2777
2789
از همه دوستان گلم ممنونم مخصوصا از راهنمایی هاتون، از همتون التماس دعا دارم من متاسفانه هنوز لک بینی ...

ایجهان جان انشالله چیزی نیست و با شیاف برطرف میشه 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام به همه عزیزان.عیدتون مبارک  من ۷ هفته قبل پسرمو به خاطر مشکل قلبی از دست دادم. اگر میبود ...

ان شاء الله که به حق مادر سادات و امام علی خدا به دلت صبر و آرامش بده و هر چه زودتر خدا یه نی نی ناز بزاره تو دلت و به سلامتی بغلش کنی الهی امین

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه عزیزان.عیدتون مبارک  من ۷ هفته قبل پسرمو به خاطر مشکل قلبی از دست دادم. اگر میبود ...

خدا بدلت ارامش بده عزیزم و دوباره طعم مادرشدنو با یک بچه صحیح و سالم بچشی

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
ان شاء الله که به حق مادر سادات و امام علی خدا به دلت صبر و آرامش بده و هر چه زودتر خدا یه نی نی ناز ...

چقد مهربونید چه دعای قشنگی

انشاالله شما هم همیشه خیر و خوشی ببینید تو زندگی ❤❤

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
خدا بدلت ارامش بده عزیزم و دوباره طعم مادرشدنو با یک بچه صحیح و سالم بچشی

ممنونم عزیز دل خدا کمکتون کنه و به خیر خوشی و سلامتی زایمان کنید 🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
انشالله ک چیزی نیست  اگه قراره به آمپول زدن زودتر بزن منم بارداری قبلی خونریزی داشتم ک با شیاف ...

مرجان جون خیلی خوشحالم که بارداری. آمپول و آسپرین رو از کی شروع کردی؟

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

عزیزم خدا بهت صبر و آرامش بده. ایشالله یه نی نی ناز و سالم تا سال دیگه خودش بهت هدیه کنه و جاش رو واست پر کنه. توکلت به خدا باشه

از همه دوستان گلم ممنونم مخصوصا از راهنمایی هاتون، از همتون التماس دعا دارم من متاسفانه هنوز لک بینی ...

سلام ایجهان جان عزیزم تبریک😙😙😙😙😙 میگم خداروشکر انشالله 🙏🙏🙏🙏بسلامتی میاد بغلت نگران نباش بخدا بسپرش  💓💓💓💓💓  الان وصعیتت چطوره عزیزم بهتر شدی    سردیحات بخور  اصلا گرمی اینا نخور    لبنیات بختور☺☺☺

شهید ابراهیم هادی خواهش میکنم واسطه ام  شو الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
مرجان جون خیلی خوشحالم که بارداری. آمپول و آسپرین رو از کی شروع کردی؟

از همون اول 🙁 دو روز قبل موعدم بی بی مثبت شد و روز موعدم شنبه بود همون روز شانسم دکترم تازه بعد عید اولین روز بود مطب و باز میکرد و رفتم دارو گرفتم اومدم 

از همون اول 🙁 دو روز قبل موعدم بی بی مثبت شد و روز موعدم شنبه بود همون روز شانسم دکترم تازه بعد عید ...

آمپول انوکساپارین هست؟ مگه برای قبلی مشکل انعقاد داشتی؟