2777
2789
منم خیلی تنهام ن پدری ن خواهری ن خانواده ای ن چیزی اخ ک قلبم سوراخ البته دارما ولی بی شرفن . مادر خو ...

عزیزم

تنهایی سهم همه است.خدا عزیزانتون رو براتون نگه داره.

تنهایی حسیه که ما همه اینروزا داریم.دورو ورتم شلوغ باشه باز حس میکنی تنهایی.دوستان فقط صبر کنید.انشالله یه روز از همین روزا خدا براتون یه چک بیبی مثبت و کنجد و نی نی سالم که به وقققققتتتتتش بیاد و زندگیم عوض و شیرین بشه.

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی تنهام ن پدری ن خواهری ن خانواده ای ن چیزی اخ ک قلبم سوراخ البته دارما ولی بی شرفن . مادر خو ...

عزیزم کاملا درکت میکنم. منم تقریبا شرایطم مثل شماس ، تو شهر غریبم و دل خوشی از خونوادم ندارم. زیاد با کسی ارتباط ندارم. تصمیم گرفتم خودم ب خودم کمک کنم.انتظار از دیگرانو گذاشتم کنار اینطوری از لحاظ روحی آروم میشم. یه دوست خوبی پیدا کردم باهاش رفت و آمد دارم.به قضیه بارداری ناموفقم کنار اومدم و سعی میکنم ب گذشته فک نکنم شرایط رفتن پیش مشاور و ندارم بخاطر همین صحبت های دکتر هلاکویی رو گوش میدم واقعا حرفاش درسته. و بهم مسیر درستو نشون میده. 

عزیزم کاملا درکت میکنم. منم تقریبا شرایطم مثل شماس ، تو شهر غریبم و دل خوشی از خونوادم ندارم. زیاد ب ...

منم شرایط مشاور رفتن رو ندارم.نه وقتشو .نه حوصلشو .اصلن نمیدونم ادم به مشاور چی بگه؟حتمن اونم جوابایی رو که میدونیم دو تحویل میده.ولی توی خانه بهداشت مشاوره رایگان هست.شما اگه صبح ها وقت داشتید برید حتما.

😉

منم شرایط مشاور رفتن رو ندارم.نه وقتشو .نه حوصلشو .اصلن نمیدونم ادم به مشاور چی بگه؟حتمن اونم جوابای ...

اره هست. منم بخاطر شرایط کرونا اینجور جاها سعی میکنم کمتر برم 

مریضیش یه مشکل قلبی بود یه رگ بین ریه قلب چسبندگی داشت بچم درست نمیتونست نفس بکشه .۳۹هفته ب دنیا اوم ...

واقعاً نمى دونم حكمت خدا چيه!

قربون خداييش برم، اون كه ميده چرا اينجورى ميگيره و داغ به دل مادر مظلوم ميذاره؟

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
بچه ها میشه منو راهنمایی کنید من شهریور ۱۳پریود شدم مهر ۱۵ این ماه هنوز نشدم دیروز تست گذاشتم منفی ب ...

یکم صبر کن شاید فردا پس فردا شدی و خواستی یه تست دیگه هم اول صبح بذار

بچه ها میشه منو راهنمایی کنید من شهریور ۱۳پریود شدم مهر ۱۵ این ماه هنوز نشدم دیروز تست گذاشتم منفی ب ...

یه مارک دیگه بی بی چک امتحان کن فردا، من پارسال سه تا بی بی مختلف گذاشتم منفی بود چون روز موعدم گذاشتم ولی بی بی ۴ روز بعد موعدم کمرنگ مثبت شد . که رفتم آزمایش دادم 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
خانما من میخوام با اولین پریود اقدام کنم همش ۲۵ روزه سزارین شدم بنظرتون کار درستی میکنم ؟اخه اولین ب ...

عزیزم اون دیگه تصمیم خودته ولی بعد زایمان واسه بعضیا سریعتر اتفاق میفته حالا شاید ایندفعه زود باردار شدی میگم که ۳ ماهو بزار رد شه اگه زود شدیم لااقل بخیه ها جوش خورده تا حدودی نرمال دو، سه ماه طول میکشه جمعا همون ۶ ماه میشه تقریبا ولی ۱ ماه بعد سزارین خیلی خیلی زوده ۳ ماه طول میکشه بخیه ها جوش بخوره 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️