2777
2789
عنوان

شوهرم بادخترچهار سالم قهرکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم قشنگ معلومه شما از دخترت غافل شدییه کم رابطه ت رو باهاش تقویت کنیعنی چی خسته میشم، بچه آو ...

خدا پدرو مادرتون رو بیامرزه 

اسی جان راهنمایی های ایشون رو جدی بگیر

بخدا ۲تا بچه انقدر ها هم سخت نیست ک ازش شاخ غول بسازی فقط یکم مدیریت میخواد

خودمم ۲ تا بچه با فاصله ۳ سال دارم یکروزم خونه همسایه نفرستادمش نهایتا نیم ساعت میرفت تو پارکینگ ک بچمو میزدم زیر بغلم خودمم باهاش میرفتم نوزاد جاش خشک باشه و شکمش سیر خیلی کار خاضی نداره شما الان باید به دختر بزرگت رسیدگی چند برابری داسته باشی

وقتی ظهر نخوابیده زود میخوابه ولی وقتی خوابیده نخونه مامانم بود بعدشم همسایه پایینی ک دوست خانوادگی ...

چی بگم عزیزم ولی سعی کن هرجا هم فرستادی همش خبرش بگیری حتی خونه نزدیکترین فامیلت بعدا بچه بدعادت نکن براش عادی بشه از الان اونم دختر که بالطبع میدونیم آسیب پذیرترن 

یه عده فقط کمیت بچه ها براشون مهمه انگار رسیدگی و تربیت و نگه داری هیچی دیگه چه چیزهای عجیبی توی این تاپیک خوندم واقعا نگران کننده بود الان میفهمم مادر هوشیار نباشه ممکنه بچه بیچاره چه بلاهایی سرش بیاد استارتر با شما نبودم 

19، 29، 16

په من چی با 3تا بچه😭.دیشب شام درست کردم پسرم بهونه ماکارونی گرفته رفتم دوباره دست بکارشدم هگ براش ماکارونی درست کردم. 

اسی دختر منم عادت کرده بود بادوستاش  باشه... خداروشکر امسال مدیریتش کردم..پیش خودمونه... . اگه باباش دیر اومده جلوبچه هات به باباشون بی احترامی نکن... که بعدن بزرگ شن تو ذهنشون میمونه شاید مادرمون احترامی براپدرمون قائل نبوده..... بعدن بدبودن روابط ازچشم شما میبینن.... حرفات وناراحتات کمتر بروز بده... هم همسر بیشتر میادسمتت، هم روابط پدر ودختری بهترمیشه... با دوطرفم صحبت کن از عشق ومحبتی  که بهم دارن براشون صحبت کن.... 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

وقتی میگن حتی بچه هارو تنها نزارید خونه دایی وعموهم یه سریا گارد میگیرن اونوقت خونه دوست خانوادگی میزارن تا آخرشب بمونه.اگر آمار تجاوز هارو بدونید مختون سوت میکشه.همه هم از سمت محارم و آشنایان درجه ۱ و همین دوستایی که بهشون اعتماد دارید