2777
2789

سلام مامانای مهربون.

منم مثل شماها....یه دختر ۹ونیم ساله سالم دارم.و دوتا بچهام( یه دختر در سن ۵ماهگی و یه پسر در سن ۷ماهگی که الان پنج ماهه از فوتش گذشته )فوت شدن.بحاطر بیماری نقص ایمنی شدید.که تازه مشخص شده من و شوهرم ناقل یک ژن مشترک هستیم.(باهم فامیلیم.نوه خالم هستن).

خیلی دوست دارم باردار بشم و بچه سالم بیارم.اخه دخترم خیلی سختی کشیده و آرزوشه که یه خواهر یا برادر داشته باشه.مشاوره ژنتیک با توجه به آزمایش هول اگزوم،گفته باردار شو و در هفته ۸برم واسه نمونه برداری از جنین.اگر سالم بود که بدنیا میاد و اگرهم نبود سقط میشه.واسه منم دعا کنید....

سلام مامانای مهربون. منم مثل شماها....یه دختر ۹ونیم ساله سالم دارم.و دوتا بچهام( یه دختر در سن ۵ماه ...

عزیزم خدا بهتون صبر بده. ان شاء الله اینبار نی نی سالم میارین. خیلی سخته شما چندین ماه با بچه تون زندگی هم کردین 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر که باردار شدی بهت تبریک میگم. چند ماه بعد از فوت نی نیت باردار شدی؟

یه بار پریود شدم بعدش باردار شدم ..دیروز رفتم سومو شش هفته و چهاروز زده بود ولی هنوز ضربان قلب نداشت

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
خداروشکربه سلامتی ودل شاد درآغوش بگیری الهی.❤

خیلی ممنون عزیزم ..دیروز که رفته بودم سونو هنوز قلبش تشکیل نشده بود ..التماس دعا دارم ازتون 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 

ولی نمیدونم پیش کدوم دکتر برم.پیش رحیمی شعرباف رفتم.میرفندرسکی رفتم.شهاب الدینی که قبلا میرفتم.امنه عبیری رفتم ولی هی میگم شاید این خوب نیست برم پیش یکی دیگه امروز میخوام پیش سولماز پیری برم.چشمم بد ترسیده .بدددد

خیلی ممنون عزیزم ..دیروز که رفته بودم سونو هنوز قلبش تشکیل نشده بود ..التماس دعا دارم ازتون 

ایشالله خدا اینبار دلت شاد کنه عزیزم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

[QUOTE=159281795]منم 37 هفته بچم به دنبا اومد و فوت کرد.این ماه رفتم اقدام.دوستانی که بچه بعدیشون سالم به دنیا اومده ...[/QUOTEخیلی مناسفم برات دوست عزیز. علت از بین رفتن بچه چی بود؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏