2777
2789
اره داشت کم ن‌اینجوری بعد این جریانم وحشی تر شده

این تاپیک و بقیه تاپیک های بانو ارتمیس رو بخون حتما

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3191650/من-خودم-را-دوست-دارم?page=1

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
سعیده جون ناریخ رایمانت کی میشه؟ طبیعی میشی یا سز؟ ایشالله که این روزا سریع واست بگذره به سلامتی

هنوز مشخص نشده گلم ولی جوری که حساب کردم برای سزارین تا ۲۰ مهر انجام میشه امروز ۳۴ هفته ۵ روزم بود با تاریخ ان تی وبا تاریخ پریودی میشم ۳۴ هفته ۳ روز ، امروزم رفتم دکتر خداروشکر اب دورجنین شده ۱۰ خورده ای انشالله بخیر بگذره این دو سه هفته

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

البته شاید به خاطر اخلاق شوهرم‌ . مثلا دیروز منو با کمربند زد اصلا یه حال بدی دارم فقط دلم میخواد بم ...

چرا عزیزم خیلی ناراحت شدم😔😔😔 به نظرم سعی کن آرامش رو توی خونه به وجود بیارین بعد باردار بشو چون اینجوری بارداریت میشه پر از استرس و بچه ات هم ممکنه بیش فعال بشه.

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
هنوز مشخص نشده گلم ولی جوری که حساب کردم برای سزارین تا ۲۰ مهر انجام میشه امروز ۳۴ هفته ۵ روزم بود ب ...

ایشالله به سلامتی این یه ماه هم میگذره گلم. برای همه ما اقدامیها هم دعا کن

از بی کسی گفتم بچه بیارم بشن همدمم بشن کسم . اخه ن پدری دارم ن خواهری ن برادری . هیچکس .‌ بخدا انقد ...

ناشکری نکن گلم ایشالله خدا بهت کمک میکنه عزیزم. سعی کن به شوهرت خیلی محبت کنی که نظرش در موردت عوض بشه

من ۲۶ هفته پسرهامو ازدست دادم.انزیم های کبدیم بالا بود.من خارش داشتم ولی دکترم چک نکرد.کوتاهی کرد.اگ ...

عزیزم خدا بهت صبر بده منم 13 روزه دوقلوهای پسرمو توی 21 هفته بخاطر زایمان زودرس از دست دادم

یلدا جان متاسفم عزیزم ولی میدونم تو دختری قوی هستی اصلا ناامید نباش خداوند بهترینها را برات کنار گذاشته. وبه وقتش نی نی را میزاره بغلت

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
عزیزم خدا بهت صبر بده منم 13 روزه دوقلوهای پسرمو توی 21 هفته بخاطر زایمان زودرس از دست دادم

خیلی متاسفم عزیزم.خدا بهت آرامش و صبر بده. مشکلت چی بود که زایمان زودرس کردی؟

فعلاهیچکاربایدچندروزدیگه ال دی بخورم وماه بعدش یعنی ابان احتمالااگه خدابخوادشرایطش جورباشه انتقال دا ...

عزیزم شما چه مشکلی داشتی که ای وی اف انجام دادی؟

این تاپیک و بقیه تاپیک های بانو ارتمیس رو بخون حتما https://www.ninisite.com/discussion/topic/3191 ...

مرسی عزیزم اره درست میگی 

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
چرا عزیزم خیلی ناراحت شدم😔😔😔 به نظرم سعی کن آرامش رو توی خونه به وجود بیارین بعد باردار بشو چون ا ...

اره دقیقا توی بارداری خیلی تاثیر دارع ☹

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
خیلی متاسفم عزیزم.خدا بهت آرامش و صبر بده. مشکلت چی بود که زایمان زودرس کردی؟

ممنون گلم هیچ مشکلی نداشتم یکدفعه کیسه آب یکیشون پاره شد تا خودمو رسوندم بیمارستان یکی ضربان نداشت مال اون‌یکی هم خیلی ضعیف بود که متاسفانه دوتاشون رو از دست دادم

ای وای بمیرم منم مثل تویک دفعه تو۲۲هفته دوقلوهام رفتن واسه شماهمسان بودن واسه من نه دوتاکیسه وجفت جداداشتن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹