2777
2789
ممنونم عزیزم.فدات بشم.سعی میکنم استرس نداشته باشم حتی بقیه روهم آروم میکنم.اما نمیشه بدون فکروخیال. ...

انشاالله که میای خبر خوش‌میدی بهمون گلم ولی حتما زود بیا خبرمون کن

ممنونم عزیزم.فدات بشم.سعی میکنم استرس نداشته باشم حتی بقیه روهم آروم میکنم.اما نمیشه بدون فکروخیال. ...

انشالله مثبته گلی توکل بخدا 😍😍😍😍

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب پس....توکل بر خدا انشاالله که منم زود پریود بشم

سلام عزیزم خوبی؟ پریود شدی؟ امروز برا من ۲۶ روز گذشته میگن باید تحرکت زیاد باشه من هم به خاطر اینکه تحرک داشته باشم هم وزنم بیاد پایین از امروز میرم میدوم که بدنم زود بیوفته رو روال🏃🏼‍♀️😀

برای منم دعا کنین پسرمو چهل وهشت ساعت بعد از به دنیا اومدنش از دست دادمش.تو بغل خودم جون داد و چهره معصومش همش جلوی چشامه .واقعا یه فرشته بود. خدا زودتر جای خالیشو برام پربکنه.شما ها که از دست دادین بچتون رو چیکار کردین؟منم راهنمایی کنین.تا جواب پزشکی قانونی بیاد من مردم وزنده شدم.

کاملا موافقم. سخته ولی قطعا شدنیه. میدونی چیه نگار جون زندگی رو هر جور بگیری میگذره چه سخت چه آسون.. ...

همش میگم نکنه مشکل از من بوده باشه و باعث فوت نوزادم شده باشه.اون چه گناهی کرده آخه.واقعا یه فرشته بود. همش چهره معصومش جلوی چشامه.

عزیزم فقط گذر زمان هست که این داغ رو تسکین میده سعی کنید همه چی رو بسپرید به خدا. خیلی سخته میدونم. ...

خیلی سخته کاش زمان به عقب برمیگشت و یه باره دیگه بغلش میکردم.فقط چهل و هشت ساعت پیشم بود.نه ماه حتی یه ذره هم اذیت نشدم.دوره بارداری خیلی خوبی داشتم.همه چیزش سالم بود.چرا این اتفاق افتاد واز دست دادمش.واقعا یه فرشته بود.همشون فرشتن و معصوم.دعا کنین دکتر بهم زود اجازه بده.

دقیقا چه روزای دردناکی. دوستای خوبم.امروز 53روز از فوت شدن بچمـتو شکمم گذشته و 49روز از زایمان بی نت ...

منم مثل شما نهم مرداد به دنیا اومد ویازده مرداد از دست دادمش.همش میگم نکنه من کوتاهی کردم.مشکل از من بوده و نفهیمدم.یا تو اون بیمارستان نباید میرفتم.چیکار کنیم اخه. دلم براش تنگ شده.اگربود الان یه ماهش شده بود.

خیلی وحشتناکه. پسرمو چهل وهشت ساعت بعد از به دنیا اومدنش از دست دادمش.با خودم میگم. کاش اون بیمارستان نمیرفتم.کاش زمان به عقب بر میگشت ودوباره بغلش میکردم.دعا کنین. میدونم که فقط حالم با دوباره باردار شدنم خوب میشه .نه چیز دیگه.تا جواب پزشکی قانونی بیاد من مردم وزنده شدم.سه ماه باید صبر کنم تا جوابش بیاد.تو بغل خودم تموم کرد.چهره معصومش همش جلوی چشامه. اسمش فراز بود. مثل معنی اسمش بلند بود. بیایین با هم دعا کنیم دلامون شکسته .خدا هیچ وقت کاش  کسی رو با گرفتن بچش امتحان نکنه. 

خیلی وحشتناکه. پسرمو چهل وهشت ساعت بعد از به دنیا اومدنش از دست دادمش.با خودم میگم. کاش اون بیمارستا ...

عزیزم چقدر دلم شکست پستتو خوندم😢😢😢😢😢😢

انشالله خدا یه نی نی سالم دوباره بهت میده و جاشو سبز میکنه برات😢😢😢💔💔

خیلی وحشتناکه. پسرمو چهل وهشت ساعت بعد از به دنیا اومدنش از دست دادمش.با خودم میگم. کاش اون بیمارستا ...

خیلی متاسفم عزیزم واقعا ناراحت کنندست ولی خدا بزرگه و بخشنده بازم میده خودش نگهدارش میشه. خودت رو آروم کن تا زودتر جاش پر شه چاره چیه با بی تابی و بی قراری مادر شدنمون به تعویق میوفته . سوگواریتو داشته باش ولی حواست به خودت همسرت و زندگیتم باشه. قسمت ما هم این شد خدا عوضش رو میده نگران نباش