💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
سعیده جون ناریخ رایمانت کی میشه؟ طبیعی میشی یا سز؟ ایشالله که این روزا سریع واست بگذره به سلامتی
هنوز مشخص نشده گلم ولی جوری که حساب کردم برای سزارین تا ۲۰ مهر انجام میشه امروز ۳۴ هفته ۵ روزم بود با تاریخ ان تی وبا تاریخ پریودی میشم ۳۴ هفته ۳ روز ، امروزم رفتم دکتر خداروشکر اب دورجنین شده ۱۰ خورده ای انشالله بخیر بگذره این دو سه هفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته شاید به خاطر اخلاق شوهرم . مثلا دیروز منو با کمربند زد اصلا یه حال بدی دارم فقط دلم میخواد بم ...
چرا عزیزم خیلی ناراحت شدم😔😔😔 به نظرم سعی کن آرامش رو توی خونه به وجود بیارین بعد باردار بشو چون اینجوری بارداریت میشه پر از استرس و بچه ات هم ممکنه بیش فعال بشه.
خیلی متاسفم عزیزم.خدا بهت آرامش و صبر بده. مشکلت چی بود که زایمان زودرس کردی؟
ممنون گلم هیچ مشکلی نداشتم یکدفعه کیسه آب یکیشون پاره شد تا خودمو رسوندم بیمارستان یکی ضربان نداشت مال اونیکی هم خیلی ضعیف بود که متاسفانه دوتاشون رو از دست دادم