2777
2789
نفس جان فشار ۱۴ ببرای زن باردار اصلا اصلا خوب نیست حتما پیگیر باش دستگاه فشار بگیر هر ۶ ساعت بگیر تو ...

گفت اینبار که اومدی اگه بازفشارت بالا بودبهت دارومیدم

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شوری و ترشی و غذاهای چرب رو کلا بذار کنار لب نزن حداقل فعلا با تغذیه رعایت کن انشاالله نیازی به دارو نباشه. منم مشکل فشار نداشتم ولی شب زایمانم ۱۸ بود😞حتی تا یه ماه بعد زایمانم فشارم نرمال نشد رفتم دکتر قلب منی که همیشه فشارم ۹ بود

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
آره واقعا خیلی ناراحت کنندست ولی چه میشه کرد.. انشاالله به زودی همگی به خواسته دلمون میرسیم و نی نی ...

مهربان جان منم دقیقا توی هفته ۳۷بچم بی دلیل پرکشید... برای منم حرکاتش کم شد...ازغروب... من تا نه شب منتظرشدم که ببینم چی میشه شاید الان خوابه... بعدش دیگه داشتم آماده میشدم برم زایشگاه برای ان اس تی... همونجا چندتاحرکت انجام داد ده دقیقه ای هم سکسکه کرد بچم الهی دورش بگردم... من خوش خیال هم خیالم راحت شد که بچم حالش خوبه بازالکی نگران شدم... خیلی خیلی خسته بودم رفتم خوابیدم.... صبح که پاشدم دیگه هیچ حرکتی نداشت....😞😓😰

خدایا بی نهایت بار شکرت...

گلم نگران نباش و استرس نگیر. انشاالله که چیزی نیست. فقط تغذیت مراعات کن و به یاد داشته باش که استرس خیلی تاثیر داره. فکرت آزاد کن و به چیزای خوب و قشنگ فکر کن و در کنارش حواست به خودت و نی نی باشه.💝⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
مهربان جان منم دقیقا توی هفته ۳۷بچم بی دلیل پرکشید... برای منم حرکاتش کم شد...ازغروب... من تا نه شب ...

الهی عزیزم.. قربونت بشم گلم که میفهممت.. الی که که به حق امید کربلا آقا قمربنی‌هاشم(ع) خدا دلت شاد کنه....الهی که  خدا به حق خانم فاطمه زهرا (س)  ی نی نی سالم و صالح و خوشگل بهت بده...الهی خانم رباب(س) به حق شش ماهش واسطه بشه و لطف خدا به زودی شامل حالت بشه عزیزم.. غصه نخوریا خدای ما هم سبزِ.. خدای ما هم مهربون. برای حاجت رواییت سوره یس میخونم انشاالله که حکمت خدا با خواستت یکی باشه نازنینم💝⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
انگار از۳۵هفته خونم غلیظ شده چون تا۳۵هفتگی رشدش خوب بوده و خیلی نرمال بوده ازبعدش توقف رشد داشته تاه ...

عزیزم شما قبلش مشکل دیگه ای نداشتی؟ اضافه وزن فشار خون ...چه داروهای مکملی میخردی تو بارداری

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است
سلام دوستان من تازه وارد تاپيك شدم خواستم بدونم كسى بر اثر مسموميت باردارى زايمان زود رس كرده؟

سلام عزیزم. آره هستن دوستانی که زایمانشون زودرس بوده. بچه اگه اومدین لطفا این دوستمون راهنمایی کنید.هستی جان میشناسی کسی رو تو این تاپیک؟ اگه میشناسی لطفا صداش بزن سوال دوستم ن جواب بده. 

عزیزم هدانا جان بهتر دوستان رو میشناسن اگه میتونی صداش بزن کمکت میکنه. 

عزیزم شوری و ترشی و غذاهای چرب رو کلا بذار کنار لب نزن حداقل فعلا با تغذیه رعایت کن انشاالله نیازی ب ...

شما چرا بچه تونو از دست دادین؟بخدا این روزا اینقد استرس دارم نفسم بالا نمیاد همش

شما چرا بچه تونو از دست دادین؟بخدا این روزا اینقد استرس دارم نفسم بالا نمیاد همش

عزیزم من اخر هفت ماهگی دخترکم تو شکمم فوت شد😞 علتشم دقیق پیدا نکردن ولی به احتمال زیاد فشار شریان رحمی بود مشکلم که دکتر بی لیاقتم نفهمیده بود

[QUOTE=172697805]عزیزم من اخر هفت ماهگی دخترکم تو شکمم فوت شد😞 علتشم دقیق پیدا نکردن ولی به احتمال زیاد فشار شریان ر ...[/QU آخی متاسفم خدا زودتر جاشوسبزکنه.فشار شریان رحمی چیه؟چرا بوجودمیاد؟

سلام عزیزم. آره هستن دوستانی که زایمانشون زودرس بوده. بچه اگه اومدین لطفا این دوستمون راهنمایی کنید. ...

سلام عزیزم اره یکی از دوستان این مشکل براش پیش اومده که به خاطر مسمومیت بارداری مجبور شد ۲۶ هفته زایمان کنه ولی خیلی وقته دیگه تاپیک نمیاد اما من باهاش در ارتباطم عزیزم

[QUOTE=172697805]عزیزم من اخر هفت ماهگی دخترکم تو شکمم فوت شد😞 علتشم دقیق پیدا نکردن ولی به احتمال ...

فشار بند ناف ..نمیدونم عزیزم ولی به مشکلات فشار ربط داره که مرحله های اخرش میزنه فشار مادر رو غیرطبیعی میکنه...شایدم غلظت خون ‌تو بارداری داشتم فقط چون بعد زایمان ازمایش ایمنی‌انعقادی‌دادم مشکلی‌نداشتم ولی هرچی بود خونرسانی کم بود به بچم که خفه شد😔 تو سونو داپلر معلوم میشه به دکترت بگو حتما برات بنویسه من رفتم تو سونو بهم گفتن که فشار شریان رحمی افزایش پیدا کرده دکتر میتونست یه آسپرین بهم بده که خونم یکم رقیق شه خونرسانی بهتر شه که نداد بی دقتی کرد...با دکترت مشورت کن یه سونو داپلر برو و صلاح دونست حتما بهت آسپرین بده