2777
2789
عنوان

دخترا بیایید لطفااا🙂❤️

93 بازدید | 10 پست

میخوام بدونم صحبت کردن راجب پیشنهادهایی ک بهم داده شده و رد کردم، با پارتنرم کار درستیه ؟؟

ینی بهش بگم ک چ آدمایی بهم پیشنهاد دادن سیریش شدن و رد کردم ؟ اگ بگمش فک منفی نمیکنه یا زده نمیشه ازم؟

آخه حس میکنه تو این رابطه من میخام کلاه سرش بذارم سر کارش بذارم. چون اطرافش ازین دختربدجنسا زیاد دیده بدبین شده. البته خودش با کسی نبوده تا الان، مورد های بقیه و زندگیای بقیه رو دیده.

منم دوسدارم براش روشن کنم ک اگ من قصدم بده و دختر بدجنسی باشم لقمه های چرب زیادی اطرافم بود ک میتونستم سواستفاده کنم، نه تویی ک چیزی نداری و بخاطر صداقت و پاکیت قبولت کردم  فقط.

خلاصه بحث، راجع ب اونایی ک له له میزدم و بهشون پا ندادم بگم براش؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهش بگو کافر همه را به کیش خودپندارد احتمالا خودش میخواد ی بلایی سرت بیاره ساده‌نباش

مردا ساده نیستن موذین ادای با کسی نبوده ها رو در میارن دقت کنی متوجه سیاستشون میشی 

بهش بگو کافر همه را به کیش خودپندارد احتمالا خودش میخواد ی بلایی سرت بیاره ساده‌نباشمردا ساده نیستن ...

فامیل نزدیکمع آمارش دستمه می‌دونم با کسی نبوده ازون مثبت پاستوریزه هاس

بله درست میگی. ولی اینجا بحث فرق می‌کنه واقعا میشناسمش من با هم بزرگ شدیم

جالبه باهم بزرگ‌شدید ولی اون تورو ی ادم بدجنس و بدذات میدونه 

چقدر ساده ایید بعضیاتون یکم دقتتو ببر بالا متوجه خیلی از رفتارهای غیر نرمال طرفت میشی 

جالبه باهم بزرگ‌شدید ولی اون تورو ی ادم بدجنس و بدذات میدونه چقدر ساده ایید بعضیاتون یکم دقتتو ببر ب ...

من سالها اونو زیر نظر دارم ولی اون تو نخ من نبود و شناخت از شخصیت فردیم نداره. اخیرا هم اتفاقاتی افتاد ک بدبین شده ب جنس دختر