2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@دلشکسته۶۷     سلیمه جان چی شد یه خبر از خودت بده

عزیزم سلیمه جان حالش خوبه حال نی نی هم خوبه فعلا ان ای سیوعه قرار بود دکتر قلب معاینه کنه نکرده هنوز اما شکر خدا خوبن فعلا براشون دعا کن مامان مهربون🙏🏼😘❤️

ممنون گلم بله عزیزم زایمان کردم خدا گل پسرخودتم نگهداره واستون

بعد از چند وقت که اومدم تاپیک چه خبر خوبی دیدم خوشحالم برات سعیده جون.مبارک باشه،ان شاءالله زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه.براتون بهترینارو آرزو دارم سعیده مهربون،این خوشی حق دل مهربونت بود.

ان شاءالله این حال خوش قسمت و روزی تک تک بچه های این تاپیک بشه.

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
به خاطر بارداری که داشتم و بچه فوت کرد.نارسایی تنفسی .هیدووسفالی.اخه بدبختی اینه که تا روز زایمان تو ...

هر کی یه دلیلی داره.

اینجا که هستیم فرق نداره.همه دردها مشترک

گلم مارو توی غمت شریک بدون.

انشالله بارداری بعدیت سلامت بغلش میکنی.

تلاشتو کم نکن.اول تحقیق کنید بعد دکترتونو انتخاب کنید.

از کجا دونستی مشکل هیدووسفالی هست؟

چجوریه آخه

پس ۳۷ هفته چجوری بچه تنفس داشته؟

ای خدا 

این غم خیلی سنگینه.

😉

عزیزم سلیمه جان حالش خوبه حال نی نی هم خوبه فعلا ان ای سیوعه قرار بود دکتر قلب معاینه کنه نکرده هنوز ...

ان شاءالله هرچه زودتر با دل خوش مرخص بشن برن خونه به شادی و خوشحالی

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
[QUOTE=159281795]منم 37 هفته بچم به دنبا اومد و فوت کرد.این ماه رفتم اقدام.دوستانی که بچه بعدیشون سا ...

شما ۲۴ هفته از دست دادین یا ۳۷؟ 

البته فرقی نداره از روزی که قلب کوچولوش میزنه آدم دل میبنده خدا بهت صبر بده عزیزم

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
عزیزم سلیمه جان حالش خوبه حال نی نی هم خوبه فعلا ان ای سیوعه قرار بود دکتر قلب معاینه کنه نکرده هنوز ...

سلام مبارک باشه قدم نو رسیده مبارک ان شاء الله که خوش قدم خوش روزی و خوش نام باشه 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

دوستان خانومهایی که دوست دارم خدا هرچه زودتر دامنشون رو سبز کنه اگه موافق هستین اسمهاتون رو بگین که اون خانومهایی که زایمان کردن زمان شیر دادن به بچه هاشون دست جمعی دعا کنیم خداوند یه نی نی سالم و صالح بهشون عطا کنه و لبریز از مهر خداوند شن

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
طبقداین سونو شش هفته و چهار روز ..ساک حانلگی و فتال پل مشاهده شد ولی ضربان قلب مشاهده نشد 

مبارک باشه استرس به خودت راه نده که سم هستش ان شاء الله سری بعد که میری سنو صدای ضربان قلب کوچولوشو می شنوی و دلت مالامال از لطف خدا میشه

بچها من حالم خیلی داغون متوجه شدم شوهرم داره خیانت میکنه ای دیوانه دارم میشم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم