2777
2789
قبول باشع عزیزم میدونم عزیزم من تا نزدیک ۶ ماه ۷ ماه واقعا منتظرش بودم که خود خودش بیاد تا ازون خونه ...

منم اسباب کشی کردم ولی تنهاترشدم مثه دیونه ها شدم خواب ندارم 

منم اسباب کشی کردم ولی تنهاترشدم مثه دیونه ها شدم خواب ندارم 

اره اون موقع میفهمی که چی بسرت اومد  اگه طبیعی زایمان کردی بدنتو تقویت کن وبرو اقدام زیر نظر پزشک 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره اون موقع میفهمی که چی بسرت اومد  اگه طبیعی زایمان کردی بدنتو تقویت کن وبرو اقدام زیر نظر پز ...

نه سزارینم اره اینجام آرومه همش میگم بچم اگه بودش خیلی خوب میشد ساکته آرومه بمیرم الهی

سلام من بچه ام ۳۵هفته بدلیل حرکت نکردن سزارین شدم میگن ریه اش آب جم کرده بود یا همون هیدروپس ۲۲روزه پسرم زیر خاکه داغونم دارم با عکسش زندگی میکنم منم اواخر خارش شدید دست و پا داشتمو بطوریکه با شونه می افتادم به جون دست و پاهام نکنه منم آنزیم کبدیم بالا رفته ؟خانمایی که آنزیم کبد بالا رفته بود بچه تون ریه اش آب کشید ؟

سلام من بچه ام ۳۵هفته بدلیل حرکت نکردن سزارین شدم میگن ریه اش آب جم کرده بود یا همون هیدروپس ۲۲روزه ...

عزیزم خدا صبرت بده و ایشالا جاش سبز شه ما همه فرشته آسمونی داریم البته بچه من به دلیل دیگه ولی دوستان هستن که مشکل مشابه داشتن جوابتو بدن 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

سه ماه پیش وقتی اومدم این تاپیک و گفتم که منم مثل شما مامانا فرشته ام آسمونی شد فکر میکردم دیگه آخرین کسی باشم که اومدم و بعد من کسی غم بچه نمیبینه این روزا خیلی عضو جدید بهمون پیوستن خیلی ناراحت میشم هر دفعه میام میبینم یه مادر دیگه داغدار شده خدایااا خودت کمکمون کن ورق برگرده روزای خوبمونم بیاد دیگه😔😔😔

سه ماه پیش وقتی اومدم این تاپیک و گفتم که منم مثل شما مامانا فرشته ام آسمونی شد فکر میکردم دیگه ...

دقیقا منم روزای اول همین فکر میکردم .اما بعدش تو اومدی و بقیه دوستان 

وتقعا هر بار یه عضو جدید میاد خیلی ناراحت نیشم و تمام اون لحظه ها برام تکرا میشن 

روزای اول دردناکترین روزای عمرم .با خودم میگم چجوری تونستم اونجوری خونسرد باشم 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 

خدایا خودت کمکمون کن .بحق عظمتت .بحق بزرگانی که پیش شما خیلی عزیز هستن قسمتون میدیم دلمون شاد کنید 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
خدایا خودت کمکمون کن .بحق عظمتت .بحق بزرگانی که پیش شما خیلی عزیز هستن قسمتون میدیم دلمون شاد کنید&n ...

سلام حالت خوبه،؟

من چقد از بارداری مجدد تو خوشحال شدم.

مراقب خودت و نی نی باش.حواست باشه گریه نکنی .چون گریه فشار خونو میبره بالا.

اره.منم فک میکردم اخرین نفرم .ولی جدیدا خیلی مادرای داغدار به گروه اضافه شدن.خدایا دیگه هیچ نی نی از دست نره.

بچه ها من حالم خوش نیس.

کسی بوده با گریه های زیاد باردار بشه؟

من خیلی داغونم.

😉

سلام حالت خوبه،؟ من چقد از بارداری مجدد تو خوشحال شدم. مراقب خودت و نی نی باش.حواست باشه گریه نکنی ...

ممنونتم عزیزم ..انشالله بحق مادر سادات بارداری موفق خودت رو بشنوم 

..اره من توـاوج گریه های زیاد باردار شدم 

ممنونتم عزیزم ..انشالله بحق مادر سادات بارداری موفق خودت رو بشنوم  ..اره من توـاوج گریه های زی ...

خدا برات حفظش کنه.خیلی مراقب فشار خونتون باشید.

چون دیگه بارداری ما ججزءبارداری پرخطره.

😉

سلام من بچه ام ۳۵هفته بدلیل حرکت نکردن سزارین شدم میگن ریه اش آب جم کرده بود یا همون هیدروپس ۲۲روزه ...

عزیزم منم روز اخر که حالم بد بود نگو آنزیم کبدی بالا .پروتیین بالا.پلاکت پایین .

باعث شد دکولمان بشم و زندگیم داغون بشه.عزیزم چه میشه کرد.هنوزم حسرت روزای خوب بارداری رو میکشم.خدایا خودت بهمون صبر بده و جاشو برامون پر کن‌.

😉

منم خیلی تنهام ن پدری ن خواهری ن خانواده ای ن چیزی اخ ک قلبم سوراخ البته دارما ولی بی شرفن . مادر خودم ۴ماه بعد زایمان اصلا زنگ نزده تو شهر غریب. همش قیافه بچهام جلو چشمم دیروز گفتم بیان خوابم گریه کردم همش خواب بی بی چک میدیدم . ☹☹من دلم تنگ شده دوس داشتم ببینمشون

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم