2777
2789
دوستان خوبم من امروز هفت روزه که جنین انتقال دادم.برام دعا کنین.اگه دوست داشتید. آخه دلتون شکسته وبه ...

ایشالله که به حرمت همین ماه نتیجه ات مثبت بشه عزیزم

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان

یه چیزی که چند روزه بهش فکر میکنم و خیلی احساس خوبی برام ایجاد کرده رو میخواستم بهتون بگم.

اینکه ماهایی که اینجاییم بچه دار شدن رو کردیم هدف اصلی زندگی مون و مدام بهش فکر میکنیم و ... . که بخشیش هم دست خودمون نیست

اما مساله اینه که این یه چیزیه که از اختیار و کنترل ما خارجه. مثل اینکه ما نمیتونیم تضمین کنیم تا فردا زنده هستیم یا نه. پس وقتی کلی وسواس و استرس برای چیزی که بخش اصلیش از کنترلمون خارجه داریم، احساس بدی پیدا میکنیم.

از یه طرف دیگه، بیاید به زندگی از فاصله دورتر نگاه کنیم. اینکه وقتی صدسال بگذره احتمالا هیچ کدوم از ما زنده نیستیم اما اینکه چقدر دانایی زیبایی و نیکویی تو زندگی داشتیم و عمرمون رو چطور گذروندیم مهم میشه. 

من به چندین نفر از استادای خودمون فکر میکردم که هیچ وقت بچه نداشتند یا ازدست دادن و دیگه بچه دار نشدن. مثلا دکتر پیوندی رئیس بخش هماتولوژی بیمارستان میلان. استاد متابولیسم خودمون در دانشگاه تهران. استاد مطرح دیگه تو دانشکده شیمی دانشگاه تهران که اسماشونو نمینویسم.. و همینطور خیلی خانومای مطرح در حهان که هیچ وقت بجه دار نشدن  مثل اوریانا فلاچی و مادر ترزا و خیلی های دیگه. پس بچه ها حتی اگه این احتمال رو در نظر بگیریم که هیچ وقت بچه دار نمیشیم بازم میتونیم خیلی خوب باشیم. بازم دنیا به اخر نمیرسه. بازم گوهر انسانیت و روح خدایی ماست که ارزش داره.

پس با خودم فکر کردم که با وجود اینکه از صمیم قلب ارزو میکنم و دعا میکنم و از خدا فرزند سالم و صالح میخوام، اینو برای خودم یک غایت و بت پرستی نمیبینم. این خیلی ارومم میکنه...

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
سلام به همه دوستان یه چیزی که چند روزه بهش فکر میکنم و خیلی احساس خوبی برام ایجاد کرده رو میخواستم ...

اوکی نرگس جان دقیقا همینجوری فکرـمیکنم

میدونی این دست ما نیست. .چیزی که باید اتفاق بیوفته

مثل خیلی از مراحل زندگی

شاید میتونست خدایی نکرده خدایی نکرده برا خودمون یا شوهرامون اتفاقی میوفتاد یا یه اتفاق بدتر

ولی خدا با گفتن بچه ای که هیچوقت ندیدیمش امتحانمون کرد

شاکر باشیم....

منم دست خودم نیست مدام بهش فکر میکنم و میخوام:( ولی خب دیگه به خودم قول دادم که با فکر کردن بهش خودم رو اذیت نکنم وقتی به یه سال پیش همین موقع فکر میکردم که هنوز باردار نبودم و بارداری اندازه امروز برام مهم نبود و تو اوج بی خیالی حاملگیم اتفاق افتاد و همه چی خیلی بهتر و راحت تر بود پس انگار همین سال پیش هست دوباره شروع میکنم امسال باید بهتر باشم چون یه عالمه تجربه کسب کردم و قویتر شدم

منم دست خودم نیست مدام بهش فکر میکنم و میخوام:( ولی خب دیگه به خودم قول دادم که با فکر کردن بهش خودم ...

آفرین عزیزم دقیقا

اوکی نرگس جان دقیقا همینجوری فکرـمیکنم میدونی این دست ما نیست. .چیزی که باید اتفاق بیوفته مثل خیلی ...

بله عزیزم خدا رو شکر کنیم قدر زندگی مونو بدونیم

سلام. خوبین؟ من هنوز پریود نشدم.الان 55 روز از زایمانم میگذره که بعد 26 روز ی خونریزی مثل پریود داشتم که دکتر گفت احتمالا پریود..ولی تا الان پریود نشدم. چی مصرف کنم تا پریود شم البته داروی نمیخوام باشه ی چیز طبیعی..

سلام به همه دوستان یه چیزی که چند روزه بهش فکر میکنم و خیلی احساس خوبی برام ایجاد کرده رو میخواستم ...

کاملا موافقم. سخته ولی قطعا شدنیه. میدونی چیه نگار جون زندگی رو هر جور بگیری میگذره چه سخت چه آسون.. این اتفاقی که برای ماها افتاده خواسته خدا بود و قدری هم کوتاهی خودمون که باید این بدونیم که آب رفته به مقصد برنمیگرده..شب عاشورا اینقدر دلتنگ نی نیم بودم که فقط خدا میدونه... ولی چه میشه کرد اتفاقی که افتاده. خدا رو شکر که خودمون و خانوادمون سالم هستیم و میتونیم به امید خدا دوباره باردار شیم. فقط باید سخت نگیریم و درست زندگی کردن هدف قرار بدیم نه بچه رو اما...در کنار زندگی تلاش کنیم تا به خواسته هامون برسیم..که اگر تلاش نکنیم انسانی پوچ و بی ارزش میشیم.. بیاید این جمله رو هر روز با خودمون تکرار کنیم.....من در کنار درست زندگی کردن تلاش خواهم کرد تا به آرزو و خواسته هایم برسم اگر رسیدم که شکر خدایم را..اگر هم نرسیدم باز هم شکر خدایم را...لااقل میدانم همت کردم و قسمت نبود..آنگاه دلم برای اینکه تلاشی نکردم و نشد نخوابد سوخت...😊

امیدوارم هممون در کنار درست زندگی کردن به تک تک آرزوهامون اللخصوص مادر شدن که میدونم آرزوی قلبی هممون هست برسیم.....آمیییییین🌹

دوستان خوبم من امروز هفت روزه که جنین انتقال دادم.برام دعا کنین.اگه دوست داشتید. آخه دلتون شکسته وبه ...

یلدا جان امیدت به خدا باشه و اصلا استرس نداشته باش. انشاالله به حرمت این ماه و باب الحوائج دلت شاد میشه و هفته آینده با خبر بارداریت دل هممون شاد میکنی. توکلت به خدا باشه و به چیزای خوب فکر کن. برات از صمیم قلب آرزوی بهترین ها رو دارم گلم🌹🌹

یلدا جان امیدت به خدا باشه و اصلا استرس نداشته باش. انشاالله به حرمت این ماه و باب الحوائج دلت شاد م ...

دوستم خوبم منو تو دقیق با هم از دست دادیم نی نی هامونو. .توزایمانت طبیعی بوده یا ن. .من ده روز بعد زایمانم خونریزیم کم شد و بعد لکه بینی شد و قط شد. .روز چهلم بعد زایمان دقیقا پریود شدم

کاملا موافقم. سخته ولی قطعا شدنیه. میدونی چیه نگار جون زندگی رو هر جور بگیری میگذره چه سخت چه آسون.. ...

چقدر قشنگ گفتی عزیزم آفرین به دل بزرگت❤❤❤

دوستم خوبم منو تو دقیق با هم از دست دادیم نی نی هامونو. .توزایمانت طبیعی بوده یا ن. .من ده روز بعد ز ...

نه گلم من سز شدم. منم ده دوازده رو خونریزی داشتم. بعد فقط ترشح. 26 روز بعد سزارین دوباره خونریزی داشتم که 4..5 روز طول کشید با یکی از آشناهامون که ماماست تماس گرفتم گفت احتمالا پریود... چکاب کامل دادم همه چی نرمال بود و دیروز هم سنو شدم رحم و تخمدان هیچ مشکلی نبود فقط نمیدونم چرا پریود نشدم. به دکترم گفتم گفت تست بده گفتم جلوگیری دارم گفت اگه طبیعی جلو گیری کنی احتمال بارداری هست ولی من میدونم که باردار نیستم گفت اگه تا 20 تم پریود نشوی آمپول پرژسترون بزن که باز شه ولی دلم میخواد مواد طبیعی بخورم تا پریود بشم.

البته گلم درخواستت قبول کردم.