2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سعیده جان حتما زایمان کردی عزیزم و گل پسرت کنارته. خدا بهت ببخشه عزیز دلم 😍😍😍😍   ...

ممنون گلم بله عزیزم زایمان کردم خدا گل پسرخودتم نگهداره واستون

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ممنون گلم بله عزیزم زایمان کردم خدا گل پسرخودتم نگهداره واستون

خدارو شکر عزیزم 

ممنون گلم🥰🥰😘

خیلی خوشحالم 😍😍😍😍

انشاله زیر سایه اول خدا بعد پدر و مادرش بزرگ بشه 🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

سلام دوستای خوبم رفتم سونو گف قلب دیده نشد..نوشت یک هفته دیگه تکرار بشه ..خیلی خسته ام ..قلب ام از درد ..وجودم داره اتیش میگیره 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
عزیزم چند هفته ای

طبقداین سونو شش هفته و چهار روز ..ساک حانلگی و فتال پل مشاهده شد ولی ضربان قلب مشاهده نشد 

خدایا همه امید زندگی به لطف و عنایت تو ..تورو به حق بزرگان ات وبحق بزرگی و بخشش ات ..دخترم صحیح و سالم بیاد تو آغوشم نفس مامان بی صبرانه منتظرتم 
6هفته زوده گلم نبایست میرفتی ک ب خودت استرس بدی نگران نباش هنوز زوده ایشالله هفته بعد میری صدای قلب ...

خیلی سخته ضربه ای خورده باشی ..خدایا کمکم کن ..خسته تر از اونی ام که فکرشو بکنید ..دعام کن 

خودمم حس میکردم زود بود رفتم سونو اخه سر پسرم دو هفته اختلاف بین سونو و پریودیم بود ..ده روز دیگه میرم ..مطمئنم تشکیل میشه ..خدا کمکم میکنه .

خودمم حس میکردم زود بود رفتم سونو اخه سر پسرم دو هفته اختلاف بین سونو و پریودیم بود ..ده روز دیگه می ...

عزیزم 8هفته کامل شد برو سنو اصلا هم ب خودت استرس راه نده هفته ها اول بارداری قلب درحال تشکیل هست استرس خدایی نکرده ضررها جبران ناپذیر وارد میکنه