2777
2789
عزیزم مشگل تو چی بود؟ من وسط تایپیکها با جوجو اشنا شدم.همه تایپیکهای جالبشو هم خوندم و مثل داستان د ...

گلم نی نی تو ۳۶ هفته و ۴روز بود که واسه همیشه تنهام گذاشت و آسمونی شد. حرکاتش کم شد و رفتیم بیمارستان اونجا با دستگاه ضربان قلب کوچولوش شنیدم گفتن ضربانش نرمال ولی برای کم تحرکی باید سونو بشی تا ببینیم علت چی هست جمعه بود و همه جا تعطیل فقط ی جا باز بود رفتیم اونجا که گفتن دکتر ساعت ۹ میاد ما هم که از بابت ضربان خیالمون راحت شده بود مبلغ ویزیت دادیم و اومدیم خونه ی کم استراحت کردم و قرآن خوندم بعد رفتیم سونو که دکتر گفت چی بود مشکلت من براش توضیح دادم خلاصه گفت پاشو گفتم میشه ضربانش بشنوم؟ گفت عزیزم برو ی چیز شیرین بخور دوباره بیا همون لحظه دلم لرزید تا بریم ی چی بخورم و بیایم فقط خدا میدونه چه حالی داشتم..اومدم دوباره سونو شدم هر چی دستگاه و این ور اون ور کرد هیچی که هیچی... بعدشم گفت متاسفم عزیزم هر چی میگردم ضربان نداره دنیا رو سرم خراب شد و با گریه از رو تخت بلند شدم...باورت میشه در عرض دو ساعت ورق برگشت و فرشتمون برای همیشه از پیشمون رفت... بستری شدم و بعد هم سزارین از دکتر علت پرسیدم که بدون هیچ حرفی به بالا اشاره کرده و فقط گفت فقط خدا... بگذریم که چه حال و روزی داشتیم هم من هم همسرم... ولی میدونم که حتما به صلاحم بوده تا همین ماه پیش حال و روزم افتضاح بود و فوق‌العاده بیقرار بودم تا این که ی روز نشستم و با خودم فکر کردم دیدم تا حالا هرچی از خدا خواستم بهم داده حتی تو بدترین شرایط هم تنهام نزاشته.. مطمئن شدم که این اومدن و رفتن هم قطعا حکمتی داشته که عقل منِ بنده از دونستنش ناتوان هست به خودم قول دادم که خدا رو هر لحظه برای همه چی شاکر باشم...برای تمام چیزایی که بهم داده...برای تمام چیزایی که بهم داد و گرفت...برای تمام چیزایی که قرار بهم بده. آره دوستم زندگی خیلی زودتر از اون چه که فکر کنیم در گذرِ.. نباید به خاطر از دست دادن چیزی یا عزیزی خودمون رو غذاب بدیم و همش گلایه و شکایت کنیم و کاسه ی چه کنم چه کنم دستمون بگیریم. از دست دادن نوزادمون خیلی سخت و دردناکِ ولی اگر ما دست از تلاش برداریم و تو روزای گذشته بمونیم چیزی درست میشه؟؟ فکر نکنم.. فقط باعث میشه اون چیزایی رو هم که داریم از دست بدیم یا ازمون دور بشن..

اصلا چرا اینجوری فکر نکنیم که این اتفاقی که برای ماها افتاد برای این بود که قدر داشته هامون بیشتر بدونیم؟؟! بیاید قوی باشیم و به خدا اعتماد کنیم.

این شعر از خودم هست امیدوارم حال دلتون ی کمی خوب کنه.. 

(و خدا هست همین لحظه همین جا

میتوان حسش کرد

گرچه ما دور ز او بود‌ه‌ایم اما تو بدان

همچو جانی که به نبضش بند است

او به ما نزدیک است.... )

بهترین ها نصیب تک تکتون بشه خواهرای گلم💝⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
اخی عزیزم منم ۳۱خرداد دو قلو هام از دست دادم بارداری سخت تک تنهادمث تو خونریزی شدید هماتوم . اخرشم ت ...

متاسفم گلم..انشاالله با همت تلاش خودت و حکمت خدا به زودی باردار میشی و رنگ این روزا برات کمرنگ و کمرنگ تر میشه.برای آرامش و برآورده شدن حاجت قلبیت نادعلی میخونم انشاالله که حکمت خدا با خواستت یکی باشه نازنین 💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزيز منم براي فرزند دوم اقدام كردم كه متاسفانه ديروز سقط شد،، ولي نا اميد نباشيد من بارداري اولم بدليل تشكيل نشدن قلب سقط شد و چند ماه بعد دوباره اقدام كردم و خداروشكر يه پسر سالم دارم ،، انشاالله سه ماه صبر ميكنم و دوباره اقدام ميكنم همه چيز دست خداست 

گلم نی نی تو ۳۶ هفته و ۴روز بود که واسه همیشه تنهام گذاشت و آسمونی شد. حرکاتش کم شد و رفتیم بیمارستا ...

واقعا سخته تو ماههاي پايين هم وابستگي ايجاد ميشه چه برسه به ماههاي بالا ،، واقعا خدا بهت صبر بده و آفرين به شما با اين طرز فكر 

نمیدونستم یه همچین تاپیکی هست وگرنه زودتر میومدمو سرنوشتمو مینوشتم  من از سال ۹۲درگیر بچه بودم ...

خدا رو هزار مرتبه شکر برا بودن پسر ناز و خوشگلت 😍قبلا تو تاپیک ها خیلی باهات حرف زدم عزیزدلم و تو تاپیکت اومدم گفتم منم سه بار از دست دادم اخری خارج رحم شد ولی متاسفانه من لوله از دست دادم ، یه گل پسر ۳۴ هفته ک تمام دار و ندارم بود ولی بند ناف لعنتی نزاشت پسر کوچولوم الان سه سال و نیمه باشه 😔 هنوزم ک هنوز گیرم ، مرسی ک اومدی به من و به امثال من امید دادی هر انچه از خدا میخایی بهترینش بهت هدیه بده ❤

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
واقعا سخته تو ماههاي پايين هم وابستگي ايجاد ميشه چه برسه به ماههاي بالا ،، واقعا خدا بهت صبر بده و آ ...

فدای تو نارنین...انشاالله خدای مهربون حاجت دلت بده و شاد و سلامت باشی عزیزم💝

شما بارداری یا اقدامی؟ 

خدا رو هزار مرتبه شکر برا بودن پسر ناز و خوشگلت 😍قبلا تو تاپیک ها خیلی باهات حرف زدم عزیزدلم و تو ت ...

عزیز دلم متاسفم..واقعا ناراحت شدم🥺 گلم یکی از لوله هات از دست دادی دیگه؟ البته اگه ناراحت نمی شی بگو جانا⚘

عزیز دلم متاسفم..واقعا ناراحت شدم🥺 گلم یکی از لوله هات از دست دادی دیگه؟ البته اگه ناراحت نمی شی بگ ...

اره عزیزم سه تا بارداری ناموفق ، اخری خارج رحم با از دست دادن لوله سمت راست و خونریزی داخلی شدید😔 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اره عزیزم سه تا بارداری ناموفق ، اخری خارج رحم با از دست دادن لوله سمت راست و خونریزی داخلی شدید😔&n ...

الهی فدای دلت بشم گلم.. غصه نخور و توکلت به خدای مهربون باشه.. خیلی دردناکِ عزیزم ولی خدا رو شکر ی لولت سالم. ی جا خوندم هر وقت بنده‌ای از رحمت خدا ناامید میشه خدا با تمام عظمتش ناراحت میشه وعاشقانه انتظار میکشه که بندش به رحمتش امیدوار شه پس ناامید نباش و مسمم تر از قبل تلاش کن قطعا خدای رحیم لطفشُ شامل حالت میکنه. 

الان اقدامی نازنین؟

عزیزم چرا اقدام نمیکنی؟؟؟ انشاالله جاشون زود پر میشه

یکم وزنم بالا بعد شوهرم میترسع بعد اون اتفاق خیلی حساس شده خودمم همین طور میترسم بعد میگن سزارین ۳بارربیشتر نمیشه

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام دوست عزيز منم براي فرزند دوم اقدام كردم كه متاسفانه ديروز سقط شد،، ولي نا اميد نباشيد من باردار ...

عزیزم متاسفم..خدا گل پسرت برات حفظ کنه و انشاالله با اولین اقدام ی نی نی سالم و صالح و قوی نصیبت کنه. 💝⚘⚘

منم دوسال پیش موقع زایمان بچم فوت کرد 

متاسفم نازنینم.. الان بچه داری عزیزم؟ 

متاسفم گلم..انشاالله با همت تلاش خودت و حکمت خدا به زودی باردار میشی و رنگ این روزا برات کمرنگ و کمر ...

اجی مرسی اسمم مهتاب انشالله خدا دل همه رو شاد کنه گاهی شبا همش خواب بچه میبینم دیونه شدم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم