2777
2789
عنوان

به نظرتون روزی که عزیزای اسمونیمون رو میبینیم چجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 67 پست
وااای من که برای مرگم لحظه شماری میکنم فقط بخاطر پسرم که بگیرمش تو بغلمدارم اون لحظه رو تصور میکنمآخ ...

منم خواهر عزیزم که فوت کرد مرگ برام شیرین شده اصلا ازش نمی‌ترسم فقط بخاطر بچم دارم برای زنده موندن تلاش می‌کنم مرگ برا من اصلا چیز عجیبی نیست 

منظورم تراپی و متخصص اعصاب و خیلی مشاورا ولی یا همشونو ول میکنم یا اونا از من خسته میشن

اون جاییه که هممون میریم به امید اون روز سعی کن درست زندگی کنی اصلا بیکار نمون که فکرو خیال کنی کاری که من میکنم 

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه درد ل کنم اینجا برادرم یکسال هست فوت کرده با دخترم سر درسش دعوا کردم مادرشوهرم اومد دخالت کرد چرا ...

عزیزم ناراحت نشو حرف بدی نزده گفته بچت گناه داره منم برادرم فوت شده درست میگی اسمش میاد آدم داغون میشه ولی به دل نگیر منظوری نداشته بنده خدا 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

نمیشه همه جا رفته باشی عزیزم بهرحال امیدوارم بهتر و بهتر بشی

شما امیدوارم هیچوقت همچین حالی رو درک نکنی ولی معلومه درکی از این موضوع نداری 

اسی سوگواره و کاملا هم طبیعیه شاید سالها تو همین وضعیت باشه بستگی ب عمق عشقش داره

عزیزم پسرت چندساله بود ؟خدا رحمتش کنه گلمالان چندساله که رفته؟؟؟بچه دیگه ای داری ؟؟

هفت سال،21ماهه آسمونی شده..

آره یه دختر و‌پسر دیگه دارم.

دلم‌برا پسرم پر میکشه کاش میشد مُرد....

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
اون جاییه که هممون میریم به امید اون روز سعی کن درست زندگی کنی اصلا بیکار نمون که فکرو خیال کنی کاری ...

از صبحی تا همین الان مثل جنازه رو تخت افتادم فقط رفتم سرویس و اومدم

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
من هرروز فکرمیکنم به نظرت دیدارمون تو اون دنیا هم مثل این دنیا واقعیه؟ یعنی مثلا همو میشناسیم که چه ...

خیلی ناراحت شدم روحش شاد🙏🥀 استارتر چرا نامزدت فوت شدن؟ تو تاپیکات دلیلشو نگفته بودی ببخش اگه ناراحت نمیشی جوابمو بده

🌈 متاهل و پایبند به زندگی مشترک💍درخواست دوستی آقایون⛔️

خیلی ناراحت شدم روحش شاد🙏🥀 استارتر چرا نامزدت فوت شدن؟ تو تاپیکات دلیلشو نگفته بودی ببخش اگه ناراح ...

ایست قلبی

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔
یه درد ل کنم اینجا برادرم یکسال هست فوت کرده با دخترم سر درسش دعوا کردم مادرشوهرم اومد دخالت کرد چرا ...

شاید از دهنش در رفته منظورش روح برادرت بوده ولی کلا اجازه نده مادرشوهرت تو تربیت بچت دخالت کنه 

هفت سال،21ماهه آسمونی شده..آره یه دختر و‌پسر دیگه دارم.دلم‌برا پسرم پر میکشه کاش میشد مُرد....

مادر پدر منم بعد فوت خواهرم انگار فقط لحظه شماری میکنن اون روز برسه خواهرمو ببینن البته ما هم همینیم

من تو این مدتی که پسرم آسمونی شده خیلی ب خود کشی فکر کردم خیلی ولی وقتی میگن کسی که خودکشی کنه نه‌تو این‌دنیاس نه‌تو اون دنیا و معلقه با خودم‌ میگم اگه قرار باشه اینجوری پسرمو‌نبینم کاش خدا مرگ منو زودتر برسونه تا به پسرم برسم.

تحمل کردن داغ عزیز داغ اولاد واقعا واقعاً سخته.خدا نصیب و قسمت دشمنامونم نکنه.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
عزیزم چرافوت کرد ؟ قطعن روحش دعاگوی شماست

عفونت ریه عفونت بیمارستانی و تمامممممم