2777
2789
خدا کنه فقط بمونه برام😭

انشا...که میمونه عزیزم ولی ببین این مارک بیبی چک کلاکم رنگ هستش وادرارچپی بنظرم غلیظ ترازراستیه فردابروبتابده ببین چقدربتات بالا رفته مهم بتاس 

ای جان متاسفم....منم هفته 38بارداری بودم رفته بودم برابستری که فرداش سزارین بشم دیدن بچه صداقلبش نمی ...

متاسفم عزیزم ببین چقدر بعضی دکترا بیدرکن من اینقدر استرس دارم دکتر سزارین نکنه  چند وقته این اتفاق افتاد   کی میری اقدام

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان میشه مریم جانو تگ کنید

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
خدا کنه فقط بمونه برام😭

الهام جان یه آزمایش بتا بده خیال خودتو راحت کن   چرا نگرانی عزیزم نی نی گلی تو دلته داره بزرگ میشه 😘😘

انشا...که میمونه عزیزم ولی ببین این مارک بیبی چک کلاکم رنگ هستش وادرارچپی بنظرم غلیظ ترازراستیه فردا ...

مهرا جان میشع مریم رایان رو تگ کنی

[QUOTE=135685191]سلام زهرا جون خوبی عزیزم ماهم خوبیم  چه خبر دکتر نرفتی برا بارداری تصمیم نگرفتی[/QUOT

فدات عزیزدلم انشالله همیشه تنتون سالم باشه ودلتون خوش ، منم نه عزیزم فعلا هیچ تصمیمی ندارم و انگار ک .... 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خیلیییی ممنونم عزیز دلم بله من همون بودم دکتر امپول ازاد سازی داد ولی گف فولی نداری

اره عزیزم یادمه ولی من گفتم محاله بدون فولیکول دو تا امپول بده ، فولیکول های خوبی داشتی ک بهت دو تا امپول داده و فقط خاسته بیخیالت کنه ک خدا رو شکر نتیجه گرفتی انشالله بسلامت برات بگذره این دوران و دلت شادشه بحق همین ماه عزیز🙏

[QUOTE=135685191]سلام زهرا جون خوبی عزیزم ماهم خوبیم  چه خبر دکتر نرفتی برا بارداری تصمیم نگرفت ...

انشاله تو موقعیت خوب تصمیم ب بارداری میگیری عزیزم .. بی بی چک خوشرنگتو میبینیم 😍😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
انشاله تو موقعیت خوب تصمیم ب بارداری میگیری عزیزم .. بی بی چک خوشرنگتو میبینیم 😍😍😍😍

ممنونم مصی جان از لطفت 😘 انشالله بسلامت فارغ بشی و پسر خوشگلت بغل بگیری 😍

ممنونم مریم جان بابت دعاهای قشنگت بخاطر آرامشی که با حرفت بهم میدی امیدوارم ایندفعه بحق دعای شما و ب ...

دیگه دوستم نداری ؟😢😢😢😢 

ای جانم به اون دخمل خوشگلت عزیزدلم انشالله با دل خوش دخترت بغل بگیری 😍

[QUOTE=135685191]سلام زهرا جون خوبی عزیزم ماهم خوبیم  چه خبر دکتر نرفتی برا بارداری تصمیم نگرفت ...

زهرا جان یه دکتر دیگه برو مشورت کن ببین چه میگه دیگه تقریبا یه سال گذشت بدنت تقریبا اماده است از لحاظ روحی هم خودتو تقویت کن وبسپار بخدا برو جلو  

زهرا جان یه دکتر دیگه برو مشورت کن ببین چه میگه دیگه تقریبا یه سال گذشت بدنت تقریبا اماده است از لحا ...

هدانا جان اره تقریبا یکساله دیگه ، راه درازی در پیش دارم ک توان ندارم متاسفانه