخورم  رفتم دکتر بجای اوو بوست برام اینو فولیک نوشت گرفتم ولی گفت ماهی که میخوای اقدام کنی بخور ۱۵ روزه ست مصرف داروش... اگر اینماه برسم دندونم رو درست کنم انشالله ماه بعد میرم اقدام... امید بخدا... تو چی عزیزم چکار کردی چه خبر؟ راستی زهرا پدرشوهرم بعد از ۲ سال برای ی کار اداری اومد اصف اومد خونمون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣یعنی ی فیلمی داشتیمااااااا خوب قهر بودیم دیگه .. حالا فکر کن اومده خونمون نگاه تو صورتم نکرد کلی متلک بهم زد کلی اذیتم کرد به روش خودش ..‌یعنی کاملا برعکس بود اون از من ارث میخواست🤣🤣🤣🤣🤣آخرش هم میخواست ی دعوایی بندازه بین منو و شوهرم ولی من دم لای تله ندادم... خدا روشکر به اون مرحله رسیدم که غصه این جور آدما و رفتارا رو نخورم منم به سبک خودشون رفتار کردم ولی کلا خنده دار بود که میخواست منو حرص بده ... پدرشوهر این سبکی دیده بودید تا حالا؟؟😂😂😂

امشب خیلی دلم شکست هستی جون خیلی😭 اونقدر گریه کردم که حد نداره سرم دا ه میترکه  چرا خیلی راح ...

چرا چی شده عزیزم؟؟؟ کی ناراحتت کرده؟؟؟ باور کن منم امشب خیر سرم تخمک گذاریم بود اقدام که نکردم هیچ تا همین الانش دارم گریه میکنم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
چرا چی شده عزیزم؟؟؟ کی ناراحتت کرده؟؟؟ باور کن منم امشب خیر سرم تخمک گذاریم بود اقدام که نکردم هیچ ت ...

والا سه روز پیش ی تاپیک دیدم به این عنوان کیا آرزو دارن مامان شن بیان دور هم باشیم و برای هم دعا کنیم. منم رفتم و گفتم که تو جمعشون باشم اونجا چله میگیرن به نیت خانومایی که عضون. قانونشم این بود که ایموجی غمگین و حرفای نا امید کننده نزنیم...خلاصه اینکه خانوما نیومدن از خودشون و شرایطشون میگفتن بعضی ها التماس دعا داشتن بعضی ها شکر خدا میومدن خبر بارداریشون میگفتن منم مثل بقیه براشون دعا میکردم و مثل اینجا آیت الکرسی و نادعلی و ...اینا میخوندم براشون و از بارداریشون ابراز خوشحالی میکردم. همه همه برای من دعا میکردن و از حضورم خوشحال بودن و میگفتن از حرفات انرژی مثبت میگیریم. مدیر تاپیک بهم گفت اسامی رو واسه چله جدید یادداشت کنم و هر عضوی که تازه میاد جوابش ندم و هر روز نرم تو تاپیک😐 حسم بهم گفت از حضورم زیاد راضی نیست!! ولی بعد شیطون لعنت کردم و با خودم گفتم فکرای منفی و قضاوت ممنون!! منم قبول کردم و منتظر شدم اسامی رو بگه تا یاداشت کنم و دوستانی که تازه عضو میشدن و التماس دعا داشتن جواب نمی دادم ولی خدا شاهد که برای تک تکشون دعا میکردم و صلوات میفرستادم ولی اعلام نمی کردم تا مدیر دلخور نشه تا اینکه ی دوستی از قدیمیا اومد و عکس بی بی چکش گذاشت و خدا رو شکر باردار بود واقعا خوشحال شدم و بهش تبریک گفتم و کلی حرفای دیگه اونم جوابم داد و بقیه هم هر کدوم لایکم میکردن و میگفتن چقدر مهربونی و چقدر قشنگ دعا میکنی و از این حرفا منم خب جوابشون میدادم بعدم گفتم منم ۳۰ موعدم التماس دعای فراوان دارم و...

همه هم خدا خیرشون بده کلی دعام کردن منم جواب میدادم و.... تا اینکه دیروز مدیر گفت اسما رو مینویسی؟ من ندیدم یعنی آنلاین نبودم. بعد یکی دو ساعت که آنلاین شدم این پیامدش اول دیدم که گفت خودم دارم آماده میکنم تو زحمت نکش نیاز هم نیست هر روز بیای تاپیک لازم شد خودم صدات میکنم!! جواب دادم باشه اسم منم بنویس لطفا اجرت با خانم فاطمه زهرا س.  همینجوری داشتم چند رو میخوندم دیدم یکی از خانوما به مدیر گفته اگه من نمیتونم و برام سخته اون اسما رو آماده کنه. مدیر هم ج داده بود که نمیدونم فعلا که ج نداده(یعنی من ج ندادم) منم ریپلای کردم که عزیزم من اعلام آمادگی کردم ولی به من اسمی ندادی. اونم خیلی تند باهام حرف زد که اونقدر پیامها زیاد نمیدونم چی به چیه فک کنم تو اینجا رو با تاپیک دوست یابی اشتباه گرفتی و همش احوال پرسی میکنی و ...... 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲