2777
2789
برام دعا کنین بخدا هیچی دیگه اهمیت نداره برام وسایلاش لباساش همه چی رو همونجوری گذاشتم از نو بکنم تن ...

عزیزم خداروشکر کن یه دونه صحیح سالمش کنارته میدونم هیچ بچه ای جا اون یکی نمیگیره ولی بعضیا هستن ک در ارزویی یه دونه بچه سالم هستن ک ایشالله خدا ب موقع یه خواهر یا برادر سالم خوشگل تپول  برا دخترت بزاره تو بغلت عزیزم

منم داشتم گریه میکردم نمیتونم به دخترم رسیدگی کنم نه به خونه و زندگیم

مشگل منم همینه.الان سه ماهی گذشته.ولی کارای خونه برام سنگینه.اصلن حوصلم نمیکشه کار کنم.به زور و اجبار.انگاری قسمتی از افسردگیه.

ولی شما مادری

به خاطر دختر کوچولوت هم که شده زودتر به زندگی برگرد.

راستی این دوماه که خونتون بود مشگل تنفسی داشت؟یا بیمارستان بود؟خدا انشالله جاشو براتون پر کنه.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😔 من صدای گریه کردنشم شنیدم مدام گریه می کرد😭 بچه های شما چه مدت زنده موندند؟

تو صدای گریه شو شنیدی من بغلش کردم شیرش دادم تو بغلم خابوندمش لحظه ای ک از پیشم بردنش گفتن مریضه فهمیدم دیگه برمیگرده یه حسی افتاد تو دلم الان ک پروندشو نگاه میکنم ساعت فوتش میبینم یادم میاد اون ساعت من خبر نداشتم بچم فوت شده با صدای بلند دعا میخوندم التماس خدا میکردم ولی بازم راضیم ب رضای خودش

تو صدای گریه شو شنیدی من بغلش کردم شیرش دادم تو بغلم خابوندمش لحظه ای ک از پیشم بردنش گفتن مریضه فهم ...

من هم همینم عزیزم

من هم اونموقع که داشتم به خدا التماس می کردم، بچه م فوت کرده بود و نمی دونستم 😭

پارسال دقیقاً همین موقع تست بتا دادم و مثبت بود

چند روز پیش برگه آزمایش رو دیدم... چقدر حال پارسال این موقعم با حال الانم فرق می کرد

خدا به دلمون صبر بده 🥺

عزیزم

مریضیش چی بود؟ زود دنیا اومده بود؟

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
تو صدای گریه شو شنیدی من بغلش کردم شیرش دادم تو بغلم خابوندمش لحظه ای ک از پیشم بردنش گفتن مریضه فهم ...

سلام عزیزم بی بی نذاشتی؟؟؟ انشاالله که بارداری دوره هات چند روزه ان؟

من هم همینم عزیزم من هم اونموقع که داشتم به خدا التماس می کردم، بچه م فوت کرده بود و نمی دونستم 😭 ...

مریضیش یه مشکل قلبی بود یه رگ بین ریه قلب چسبندگی داشت بچم درست نمیتونست نفس بکشه .۳۹هفته ب دنیا اومد رفتم برا زایمان زود ب دنیا نیومد

سلام عزیزم بی بی نذاشتی؟؟؟ انشاالله که بارداری دوره هات چند روزه ان؟

عزیزم من از این ک میگن دوره چند روزه سر در نمیارم فقط اینو میدونم ک ماه قبل ۱۵پریود شدم مدت پریودمم ۷روزه هس .ن نذاشتم میخوام ببینم صب پری میشم 

سلام منم پسرمو 1ماهه از دست دادم هیچی بزام مهم نیس زندگی برام سیاه شده هیچی خوشحالم نمیکنه پسرم 2ماه ...

سلام عزبزم چقدر بهم میریزم میام مادرهای داغدار حدید میبینم بهت تسلیت میگم عزیزم من کاملا درکت میکنم میدونم چه حالی داری ولی فقط از خدا صبر بخواه صدقع بده غسل صبر انجام بده امیدوارباش خدا باز یه فرشته سالم میزاره تو بغلت.  عزیز دلم میدونم حال دلت خوش نیست سوگواریاتو انجام بده گریع کن داد بزن تا اروم بگیری ذکر بگو قرآن بخوان به نیت فرشته ات هرچند نیاز نداره ولی کمی ارومت میکنه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
😔 من صدای گریه کردنشم شنیدم مدام گریه می کرد😭 بچه های شما چه مدت زنده موندند؟

تسلیت میگم عزیزم  خداوند  صبر بده بهتون  چرا از دست  دادین

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزبزم چقدر بهم میریزم میام مادرهای داغدار حدید میبینم بهت تسلیت میگم عزیزم من کاملا درکت میکنم ...

سلام عزیزم دارم ختم قرآن میکنم به نیت فرشتم واسه دل خودم که آروم بگیرم ولی اصلا انگار روزه اوله بخدا بریدم دیگه 

سلام عزیزم دارم ختم قرآن میکنم به نیت فرشتم واسه دل خودم که آروم بگیرم ولی اصلا انگار روزه اوله بخدا ...

قبول باشع عزیزم میدونم عزیزم من تا نزدیک ۶ ماه ۷ ماه واقعا منتظرش بودم که خود خودش بیاد تا ازون خونه اسباب  کشی  کردیم  ومن فهمیدم  اون  هیچ وقت  بر نمیگرده باید باور کنیم اونا از پیشمون رفتن اونا متعلق به ما نبودن اونا اسمونی بودن