2777
2789
یلدا جان امیدت به خدا باشه و اصلا استرس نداشته باش. انشاالله به حرمت این ماه و باب الحوائج دلت شاد م ...

امیدم وتوکلم به خداست. هرچیخودش مصلحت بدونه پذیراهستم عزیزم. ممنونم ازت. خدا به زودی یه نینی صحیح وسالم بهت عطا کنه دلت شاد بشه.

سلام. خوبین؟ من هنوز پریود نشدم.الان 55 روز از زایمانم میگذره که بعد 26 روز ی خونریزی مثل پریود داشت ...

والا منک الان سه ماهم پرشد دیروز یهو پریود شدم، قبلش ب دکترم گفته بودم دارو بده تا پریود شم گفت با دارو ن، طبیعی هست ک دیر پریود بشی نگران نباش،. اما گفت تحرکت زیاد داشته باش و غذاهای گرم بخور تا تخمدان ات فعال شن. من بیشتر روزا پیاده روی کردم، نون کنجدی، غذاهای پر ادویه چای با زعفرون و دارچین و زنجبیل هر روز میخوردم. ک خداروشکر بعد سه ماه از زایمانم پریود شدم دیروز 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفته بودم مامان بشم میام بهت خبر میدم. راستش هر از گاهی میام پست هارو میخونم. حال گل پسر ات چطوره؟ ا ...

واای عزیزم خیلی برات خوشحالم امیدوارم کنجدت صحیح و سالم بغلت بیاد گلم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
والا منک الان سه ماهم پرشد دیروز یهو پریود شدم، قبلش ب دکترم گفته بودم دارو بده تا پریود شم گفت با د ...

سنو انجام دادی ببینی چرا نشدی؟ من انجام دادم چون نرمال بود دکتر بهم گفت تا 20 تم صبر کن نشدی دارو استفاده کن البته دکتر خودم نه ها همون آشنامون که ماماست. شما سزارین بودی یا طبیعی؟ قبل بارداری پریود مرتب بود؟ چند هفته بودی که نوزادت از دست دادی؟

سنو انجام دادی ببینی چرا نشدی؟ من انجام دادم چون نرمال بود دکتر بهم گفت تا 20 تم صبر کن نشدی دارو اس ...

من سزارین شدم، هفته 26 کیسه آبم پاره شد بخاطر اون. فردای سزارین سونو واژینال کردن برام تو همون بیمارستان ک نرمال بودش. بعدش دیگ تا امروز ک سه ماه و5روز از اون موقع میگذره، سونو یا آزمایشی ندادم. ک خداروشکر دیروز پریود شدم. تحرکت و خوردن گرمیجات خیلی کمک میکنه. قبل بارداری نامنظم بودم یه چند ماه. 

سنو انجام دادی ببینی چرا نشدی؟ من انجام دادم چون نرمال بود دکتر بهم گفت تا 20 تم صبر کن نشدی دارو اس ...

اصن دکتر من گفته بدن هر کی فرق میکنه ممکنه یکی تا یه سالم پریود نشه، ک طبیعی هستش

اصن دکتر من گفته بدن هر کی فرق میکنه ممکنه یکی تا یه سالم پریود نشه، ک طبیعی هستش

اون واسه مامانایی که شیر میدن. ما که شیر نمیدیم آخه.. خوب اگه بخوایم اقدام کنیم پریود نشیم باردار میشیم اونوقت؟؟؟ زمان تخمک گذاری و... چطوری بفهمیم آخه؟؟؟

اون واسه مامانایی که شیر میدن. ما که شیر نمیدیم آخه.. خوب اگه بخوایم اقدام کنیم پریود نشیم باردار می ...

خب من شیر نمی‌دادم ولی وقتی فشار میدادم تا دوماه سینه مو بازم شیر میومد. ک الان دیگ نمیاد.بله بدون پریود هم احتمال بارداری هست، ربطی ب روز تخمک گزاری نداره 

سلام امیدوارم حال دل همه ی دوستان خوب باشه چند روزی نبودم از خدا می خوام سلامتی یه دل خوش یه روزی حلال قسمت همه ی ما بکنه از صاحب این ماه میخوام که همگی به خواسته ی دلشون برسن و حکمت خدا با حاجت دلشون یکی باشه همیشه بهترین ها نصیب تک تک دوستان ای تایپک بشه الهی آمین و دامن همگی سبزبشه  به حق مادر سادات الهی آمین 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
دوستان خوبم من امروز هفت روزه که جنین انتقال دادم.برام دعا کنین.اگه دوست داشتید. آخه دلتون شکسته وبه ...

عزیزم استرس به خودت وارد نکن دستور پزشکت رو مو به مو انجام بده الهی که به حق مادر سادات هفته ی آینده خبر بدی که بارداری منم برات آیت الکرسی میخونم که دلت شاد شه و دامنت سبز 

الهی امین

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
عزیزم استرس به خودت وارد نکن دستور پزشکت رو مو به مو انجام بده الهی که به حق مادر سادات هفته ی آینده ...

ممنونم عزیزم.فدات بشم.سعی میکنم استرس نداشته باشم حتی بقیه روهم آروم میکنم.اما نمیشه بدون فکروخیال. برام دعا کنین .چهارشنبه باید برم آزمایش.