2777
2789
لطف داری گلم . فقط از ته دلت بخوا از خدا بخوا ولی نه زورکی . همه انرژی های مثبت رو به خودت جذب کن مط ...

۵ ماهه دخترمو از دست دادم خیلی فشار رومه این ماهم ماه ۴ اقدامم هست ماه پیش شرایطم خیلی خوب‌بود‌ولی باردار نشدم خیلی بیقرارم یه روز خوبم یه روز بد از یه طرفم همه دوست فامیل آشنا همش ازم میپرسم کی اقدام میکنی بارداری یا نه... چرا انقدر فشار میارن به ادم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
نمیدونستم یه همچین تاپیکی هست وگرنه زودتر میومدمو سرنوشتمو مینوشتم  من از سال ۹۲درگیر بچه بودم ...

واای عزیز دلم با کلمه کلمه حرفات اشک ریختم😭 چقدر سختی کشیدی الهی بمیرم واسه اون بی‌قراییات.. حتما شنیدی که میگن ( هر که در این بَزم مقرب‌تر است      جامِ بلا بیشترش میدهند) شک نکن جزء بنده های خاص خدایی جزء اون خوبا...خدا رو هزاران هزار مرتبه شکر که خدای مهربون جواب درد و رنجت رو بهت داد...خدا رو شکر که همسر و خانواده فهیمی داری که تو اون لحظات درکت کردن و پشتتُ خالی نکردن. میدونی گلم چشمای گل نازت به کی رفته؟؟ به مهربونی خدا... به آرامش خدا...به بزرگی خدا...به صبوری خدا..آخه مهربونی خدا همیشه سبزِ 😭 سبز سبز مثل چشمای قشنگ گل پسرت.. انشاالله زندگیتون لبریز باشه از لبخند و نگاه مهربون خدا... انشاالله اونقدر غرق خوشی و سعادت باشید که اون روزا به ی نقطه خیلی خیلی کمرنگ تبدیل بشه... تو رو به همون خدای سبز قسم واسه ما هم دعا کن😭 تو خیلی درد کشیدی و میدونم خدای خوبی ها دعات به حرمت دردات میشنوه... خیلی التماس دعا داریم. واسه مریم... واسه هستی... نیلو جون..نفس..صفا...عشقم شوهرم...کیان یلدا توپولو که بعد از انتقال ناموفقش ازش خبری نداریم... واسه آرمیا کوچولو ... واسه فرزانه جون و همه مامانای چشم براه و در آخر برای من رو سیاه 😭😭🙏 اشکم بند نمیاد. خیلی خوشحالم که تو جمعمون اومدی و دلگرمی شدی برامون.

بهترینها نصیب تو و عزانت بشه نازنینم💝⚘⚘   

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واای عزیز دلم با کلمه کلمه حرفات اشک ریختم😭 چقدر سختی کشیدی الهی بمیرم واسه اون بی‌قراییات.. حتما ش ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نمیدونستم یه همچین تاپیکی هست وگرنه زودتر میومدمو سرنوشتمو مینوشتم  من از سال ۹۲درگیر بچه بودم ...

😭😭😭😭

فقط اشک ریختم با حرفات،خدا پسرت رو برات نگه داره

خدایا خودت به داد دل تک تکمون برس

الله دامن هممون رو سبز کن

روزی بشه که بیایم و از سختیای مادری کردن برا هم بگیم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهی فدای اشکات بشم خواهری😭 میبینی خدا چقدر مهربونِ...میبینی چقدر سبزِ.. چقدر صبور..😭

غصه نخوریا خدای ما هم همون خداست..همون قدر مهربون و سبز..همون قدر صبور و رحیم... دلت بهش گره بزن و باهاش رفیق شو...میدونی که مرام رفیق خیلی زیاده😭 خدا هواسش به ما هم هست.

گلم ببخش اگه با حرفام ناراحتت کردم ولی باور کن کلمه کلمش از دلم میاد..انشاالله که هیچ وقتِ هیچ وقت اشک غم نریزی و اینبار اشکات اشک خوشحالی باشه عزیزم💝⚘⚘  

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
😭😭😭😭 فقط اشک ریختم با حرفات،خدا پسرت رو برات نگه داره خدایا خودت به داد دل تک تکمون برس ال ...

آمین نیلو جونم آمین🙏🙏😭

واای عزیز دلم با کلمه کلمه حرفات اشک ریختم😭 چقدر سختی کشیدی الهی بمیرم واسه اون بی‌قراییات.. حتما ش ...

دختر تو چرا انقدر قشنگ مینویسی

واقعا قشنگ گفتی که چشماش به رنگ خداست

بچه ها مطمئنم خدا حواسش بهمون هست

بیاین انرژی مثبت بدیم به هم تا شاید کابوس ما هم تموم بشه

Saiare قشنگم الهی که به زودی خبر خوش مادرشدنت رو بشنوم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
دختر تو چرا انقدر قشنگ مینویسی واقعا قشنگ گفتی که چشماش به رنگ خداست بچه ها مطمئنم خدا حواسش به ...

فدای تو بشم عزیزم...ممنون بابت دعای قشنگت 💝

آره گلم بیاید یه عالمه انرژی مثبت به هم بدیم و فراموش نکنیم که خدای ما هم سبزِ❤

فدای تو بشم عزیزم...ممنون بابت دعای قشنگت 💝 آره گلم بیاید یه عالمه انرژی مثبت به هم بدیم و فراموش ...

منم خیلی دارم رو خودم کار میکنم

چون از ته دلم اعتقاد به این دارم که روحیه خوب باعث میشه زودتر جواب بگیریم

الهی فدای اشکات بشم خواهری😭 میبینی خدا چقدر مهربونِ...میبینی چقدر سبزِ.. چقدر صبور..😭 غصه نخوریا ...

عزيزم خيلي خوب حرف ميزني تو فقط اينجا بنويس ما هم فقط بخونيم... مهربان جونم من گاهي اوقات خيلي نااميد ميشم طوريكه نفسم بالا نياد انقدر از اينده ميترسم اينده اي كه دوست دارم اونطور برام اتفاق بيوفته ولي ميترسم نشه اصلا حال اقدام ندارم اين ماه چون ماه پيش خيلي تو ذوقم خورد وقتي همه چي خوبه چرا نشد چرا خدا صدامو نميشنوه

عزيزم خيلي خوب حرف ميزني تو فقط اينجا بنويس ما هم فقط بخونيم... مهربان جونم من گاهي اوقات خيلي ناامي ...

عزیز دلم باید باید باید به حکمت خدا دل ببندی..فدای دلت بشم که میفهممت ولی قشنگم چرا ترس؟؟ ما خدا رو داریم همون خدای سبز و مهربون. میدونی گلم این خصلت آدماست تا چیزی باب میلشون پیش نمیره جا میزنن و دنبال اینن که چرا این شد و چرا اون نشد... حالا نمیشینن به این فکر کنن که بابا قطعا حکمتی بوده که نشده..جوجوی عزیزم هم گفت که به زور چیزی از خدا نخوایم میدونی جرا؟ چون ماندگار نیست..چه تو ذوق خوردنی فدات شم خدا رو شکر پریودت منظم و مشکل خاصی هم ندارین.. شک نکن به زودی سوپرایز میشی و اونقدر غرق خوشی میشی که حد نداره... فقط به خدا اعتماد کن ما هم برات دعا میکنیم. ی عالمه انرژی مثبت تقدیمت 😘

برای آرامش قلبیت آیت الکرسی میخونم گلم💝

عزیز دلم باید باید باید به حکمت خدا دل ببندی..فدای دلت بشم که میفهممت ولی قشنگم چرا ترس؟؟ ما خدا رو ...

عزیزم مشگل تو چی بود؟

من وسط تایپیکها با جوجو اشنا شدم.همه تایپیکهای جالبشو هم خوندم و مثل داستان دنبال کردم.تاریخ ورود به نی نی سایتش ۹۳ هست.واسه خودش شاخی هستا.

خیلی جالب دردو دل کرده.من سال ۹۳ بیست و سه سالم بود و مجرد .اصلن توی فاز بچه نبودم.ولی جوجو از اون موقع در تلاش بود.بارداری پنجمش موفق شد.واقعا سختی کشیده. واقعا روزای بدتر از ما رو سپری کرده.

سر بارداری دوقلو مثل من همون هفته دکلمان شده.امان امان امان از این روزای سخت تنهایی...🥺

@juju7‍    

بازم بیا به ما سر بزن.عزیزم

خیلی برامون مهم هستی

😉

عزیز دلم باید باید باید به حکمت خدا دل ببندی..فدای دلت بشم که میفهممت ولی قشنگم چرا ترس؟؟ ما خدا رو ...

فدای مهربونیات عزیز دلم واقعا انرژی مثبتتون حس میشه تو زندگیم ته دلم به خدا خیلی اعتماد دارم ولی این فکرای منفی باعث‌میشه که ناامیدی بهم غلبه کنه مدام نماز میخونم قرآن میخونم آروم میگیرم قطعا حکمتی توش بوده ولی کاش دیگه خدا امتحانم نکنه...من هر روز از خدا میخوام ولی زوری نه بخدا فقط میگم خودت حال منو میبینی و میدونی اینجا تو یه شهر دیگه صبح تا شب تنهام خودت رحم کن بهم هرچه زودتر بده

اخی عزیزم منم ۳۱خرداد دو قلو هام از دست دادم بارداری سخت تک تنهادمث تو خونریزی شدید هماتوم . اخرشم تو ۷ماهگی نموندن اولدهفت 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
اخی عزیزم منم ۳۱خرداد دو قلو هام از دست دادم بارداری سخت تک تنهادمث تو خونریزی شدید هماتوم . اخرشم ت ...

عزیزم چرا اقدام نمیکنی؟؟؟ انشاالله جاشون زود پر میشه