2777
2789

من دو ساله نیمه که با یه پسرم که همو میخوایم قصدمون جدی و خانواده ها میدونن.

اینو از اولش بگم که مامانم چون اهله یه قومیتی هست که دخترا زود ازدواج میکنند هر راهی میزنه سریع ازدواج کنم با همین پسره و از پسره ام خوشش میومد و میگفت پسره خوبیه.

من دیشب خونمون کسی نبود حاله روحیم بد بود بهم گفت برات یه خورده خوراکی میخرم میارم روحیت عوض شه منم گفتم باشه خلاصه جلوی در همیشه بهم میداد و میرفت این سریم داشت میداد که بره پدرو مادرم دیدن اینو بگم که مامانم میدونست من گه گداری جلوی درمون چیزی ازش میگیرم چون زیاد بیرون نمیریم.مامانمم حتی یه دفعه نگفت مشکل داره و اونم لبخند میزد حالا دیشب جلوی بابام برگشته میگه خراب آوردیش خونه؟تازه من می‌گفتم مثل همیشه داشت چیزی میداد گفت دروغ نگو پسره رو آورده بودی خونه😐همیشه میاری هعی به بابام میگفت این آبرو برات نذاشته صبحم رفته مامانه اونو کشونده آورده که جدیش کنید وگرنه ما یه بلایی سره پسرتون میارین😭 چیکار کنم مامانه پسره هم نمی‌گفت نمیایم میگفت به وقتش و انگار رغبت ندارن الان بیان البته این حرفه خیلی وقت پیش بود

پسر غریبه رو تا دم در خونتون میاری نمیگی ابروی پدر و مادرت تو اون محل میره؟!اینکه رفتن بزور اوردنشون ...

الان دختر پسرا هزار تا غلط میکنن اینکه از لای در بهم خوراکی داده ریلکسیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دختر پسرا هزار تا غلط میکنن اینکه از لای در بهم خوراکی داده ریلکسیه؟

قایمکی غلطاشونو میکنن

نه جلو در خونشون پیش چشم پدر و مادرشون!

کار شما خیلی عجیبه این پسر هم بگیر نیست وگرنه نزدیک به ۳ سال معطل نمیکرد

مادرتم احساس خطر کرده بهش حق بده

{ خانم هستم }
قایمکی غلطاشونو میکنننه جلو در خونشون پیش چشم پدر و مادرشون!کار شما خیلی عجیبه این پسر هم بگیر نیست ...

شما سریع نگو بگیر نیست مادرش گفته بود عید میان که اینطوری شد. در ضمن مامانم میخواد منو شوهر بده وگرنه همیشه میومد داد مامانمم میدید