2777
2789
قربونتون برم ک برام دعا کردین قطعا ک دعاهاتون تاثیر گذار بوده و هست.رفتم دکتر خداروشکر قلب بچم تشکیل ...

عزیز دلم خوشخال شدم

خیلی مراقب خودت باش استراحت کن فقط❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قربونتون برم ک برام دعا کردین قطعا ک دعاهاتون تاثیر گذار بوده و هست.رفتم دکتر خداروشکر قلب بچم تشکیل ...

خدا رو شکر عزیز دلم بهت گفتم پیش میاد تو هفته های تو فقط فقط استراحت کن وشیافاتو استفاده کن جای نی نی از اینی که هست محکم تر بشه عزیزم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی شکر عزیزم...فدای قلب کوچولوش 😍

انشاالله که ۱۲۰ سال نرمال نرمال بتپه و تنش سالم و لبش خندون باشه💝

عزیزم خیلی مراقب خودت و تو دلیت باش. اگه میتونی تا پایان بارداری حدیث کسا بخون.

برای سلامتی تو نی نی به نیت پنج تن آیت الکرسی میخونم انشاالله که نگاه مهربون خدا همواره بدرقه راهت باشه💝⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
الهی شکر عزیزم...فدای قلب کوچولوش 😍 انشاالله که ۱۲۰ سال نرمال نرمال بتپه و تنش سالم و لبش خندون با ...

بچه ها من دیروز دکتر فشارموگرفت۱۴بود نمیدونم چراهمیشه فشارم۱۰و۱۱بوده.البته قبلش کلی پیاده روی کرده بودم یکمم استرس داشتم ممکنه بخاطر اونا فشارم بالا رفته باشه خیلی نگرانم

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪

عکس رنگی زیادم درد نداشت.ولی خب خیالم راحت شد.ولی الان درد دارم.بچه ها.من چقد پیر شدم.اولا انقد ضعیف نبودم.الان چقد با یه زایمان ضعیف شدم.ولی فک کنم گرفتگی نداشتم.پس چرا ای یو ای منفی شد؟خدایا .

همونجایی رفتم که غربالگری اونجا انجام دادم.خاطراتم یادم افتاد.اون صندلی که نشسته بودم.اون لحظه که گفت دختره.

حتی اون پنجره ای که باز کردم تا هوا عوض بشه کرونا نگیرم.

چقد اون خاطرات شیرین الان برای ادم زجر اور شدن.همه چیو تکرار میکنم.تکرارش هم زمان و عمر ادمو گرفت.هم هزینه بود برامون.ولی نمیدونم چرا خدا نخواست برامون؟به شوهرم گفتم شما داخل نیا.ماشین موند..خدا کنه نی نی دار بشیم.سالم بیان بغلمون.

😉

بچه ها من دیروز دکتر فشارموگرفت۱۴بود نمیدونم چراهمیشه فشارم۱۰و۱۱بوده.البته قبلش کلی پیاده روی کرده ب ...

مراقب باش.حتما تحت نظر پره ناتال باش.داروی ضدفشار میخوری؟

از فشار متنفرم.چون فشار بلا سرم اورد.کنترل بشه نگرانی نداره

😉

مراقب باش.حتما تحت نظر پره ناتال باش.داروی ضدفشار میخوری؟ از فشار متنفرم.چون فشار بلا سرم اورد.کنتر ...

نه چون اصلا سابقه فشار نداشتم.شما فشار داشتین چرا بچه تونو از دست دادین؟

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪
نه چون اصلا سابقه فشار نداشتم.شما فشار داشتین چرا بچه تونو از دست دادین؟

منم سابقه فشار نداشتم.ولی از فشار شروع شد.اگه کنترل میشد به مسمومیت نمیرسید.متوجه فشارم نشدیم.دکتر و بهداشت هم نفهمیدن داره فشار بالا میره

😉

لوله هام درد میکنن بعد عکس رنگی ژلوفن بخورم؟

مریم جون دکتر م برا منم نوشته عکس رنگی و،ولی معاینه م کرد دید عفونت دارم دارو داد. گفت ماه بعد برو ک عفونت نداشتی باشی، برا توهم اینجوری کرد دکترت 🤔؟ 

بچه ها من دیروز دکتر فشارموگرفت۱۴بود نمیدونم چراهمیشه فشارم۱۰و۱۱بوده.البته قبلش کلی پیاده روی کرده ب ...

نفس جان فشار ۱۴ ببرای زن باردار اصلا اصلا خوب نیست حتما پیگیر باش دستگاه فشار بگیر هر ۶ ساعت بگیر تو خونه...دکترت چی گفت برای فشارت؟ دارو نداد؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
مریم جون دکتر م برا منم نوشته عکس رنگی و،ولی معاینه م کرد دید عفونت دارم دارو داد. گفت ماه بعد برو ک ...

من عفونتم رو درمان کردم.الان بعد عکس ۲۰ تا قرص دادن.انگار اونا هم ضد عفونتن

😉

نگران نباش عزیزم. نمک کم بخور..آره احتمال داره از استرس باشه.. باز به دکترت بگو نازنینم 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عکس رنگی زیادم درد نداشت.ولی خب خیالم راحت شد.ولی الان درد دارم.بچه ها.من چقد پیر شدم.اولا انقد ضعیف ...

آره واقعا خیلی ناراحت کنندست ولی چه میشه کرد.. انشاالله به زودی همگی به خواسته دلمون میرسیم و نی نی های سالم و صالح میاد بغلمون.

جواب عکست گرفتی‌؟