2777
2789
@آرمین1398     ارزو جون خوبی عزیزم نی نیمون چطوره

سلام عزیزم امروز اصلا خوب نیستم اصلا از دیروز فقط گریه کردم

12 مرداد شد لعنت بهش لعنت 

اگه پسرم بود امروز تولدش بود 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
سلام سعیده جان،ممنون گلم. نمی خوام ناراحتتون کنم،  ولی بی خبری بدتره سونو رفتم گفتن اصلا ساک نی ...

عزیزم اخه الان برای سونو خیلی زوده و بتا زیر 2500 میگن مشخص نمیشه

ففط زودتر سونو داخلی انجام بده 

ان شاءالله که خارج رحمی نیست 

خدا خودش پشت و پناهت باشه 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم امروز اصلا خوب نیستم اصلا از دیروز فقط گریه کردم 12 مرداد شد لعنت بهش لعنت  اگه پس ...

ارزو جون میدونم خیلی سخته انشالله خدا بدلت ارامش بده مراقب خودت باش نزدیک زایمانته انشالله پرنسس کوچولوتو صحیح سالم بغل بگیری عزیزم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
خواهرای گلم ا لتماس دعا

سلام عزیز دلم... اصلا نترس و نگران نباش... انشالله که به حق این عید عزیز پیش رو مشکلی نداری و همه چیز حله... اگر خدای نکرده بارداری پوچ یا خارج رحمی بود به توصیه بچه ها حتما گوش کن و سریع زیر بار حرف دکترا نرو... من تجربه ندارم در این مورد ولی انگار باید سونو داخلی بدی تا مطمئن شی.. یا بقول باران کمی صبر کنی... نمیدونم انشالله که هر جی خیر هست پیش میاد...عزیزم دعا میکنم 😍😍😘

سلام فخریه جون.واقعا ناراحت شدم.باز هم جنین فریز داری؟ولی ناامید نشو.ادامه بده.به حق پنج تن این بار ...

بعد چهار ماه انتقال ،،،آره چهارتا دیگه دارم ...ان شالله که هر چی خیره پیش بیاد

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
فخریع عزیزم صبور باش اجی منم بعد سه چهار بار گرفت انشاله دفعه بعدی باردار میشی 🙏🙏🙏

ان شالله عزیزم ممنونم از لطفت 😍😍😍

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 
خواهرای گلم ا لتماس دعا

ایجهان عزیزم چقدر ناراحت شدم انشالله که نی نی سر جاشع   رفتی باز سنو یا نه   توکل بخدا 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ان شالله عزیزم ممنونم از لطفت 😍😍😍

😘😘

اجیم بعد دک سه بار که رفت دکتر دیگه متوحه شد کلسیمش کمه یادمه دارو خورد   حالا یه چکاپ شو ببین ویتامین دی وکلسیم اینات نرمالن   انشاله این دفعه نی نی میاد بغلت 😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام یلداجان خوبی یه سوال شمابرای انتقال جنین ازمایشی چیزی هم دادی برای این انتقالت میگماکه میخوای ب ...

سلام مهسام جون.نه چون دوقلوهام هیچ مشکلی نداشتن.تمام آزمایشات روکه خیلی هم گرون بودن موقع بترداری انجام داده بودم.مثل سلفری واکو قلب جنین وانواع سونوها.همشون سالم بود.برای همین وقتی بچهها سالم بودن دیگه دکترم آزمایشی فعلا برام ننوشته.فقط بهم دارو داده که احتمالا از همین هفته شروع میکنم وهفت تا آمپول.وقتی ببخشید این دفعه پریود بشم بعد ده روز میرم تهران تا دکترم دوباره سونو بکنه.اگه رحمم اندازه وضخامتش خوب بود دیگه فکر میکنم دوسه روز بعدش انتقال بدن.وگرنه باید دوباره دارو مصرف کنم.

سلام آیجهان جون.انشاالله هرچی که خیر هست برات پیش بیاد.نگران نباش.فکرهای مثبت بکن تا انرژی بگیری.شاید برای دیدن ساک بارداری خیلی زود رفتی.آخه من تو مرکزی که میرفتم بعضی ازخانمها با دارو هم ساک بارداریشون تا هفته دهم دیده نمیشد.ولی حتما پیگیری کن که اگه خدایی نکرده خارج رحمی بود لوله هات مشکلی پیدانکنه .مارو بیخبر نذار عزیزم

سلام مهسام جون.نه چون دوقلوهام هیچ مشکلی نداشتن.تمام آزمایشات روکه خیلی هم گرون بودن موقع بترداری ان ...

چه دارویی داده امپول واسه چی مگه جنین نداری

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
سلام عزیزم امروز اصلا خوب نیستم اصلا از دیروز فقط گریه کردم 12 مرداد شد لعنت بهش لعنت  اگه پس ...

عزیزم ناراحت نباش خدا رو شکر کن که خدا یه نی نی دیگه بهت داده

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
چه دارویی داده امپول واسه چی مگه جنین نداری

آره دوتا بسته سه تایی جنین دارم.خوب برای انتقال هم باید رحم دوباره آماده بشه.آمپول واریو پپتیل هفت روز پریودی کامل باید بزنم.تا ده روز بعدش نصف.قرص پروژسترون پنج روز پریودی روزی یکی بعدتا ده روز روزی دوتا.قرص آ اس آ روزی یکی.ویتامین کامل که شامل انواع ویتامین بی وزینک و...روزی یکی.چون پاکتش رو انداختم اسمش یادم نیست.البته این ویتامین رو یک ماهی هست که میخورم.برای اینکه بدنم ضعیف نباشه.وقرص آهن که بعد سقط تا حالا دارم میخورم.ویتامین دی هم هفته ای یکی.

دیگه توکل برخدا.

بعد چهار ماه انتقال ،،،آره چهارتا دیگه دارم ...ان شالله که هر چی خیره پیش بیاد

خداروشکر که جنین داری.فکر کنم تا دوماه دیگه میتونی انتقال بدی.این دفعه هیچ علائمی نداشتی؟

البته به علائم نیست.بعضیها دارن وبعضیها ندارن.قسمت نبوده.

انشاالله دفعه بعد.ولی به نظر من وقفه ننداز.اگه دوماه دیگه انتقال بدی احتمالا من وتو باهم مامان میشیم تقریبا.😆😆

توروخدا کم نیاری ها.من که تازه ناراحتی قلبی هم پیدا کردم.امروز رفتم سی تی آنژیو.جوابش تا ده روز دیگه میاد.

رفتن دوقلوهام بیچارم کرد.اما خودم میدونم که ناامیدی بدترین چیزه.تمام تلاشم رو برای مادر شدن میکنم.

سنم هم کم نیست.سی وهشت سالمه.برای همین یه کم عجله میکنم.

دعا میکنم باز هم دوقلو بادار بشم.اما هرچی خدا خودش بخواد.اون چیزی رو میدونه که من نمیدونم.