2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم سخت نیست اول این علامتو بذار @و بدون فاصله نام کاربری دوستت رو بزن خودش چند تا میاره ببین کدوم م ...

مرسی. هستی جان🥰 بالخره باراهنماییت تونستم صدات بزنم 

ولی باورکن قبلا همینو انجام دادم ولی نمیدونم چرانشد🤔🤔🤔

خدایا بی نهایت بار شکرت...
سلام بچه من الان ۱۱هفته وچندروزمه خیلی ترس واسترس دارم تایکم کمرم یا دلم دردمیگیره هزارتا فکرجورواجو ...

سلام نفس جونم ترس و استرس چرا گلم؟؟ کمردرد تو هفته های اول طبیعی عزیزم. اصلا به گذشته فکر نکن و مداوم ذکر الحمدلله بگو طوری که ورد زبونت بشه صلوات هم زیاد بفرست.

مامان گلی فقط و فقط به روزای خوب و قشنگی که قرار به امید خدا با گل نازت و عزیزانت رقم بزنی فکر کن و گذشته و اتفاقاتش رو اون ته تهای قلبت زندونی کن. از بارداریت لذت ببر و روزی هزار بار خدا رو بابت محبتش شاکر باش. انشاالله بارداری راحتی رو سپری کنی و نی نی سالم و صالح و خوشگل و توپول مپول بیاد بغلت 😍 برای ما هم دعا کن نازنینم.

بهترینا نصیبت جانا💝⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچها تا چند بار میشه سزارین کرد من خیلی ناراحتم میگن ۳بار بیشتر نمیشه من بار اول سز کردن 😭😭😔

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
سلام نفس جونم ترس و استرس چرا گلم؟؟ کمردرد تو هفته های اول طبیعی عزیزم. اصلا به گذشته فکر نکن و مداو ...

ممنون گلم بابت دلگرمیت برام دعاکنید به دعاتون محتاجم خدا بزودی دامن شماهاروهم سبزکنه

خدایا مواظب مسافرکوچولوم باش👪
Juju7@  سلام.منم خوبم.اینجا چندنفری گفتن ای یو ای رو باید تکرار کنم.جوجو هم گفت عکس رنگی رو ان ...

عزیزمی هرسوالی داری بپرس

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

نمیدونستم یه همچین تاپیکی هست وگرنه زودتر میومدمو سرنوشتمو مینوشتم 

من از سال ۹۲درگیر بچه بودم و بودمو بودم .....

اولی پوچ

سال ۹۴دوقلوهامو هفته سی و یک از دست دادم 

سال ۹۶بخاطر هماتوم سقط کردم تو چهارماهگی 

سال ۹۷بارداری خارج از رحم 

سال ۹۸با وجود کلی مشکلات وروجک هفته سی و پنج بدنیا اومد

اینا فقط یه تاریخ هستن ولی ولی ولی زندگی من عمر من با این تارخ ها پیوند خورده و روزهای مرگ من هستن 

دوقلوهایی که هکه سیسمونیشونو خریده و چیده بودم یهو مردن و تمام شاید فقط یه حرف باشه ولی من مردمو زنده شدم و این خدا بود که بهم صبر داد انقدر صبر که دوباره پاشدم و به زندگیم ادامه دادم 

هماتومی که روز به روز بزرگتر شد و من تو خون غوطه ور بودم جلوی چشام سقط شد مگه میشه خدا این همه صبر بده شده بودم میت ولی شوهرم پشتم بود مثل کووووووه 

خانوادم پشتم بودن نمیزاشتن غصه بخورم ولی مگه میشد؟

خارج از رحمی که خودم خبر نداشتم باردارم یه روز یه دردی منو گرفت اصلا نمیفهمیدن چمه وقتی سونو رفتم و گفتن جنین ترکیده بابا خونریزی داخل کردی و توی راه از هوش رفتم و نفهمیدم اصلا چی شد فقط دیدم شکممو از بالا تا پایین بریدن ولی لولم صدمه ندیده یعنی خدا این همه پشت من بود؟درسته ناشکری کردم داد زدم گریه کردم قهر کردم باهاش ولی بازم دست نوازشش روی سرم بود

این یکیو خود خودش گذاشت تو دامنم و بهم فهموند خدایی هست به بزرگی کل عالم با وجود تمام مشکلات یه پسر چشم سبز بهم داد که موندیم رنگ چشماش به کی رفته😄

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
نمیدونستم یه همچین تاپیکی هست وگرنه زودتر میومدمو سرنوشتمو مینوشتم  من از سال ۹۲درگیر بچه بودم ...

عزیز دلم اول داستانتو که خوندم چشام پر شدن خیلی غم انگیز بود تا اخرش رسیدم و از چشای گل پسرت گفتی از خوشحالی بغضم ترکید الهی شکر که وروجکت سالم اومد بغلت برای ما هم دعا کن❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیز دلم اول داستانتو که خوندم چشام پر شدن خیلی غم انگیز بود تا اخرش رسیدم و از چشای گل پسرت گفتی از ...

لطف داری گلم . فقط از ته دلت بخوا از خدا بخوا ولی نه زورکی . همه انرژی های مثبت رو به خودت جذب کن مطمنم موفق میشی فکر نکن تو دنیا فقط تویی نه خیلی خیلی بدتراش هم هستن ولی خوب دیگه باید زندگی کرد چه غصه بخوری چه شاد باشی میگزره پس چه بهتر که شاد سپری کنی