2777
2789
سلام عزیز منم دو ماه پیش تو ۲۹ هفته پسرمو به خاطر بیماری قلبی از دست دادم، طبیعی زایمان کردم و حال ...

عزیزم متاسفم. من مکمل هایی که تو دوران بارداری مصرف میکردم رو هنوزم دارم مصرف میکنم میدونم هرچقدر حوایم پرت بشه باز هم اول آخر دویت دارم زود باردار بشم و جاش تو دلم زود پر شه😢 حتما میرم چک میشم مرسی برا راهنمایی هات. یه سوال داشتم با گذشت دو ماه پریود شدی یا نه هنوز

من با اقام فامیل نیستیم این دکترم ب من گفت فولیک اسید بخور ۱سال نیم باردار نشو میگفت بین هر سزارین ب ...

منم سه ماه خوردم ولی دو سه تا دکتر رفتم همین نطرو داشتن 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم متاسفم. من مکمل هایی که تو دوران بارداری مصرف میکردم رو هنوزم دارم مصرف میکنم میدونم هرچقدر حو ...

اره من ۴ هفته بعد زایمان پریود شدم .

دقیقا همینطوره مطمئنا میخوایم زودتر باردار بشیم اما تمرکز کردن روش باعث میشه صبر کردن تا زمان مناسب سخت تر بشه ..

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
اره من ۴ هفته بعد زایمان پریود شدم . دقیقا همینطوره مطمئنا میخوایم زودتر باردار بشیم اما تمرکز کردن ...

چه خوب یعنی خونریزیت زود قطع شده! برا منم خیلی کمه. دکتر حنطوش زاده رو خیلی شنیدم ولی مرصوصی رو نه کی برم پیششون؟ چی‌بگم؟

چه خوب یعنی خونریزیت زود قطع شده! برا منم خیلی کمه. دکتر حنطوش زاده رو خیلی شنیدم ولی مرصو ...

اره خدا رو شکر یک هفته بعد زایمان خیلی کم شد و بعد یه هفته لکه بینی. بعد ده روزی پاک بودم و بعد پریود شدم.

مکمل اهن خیلی موثره برای کم شدن خونریزی.

دکتر وجیهه مرصوصی ایشونم استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهرانه و خیلی با تجربه و خوش اخلاق‌

دو هفته بعد زایمان برو خودش تو مطب سونو میکنه اگه لخته خونی تو رحم مونده باشه قرص میده و بهت میگه کی میتونی اقدام کنی و چند وقت قبل اقدام بری برای چکاپ ها و مکمل ها و داروهای لازم

اره خدا رو شکر یک هفته بعد زایمان خیلی کم شد و بعد یه هفته لکه بینی. بعد ده روزی پاک بودم و بعد پریو ...

عزیزم حالا به نظرت پیش کدوم برم؟! کدوم بهتره؟ البته تا اونجاییکه یادمه مطب‌حنطوش‌زاده خیلی شلوغ میشد همیشه

اره خدا رو شکر یک هفته بعد زایمان خیلی کم شد و بعد یه هفته لکه بینی. بعد ده روزی پاک بودم و بعد پریو ...

عزیزم خدا خیرت بده که بهم معرفی کردی یه دکتر خوب یه سرچ کردم تو نت همین دکتر مرصوصی‌فکر کنم عالی هستش یکی هم اینکه چون بیمارستان آتیه میان خیلی خوبه نزدیک به خونمون هست جواب پاتولوژی جفتم بیاد حتما میبرم پیش ایشون مرسی گلم اتشاالله که خدا خیلی زود یه فرشته دیگه میذاره تو دلت و ایندفه سالم میاد بغلت

من نمیدونم چرا انقد نظرات دکترا متفاوته یکی میگ بعد یه سال یکی میگ بعد سه ماه یا6 ماه، دوست منک زایم ...

دقیقا همینطوره نظر دکترا متفاوته. منم عمل فیبروم کردم دکترم گفت بعد سه ماه. اما خیی دکترا میگن بعد شش ماه

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
من تهران نیستم عزیزم خونم جنوب استان کرمان هست 

مریم دلیلی کرمانه ..منم کرمانم دکترای زیادی پرس وجو کردم از سه ماه گفتن تا یک ونیم سال به من من بعد ۵ماه اقدام کردم که ۴ماه بعدش باردار شدم حتما ازمایشاتو بده هم خودت هم شوهرت یکی از بچه ها هم بچش مشکل قلبی داشت جنینو دادن پاتولوژی ولی گفتن زنتیکی نبوده فعلا خودش وشوهرش ازمایش دادن خیلی از این بیماریا اتفاقه  وتکرار نمیشن

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
عزیزم خدا خیرت بده که بهم معرفی کردی یه دکتر خوب یه سرچ کردم تو نت همین دکتر مرصوصی‌فکر کنم عالی هست ...

قربونت عزیزم ..

اره ایشون استاد متخصصای دیگه بودن و همه پزشکا حرف ایشون رو قبول دارن و مطبشون بری میبینی خیلی شلوغه و اکثرا با معرفی نامه پزشک شون اومدن. البته توکلمون به خداست و از خودش میخوایم کمک مون کنه و نی نی سالم بهمون هدیه کنه

ممنونم از دعای قشنگت انشالله در حق هردومون مستجاب بشه 

فقط زودتر برای تاریخی که میخوای وقت بگیر که پر نشه 

قربونت عزیزم .. اره ایشون استاد متخصصای دیگه بودن و همه پزشکا حرف ایشون رو قبول دارن و مطبشون بری م ...

عزیزم خیلی دیر به دیر وقت میده؟ برا ده روز دیگه وقت بخوام الان باید زنگ بزنم؟؟؟ مطبشم عباس آباده دیگه درسته؟؟؟