2777
2789
خدا بهتون صبر بده. نمیدونم چی بگم واقعا سخت و دردناک توکلت به خدا باشه و امیدت از دست نده انشاالله خ ...

انشاالله. ممنونم. انشاالله شما هم به هر چی که به صلاحتونه برسید به امید خداوند 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 
آخی چقد سختی کشیدی گلم. ایشالله بعد از این اتفاق تلخ خدا کمکت کنه و جاشون پر بشه

انشاالله. ممنونم. 

انشاالله شما هم به هرچی که به صلاحته برسی به امید خداوند 

فقط حضرت علی علیه السلام امیرالمؤمنین است.اولی و آخری نداریم . عشق فقط عشق مولا علی علیه السلام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از لطفت گلم. ایشالله خدا به تو و همه ی خانمای چشم انتظار کمک کنه و دامن همه رو سبز کنه. گیتی جو ...

عزیزم من هفته ۳۰ بودم تکوناش خیلی کم شده بود سونو رفتم گفت بچه تو ۲۶ هفته مونده نزدیک ۱۰ روزیم‌میشه که مرده!

سلام مرضیه جان خوبی. من هستی هستم. یکی از بچه های گروه بهم اسمت رو داد. میبینم دیگه به سلامتی داری م ...

کاش بیای گروه جات خالیه خیلی 

یه بارم تازه عمل کرده بودی بهت پیام دادم نیومدی 

هر موقع عشقت کشید بیا پیشمون 😍

کجا ماهای آخره هنوز کووووووو تا آخرش تا همینجاشم پدرم درومده 😐 خدا به هممون رحم کنه این بار بچه هامون بغل کنیم از دیروز که دوستمون بچش و از دست داد یه ترس تو دلمه همش میگم خدایا خودت رحم کن 

اگه قابل باشم حتما دعا میکنم ولی خدا انگار دعاهای مارم نمیبینه 😔

عزیزم من هفته ۳۰ بودم تکوناش خیلی کم شده بود سونو رفتم گفت بچه تو ۲۶ هفته مونده نزدیک ۱۰ روزیم‌میشه ...

آخی عزیزم ایشالله خدا بهت آرامش بده. سعی کن زیاد بهش فکر نکنی و روحیه ات رو بالا ببری. خیلی سخته میدونم اما در برابر تقدیر و خواست خدا چه میشود کرد. گیتی جون شاید مشکلت ایمنی انعقادی بوده. آسپرین مصرف میکردی؟ ایشالله اینبار قبل بارداری حتما آزمایشات ایمنی انعقادی رو بدی. 

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
کاش بیای گروه جات خالیه خیلی  یه بارم تازه عمل کرده بودی بهت پیام دادم نیومدی  هر موقع ع ...

مرسی مرضیه جون. ببینم چی میشه اصلا بارداری اتفاق میفته یا نه. بعد مزاحم میشم. مرضیه جون خدا رو شکر کن که درهای رحمت رو روت باز کرده خودشم محافظت باشه ایشالله. منم برات دعا میکنم به سلامتی این چند ماه رو طی کنی و نی نی نازت رو تو بغل بگیری🌺🌺♥️♥️😍😍

آخی عزیزم منم اسمم هستی هست. گیتی اسم خواهر کوچولومه. گروه کجا دارین؟

اه به سلامتی عزیزم. 😍😍گروه تلگرام هست خیلی از بچه ها عضون اونایی که بچه از دست دادن. شما هم میتونی عضو بشی. بچه ها کمکت میکنن خیلی. من یه مدت بودم الان فعلا نیستم.