2777
2789
آخی عزیزم ایشالله خدا بهت آرامش بده. سعی کن زیاد بهش فکر نکنی و روحیه ات رو بالا ببری. خیلی سخته مید ...

نه عزیزم هیچی مصرف نمیکردم همه چیم خیلی نرمال بود یکم دیگه بگذره دکتر که رفتم میگم‌براش که برام آزمایش بنویسه حتما روحیم خوبه ولی هر از گاهی دلم برا کوچولوم تنگ میشه غمگین‌میشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم برا منم لینک میفرستین؟؟؟

سلام عزیز

منم دو ماه پیش تو ۲۹ هفته پسرمو به خاطر بیماری قلبی از دست دادم، طبیعی زایمان کردم و حال جسمیم خیلی زود بهتر شد. منم روزهای اول فقط به فکر باردار شدن مجدد بودم و لحظه شماری میکردم، بعد جاشو داد به ترس اینکه نکنه اون مشکل یا مشکلات دیگه پیش بیاد تو بارداری بعدی‌...

خودمم هنوز بلاتکلیفم ولی از صحبت کردن با خیلی مامان هایی که بچه از دست دادن بهتون توصیه میکنم حتما حتما پیش یک پریناتولوژیست خیلی خوب مثل دکتر مرصوصی برید تا درست چک کنند همه چیز رو و به متخصصای معمولی اعتماد نکنید. 

دیگه اینکه دو تا پریناتولوژیست به من گفتند ۴ ماه صبر کن حداقل و اگر میتونی تحمل کنی ۶ ماه رو صبر کن تا ذخایر آهن و کلسیم بدنت مجددا بهبود پیدا کنه هم برای بچه و هم اینده خودت

یه تجربه شخصی هم اینکه تمرکزتون رو از بچه به چیزای دیگه معطوف کنید وگرنه روزها خیلی سخت میگذره.. مثلا دیدن سریال های خارجی، رفتن سرکار، سفر، و ...

مکمل های بعد زایمانم مرتب مصرف کنید

آرزوی بهترین ها رو دارم برات عزیزم

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

سلام بچه ها من ۵ماه پیش سزارین شدم بچم مشکل قلبی داشت متاسفانه اسمونی شد رفتم پیش ۴روز پیش رفتم پیش دکترپریناتالوژیست .دکتر فقط ازم پرسید ازدواجتون فامیلی هست گفتم ن .دیگه گفت باید بچه رو میفرستادین ازمایشگاه ژنتیک  منم اون موقعه اصلا نمیدونستم باید همچینکاری کنم از یه طرف دیگه من هنوزبیمارستان بستری بودم ک بچمو انتقاال دادن یه شهر دیگه بخاطر کرونا هم نمیذاشتن بریم اون شهر تا رفتیم نامه ای از اون بیمارستان گرفتیم ک پلیس راها جلومون نگیرن بچم از پیشم رفت😔😔😔الانم دکتر فقط یه چندتا ازمایش انعقادی برام نوشت گفت ۲ماه مونده ب اقدام ب بارداریت انجام بده بهمم گفت ۱سال و نیم صبر کن بخدا من این ۵ماه ب سختی تحمل کردم وقتی گفت ک ۱سال نیم کلا ناامید شدم اخه من دلم بچه میخواد یه لحظه نمیشه ب اون بچم فکر نکنم همش میگم کاش زایمانم طبیعی بود الان میتونستم اقدام کنم😔😔😔

سلام بچه ها من ۵ماه پیش سزارین شدم بچم مشکل قلبی داشت متاسفانه اسمونی شد رفتم پیش ۴روز پیش رفتم پیش ...

پیش کدوم پریناتولوژیست رفتین؟ حتما بچه بعد به دنیا اومدن اکو شده و تو پرونده ش اسم بیماری رو نوشته و میشه بررسی کرد. 

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
سلام بچه ها من ۵ماه پیش سزارین شدم بچم مشکل قلبی داشت متاسفانه اسمونی شد رفتم پیش ۴روز پیش رفتم پیش ...

سلام مگه دقیقا مشکل بچت معلوم نشد. پسر منم مسکل قلب داست ولی اکو نشد.

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
پیش کدوم پریناتولوژیست رفتین؟ حتما بچه بعد به دنیا اومدن اکو شده و تو پرونده ش اسم بیماری رو نوشته و ...

اسم بیماریش اترزی پولمنر بود یه رگ بین ریه و قلب ک درست تشکیل نشدخ بود بچه نمیتونست درست نفس بکشه اکسیژن ب خونش نمیرسیده

من با شوهرم دختر عمو پسر عمو ولی ژنتیک ننوشت غلطت حون داشتم که گفت اگه تو بارداری امپول میزدی اینجوری نمیشد احتمال زیاد. فقط تاکید رو اکو قلب جنین داشت

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
من با شوهرم دختر عمو پسر عمو ولی ژنتیک ننوشت غلطت حون داشتم که گفت اگه تو بارداری امپول میزدی اینجور ...

من با اقام فامیل نیستیم این دکترم ب من گفت فولیک اسید بخور ۱سال نیم باردار نشو میگفت بین هر سزارین باید اینقد وقت باشه بعدش گفت ک باردار شدی ۱۸هفته حتما اکو قلب شو 

من نمیدونم چرا انقد نظرات دکترا متفاوته یکی میگ بعد یه سال یکی میگ بعد سه ماه یا6 ماه، دوست منک زایمان زودرس با سزارین داشته، دکتر میردامادی گفته بش زخم عمل دوماه بعدش خوب میش و بعد سه ماه  ک از سزارین گذشت، اقدام کن برا بارداری