2777
2789
مریم دلیلی کرمانه ..منم کرمانم دکترای زیادی پرس وجو کردم از سه ماه گفتن تا یک ونیم سال به من من بعد ...

برا من ژنتیک ننوشت همین قند تیروئید عفونت اینا نوشت گفتم برا اقامم آزمایش بنویس گفت نیاز نیست حتی گفت اقات ب دارو هم نیاز نداره .ولی اقا من فولیک اسید ۵میخوره اهن خارجی میخوره ویتامینeهم میخوره

عزیزم خیلی دیر به دیر وقت میده؟ برا ده روز دیگه وقت بخوام الان باید زنگ بزنم؟؟؟ مطبشم عباس آباده دیگ ...

اره عباس اباده، ببین نوبت دهیش اتوماتیکه زنگ بزن تاریخ رو بزن وقت میده، و یا برو تو سایت boghrat.com اسم دکتر رو سرچ کن و از روی تقویم نوبت رو انتخاب کن.  اینترنتی راحت تره به نظرم. شانسیه من یه بار زنگ زدم فرداس وقت داد و یه بار ۱۰ روز بعد خالی بود 

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عباس اباده، ببین نوبت دهیش اتوماتیکه زنگ بزن تاریخ رو بزن وقت میده، و یا برو تو سایت ...

چه خوب عزیزم خدا خواسته که بیای اینجا پستم رو ببینی‌اینطور راهنماییم‌کنی چون بعد این اتفاق ناگوار واقعا سردرگم بودم نمیدونستم چیکار کنم پیش کدوم دکتر برم تو هم دلت شکستست گلم برام دعا کن این دفه دست پر از بیمارستان مرخص شیم خیلی کمکم کردی خیلییی ممنونم ازت

سلام بچه ها من ۵ماه پیش سزارین شدم بچم مشکل قلبی داشت متاسفانه اسمونی شد رفتم پیش ۴روز پیش رفتم پیش ...

سلام مهربون. واقعا متأسفم گلم. یک سال و نیم که خیلی زیاد.دکتر به من گفت اگه خوب خودت تقویت کنی و روحیت حفظ کنی سه چهار ماه دیگه میتونی اقدام کنی. ولی من بعد دو ماه میخوام اقدام کنم.

عزیزم حالا به نظرت پیش کدوم برم؟! کدوم بهتره؟ البته تا اونجاییکه یادمه مطب‌حنطوش‌زاده خیلی شلوغ میشد ...

من بشخصه ک رفتم پیش حنطوش زاده، یه تشخیص اشتباه و فجیع داد بهم ک باعث افسردگی شدید من شد و زایمان زود رسم و از دست رفتن بچم

پیش دکتری برین ک یکم براتون وقت بزاره، و خوب گوش کنه مشکل شمارو رو و یه تشخیص درس بده، ن حنطوش زاییده ای ک دو دقیقه بیشتر برا هر مریض وقت نمیزاره و مطبش غوغاس

دقیقا همینطوره نظر دکترا متفاوته. منم عمل فیبروم کردم دکترم گفت بعد سه ماه. اما خیی دکترا میگن بعد ش ...

من خودم اونایی ک بعد سه ماه باردار شدن رو سراغ دارم بدون مشکل زایمان کردن، باز بستگی ب فیزیک هر کسی داره اما وقتی دکتر میگ بعد یه ماه مشکلی نیست برا اقدام حتما یچیزی میدونه