2777
2789
ای وای بمیرم منم مثل تویک دفعه تو۲۲هفته دوقلوهام رفتن واسه شماهمسان بودن واسه من نه دوتاکیسه وجفت جد ...

گلم ماله منم غیرهمسان بود دوکیسه و دوجفت؟ مال شما دلیلش چی بود؟ بچه های اولت بودن؟ 

ممنون گلم هیچ مشکلی نداشتم یکدفعه کیسه آب یکیشون پاره شد تا خودمو رسوندم بیمارستان یکی ضربان نداشت م ...

شاید طول سرویکست اومده بوده پایین نفهمیدی. استراحت داشتی؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم طول سیروکسم 34 بود استراحت بودم نمیدونم چرا این اتفاق افتاد

باید حتما علتش رو میپرسیدی که ایشالله حاملگی بعدیت رو با خیال راحت پیش ببری

سلام منم دختر و پسرم رو هفته25ازدست دادم الان فرشته ای دارم 11ماهه خداروشکر برای همه اونایی ...

سلام عزیزم بچه هات دوقلو بودن که از دستشون دادی؟ چند وقت بعدش باردار شدی دوباره؟ 

گلم ماله منم غیرهمسان بود دوکیسه و دوجفت؟ مال شما دلیلش چی بود؟ بچه های اولت بودن؟ 

بله بچه های اولم بودن که باای وی اف باردارشده بودم منم نفهمیدم بااینکه کلی مراقبت کردم واصلابلندنمیشدم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
بچه ها ۳۷ روزه از زایمان میگذره از همون روزه اولم خیلی به خودم رسیدم گرمی خوردم. چرا پریود نمیشم پس؟ ...

منم خیلی گرمی خوردم و تحرکم زیاد کردم آخر درست بعد ماه پریود شدم. توهم صبر کن عزیز م

بعضی موقع ها دردای پریودی حس‌میکنم ولی هیچی به هیچی

منم اینطوری بودم پیاده روی خیلی تاثیر داره کنجد و چای دارچین و زعفرون زیاد بخور اصلا سردی نخور. بنظرم تحرکت خیلی تاثیر داره 

منم اینطوری بودم پیاده روی خیلی تاثیر داره کنجد و چای دارچین و زعفرون زیاد بخور اصلا سردی نخور. بنظر ...

بعد چند روز پریود شدی؟؟؟ من تحرکمم زیاده اخه از یه هفته بعد زایمانم هر روز حداقل یه ساعت پیاده رویمو داشتم .

بعد چند روز پریود شدی؟؟؟ من تحرکمم زیاده اخه از یه هفته بعد زایمانم هر روز حداقل یه ساعت پیاده رویمو ...

بعد سه ماه از زایمانم. منم تحرکم زیاد بود دکتر قرص نداد گف خودت پریود میشی 

پسر من دو سالش بود سال ۹۰ از دستش دادم. ناراحتی قلبی داشت . الان یه جفت دوقلو پسر دو سال و نیمه دار ...

سلام هزیزم عزیزم ی دوستی دارم بچش پارسال فوت شد یکسالش بود خیلی بیقراره الان بارداره به نظرت بچش به دنیا بیاد حالش خوب میشه؟؟اون قبلی براش کمرنگ تر میشه؟؟خیلی ناراحت دوستنم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

[QUOTE=155665811]بعد چند روز پریود شدی؟؟؟ من تحرکمم زیاده اخه از یه هفته بعد زایمانم هر روز حداقل یه ساعت پیاده رویمو ...[/QUOTEحرف درستی میزنن خیلی گرمیجات و کاچی بخور خیلی موثره. من ۴ هفته بعد از زایمان پری شدم. البته ورزش هم میکنم هر روز پیاده روی و وزنم رو هم خیلی کم کردم. 

سلام هزیزم عزیزم ی دوستی دارم بچش پارسال فوت شد یکسالش بود خیلی بیقراره الان بارداره به نظرت بچش به ...

آخی عزیزم خدا به دلش آرامش بده. ایشالله خداا کمکش کنه این داغ کم رنگ بشه. چرا فوت شد بچه اش؟