2777
2789
دیگه دوستم نداری ؟😢😢😢😢  ای جانم به اون دخمل خوشگلت عزیزدلم انشالله با دل خوش دخترت بغل بگی ...

وای زهرا جان چرا ؟ مگه میشه شمارو یادم بره اتفاقا خیلی یادت بودم ولی اوضاع جسمی و روحی خوبی نداشتم این مدت خیلی درگیر بودم.زهراجان اتفاقا چند وقت پیش خوابتو دیدم میخواستم بیاز تاپیک تا بهت بگم آخه صدا کردن بلد نیستم.خواب دیدم باردار شدی اونم پسره تازه انگار بهت گفته بودن دوری تموم شد آرسامت میاد منم همش مبگفتم دیدی پسرت برگشت.ان شاءالله که زود تعبیر شه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
هدانا جان اره تقریبا یکساله دیگه ، راه درازی در پیش دارم ک توان ندارم متاسفانه 

ان شاءالله خدا بزودی توانشو میده با یه نتیجه خوب یه نی نی ناز و خوشگل البته چرا یه دونه انشاءالله یه دوقلوی ناز

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهام جان یه آزمایش بتا بده خیال خودتو راحت کن   چرا نگرانی عزیزم نی نی گلی تو دلته داره ب ...

دادم بتام ۱۲۹ بود 😍 روز موعدم

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
مریم عزیزم هنوزم حرفات بشدت دلنشینه.انشالله که همه چی برا هممون خوب پیش بره...تو از کی میخوای اقدام ...

عزیز دلم ممنونم از لطفت .من انشالله سال آینده اقدام میکنم.خیلی به فکرتونم و دعاتون میکنم

سلام مریم جان خوبی عزیزدلم 😍 ممنون از لطفت دعامون کن انشالله بزودی دل خودتم شادشه 🙏 خیلی دلم تنگ ش ...

سلام به روی ماهت زهرا جون.خوبی عزیزم؟الهی که دلت خوش و تنت سلامت باشه

ممنونم مریم جان بابت دعاهای قشنگت بخاطر آرامشی که با حرفت بهم میدی امیدوارم ایندفعه بحق دعای شما و ب ...

آمین آمین ای پروردگار عاشق و مهربون و بی نظیر....جواب دعای دوستانمو میده مطمئنم

سلام مریم جان میشه واسه آرامش دلم ذکربگی هدانا بهم گفت ازتون بخام بخاطر دل پاک وآرامشتون ازشما کمک م ...

سلام عزیز دلم.من شما رو نمیشناسم.ولی بعد از نماز گوشیو دستم گرفتم هنوز روی سجاده بودم که دعای مجیر رو از تو گوشیم بخونم پیام شما رو دیدم اگر بدونی چقدرررر گریه کردم که منِ دلشکسته گناهکار خودم کی هستم اصلا!!!!ولی گفتم حتما یه خیری و حکمتی بوده که دقیقا من الان قبل دعام پیامتو خوندم حتی جواب رو ندادم گذاشتم بعد از دعا حواب بدم تو تک تک فرازهای دعا به خاطر حاجتت و آرامشت دعا کردم و گریه کردم پیامت چند خط ساده بود اما کلا زیر و رو شدم و کلی اشک ریختم بعدم برای تک تک بچه های اینجا دعا کردم..به خصوص باردارا..الهام جان عزیزم دنیا جانم ،هدانا جانم ،باران جانم، دلشکسته جان،سعیده جان،مصی جان و ماریا جان زهرا جان آدینه نازنینم و..تمام بجه هایی که در انتظار بارداری هستن..خدا رو قسم دادم به حق تک تک اسامی مقدسش دلاتون با نور لایزال خودش شاد کنه به حق تمامی فرشتگان مقرب الهی.

دوست عزیزم اگر میخوای آرامش داشته باشی زیاد خدا رو شکر کن صداش بزن بگو شکرا لله یا الرحم الراحمین ...۱۰۰ بار صبح ۱۰۰ بار شب

منم برای آرامش دعا میکنم.

نمیدونم درد دل شکسته ات از چیه خواهر خوبم ولی بدون خیلی دعات میکنم

ای جان متاسفم....منم هفته 38بارداری بودم رفته بودم برابستری که فرداش سزارین بشم دیدن بچه صداقلبش نمی ...

سلام دوست عزیز.خیلی متاسفم..قلبا دوست ندارم هیچ فرد جدیدی رو اینجا ببینم ولی زندگی همینه دیگه..روزهای سختی داری فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی و از اون منبع بی نهایت نور و آرامش که خدا باشه کمک بگیری واقعا کمکت میکنه.بچه های ما فرشته های بیگناهی بودن که الان بهترین جایگاه رو دارن و دوست دارن ببینن که ماماناشون به مشیت و تصمیم الهی سر تعظیم فرود میارن و صبوری میکنن..بزار فرشته ات بهت افتخار کنه..خدا پاداش این صبوریمون رو بهمون میده طوری که لذتش هزاران برابر بیشتر از وقتی که بچمون رو نگرفته بود..شک نکن

سلام عزیز دلم.من شما رو نمیشناسم.ولی بعد از نماز گوشیو دستم گرفتم هنوز روی سجاده بودم که دعای مجیر ر ...

مهرک عزیزم رو از قلم انداختم.در حالیکه مهرک باور کن انقدر منتظر زایمانتم که امکان نداره روزی باشه یادت نباشم و دعات نکنم😁خدا میدونه تو تایپ فراموش کردم وگرنه جز اولین نفراتی همیشه..

پریناز جونم هم از قلم افتاد😁ماشالله هزار ماشالله باردارا دارن روز به روز بیشتر میشن..خدا زیادتون کنه😂

الان چهارماهه همش دکترم گفت یه سال که گذشت میتونی اقدام کنی

سزارین  بودی چرا گفت یه سال

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین