2777
2789

اهدای 110 بسته عیدانه در روز عید غدیر به خانواده های تحت پوشش روشنا. با هر مبلغی از هزار تومان الی.... لطفا حمایت بفرمایید. 6037997950122011 کارت رسمی مرکز نیکوکاری روشنا. مهرتان پایدار 🎀 واریزی رو به دایرکت و یا شماره موبایل 09155424331 اعلام بفرمایید. #مرکز_نیکوکاری_روشنا #سیستان_و_بلوچستان #عید_غدیر #قربان_تا_غدیر #یا_علی

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایجهان جان بهتر شدی عزیزم

سلام سعیده جان،ممنون گلم. نمی خوام ناراحتتون کنم،  ولی بی خبری بدتره سونو رفتم گفتن اصلا ساک نیست و به احتمال قوی بارداری خارج رحم هست، ازمایش دادم که دوباره بتا بررسی بشه و بعد سونو داخلی بشم و اگه تایید شد عمل. برام دعا کنید

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
آیجهان جون مبارکت باشه، آمپول انکسو پارین میزنی؟ جه آزمایشی دادی؟

نه عزیزم دیگه گفتن نزن چون اگه خارج رحم باشه یا حتی اگه سقط هم بشه جاش سفت تر میشه و در حال حاضر کمکی به من نمیکنه، آزمایش ژنتیک انعقادی بود گلم.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
فدات بشم عزیزم.این نوشته رو تازه دیدم.مثل اینکه قبل از سفارش من برام دعای ویژه کردی.خدا دلت رو شاد ک ...

سلام یلداجان خوبی یه سوال شمابرای انتقال جنین ازمایشی چیزی هم دادی برای این انتقالت میگماکه میخوای بدی

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

[QUOTE=148703402]سلام سعیده جان،ممنون گلم. نمی خوام ناراحتتون کنم،  ولی بی خبری بدتره سونو رفتم گفتن اصلا ساک نی ...[/QUOایجهان جون حیلی ناراحت شدم انشااللههر چی خیر برات پیش بیاد و بلا ازت دور باشه عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام سعیده جان،ممنون گلم. نمی خوام ناراحتتون کنم،  ولی بی خبری بدتره سونو رفتم گفتن اصلا ساک نی ...

آیجهان جان خیلی ناراحت شدم از خدا میخام این درد دچارت نکنه 😔 انشالله ساک ببین و خارج رحم نباشه ، دل نمیخاد اون درد تو هم بکشی 😭پیگیر باش دور از جون درد چیزی بود سریع برو اگه زبونم لال خارج رحم بود حواست به لوله باشه ، انشالله ک بارداری سالم باشه نه خارج رحم 🙏

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
سلام سعیده جان،ممنون گلم. نمی خوام ناراحتتون کنم،  ولی بی خبری بدتره سونو رفتم گفتن اصلا ساک نی ...

عزیرم انشاالله خارج رحمی نیست و ساک داخل رحمه و نتونستن ببینن 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

ایجهان جان، ان شااله که مشکلی برات پیش نیاد و هر چی خیره برات پیش بیاد.

من ماه گذشته اینطور شدم، بیبی ام مثبت شد ولی لکه بینی داشتم که کم کم خیلی زیاد شد. آز بتا اول ۱۷۱ بعد سه روز شد ۲۱۱ که دکتر گفت مشکوکه. دوبار هم سونو واژینال شدم اما هیچی توی رحم دیده نشد و احتمال خارج رحمی دادند، اما خدا نخواست بیشتر از این اذیت بشم و ازمایش سوم بتا امد پایین و شد ۷۷ و بعد ۷ هفته خونریزی شروع شد و تمام. 

عزیزم هر چی زودتر سونو واژینال بشی بهتره برات و شرایط خودت رو زودتر متوجه میشی

نه عزیزم دیگه گفتن نزن چون اگه خارج رحم باشه یا حتی اگه سقط هم بشه جاش سفت تر میشه و در حال حاضر کمک ...

ایشالله که خارج رحم نباشه ایجهان جون

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏