2777
2789
سلام هدانا جان خوبی عزیزمـ؟ پسرای گلت خوبن ؟

سلام زهرا جون خوبی عزیزم ماهم خوبیم  چه خبر دکتر نرفتی برا بارداری تصمیم نگرفتی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=135695502]سلام مریم جان میشه واسه آرامش دلم ذکربگی هدانا بهم گفت ازتون بخام بخاطر دل پاک وآرامشتون ازشما کمک م ..

@mary_ryan    

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام دوستان منو یادتونه من الهامم همون که بچمو تو ۱۶ ماهگیش از دست دادم درست ۱۸ ماهه که اقدام بودم& ...

ای جووون دلم بی چکشووو ببین😍😍😍😍

خیلی مبارکه عزیزم انشاله بارداری سالم و بدون خطر رو تجربه میکنی و بموقعش تو دلیتو بغل میگیری❤❤❤

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
ای جووون دلم بی چکشووو ببین😍😍😍😍 خیلی مبارکه عزیزم انشاله بارداری سالم و بدون خطر رو تجربه میکن ...

مرسی عزیزم‌فقط برام دعا کنین همه چی خوب پیش بره

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
پسر من ۱۶ روزش بود بخاطر مشکل قلبی فوت شد عزیزم 

ای جان متاسفم....منم هفته 38بارداری بودم رفته بودم برابستری که فرداش سزارین بشم دیدن بچه صداقلبش نمیاد متاسفانه بخاطر دیر سزارین شدن پسرم تولگنم خفه شده بود

😭😭😭😭😭😭کسی نیست خواهش میکنم یکی بیاد

بی بی چکم بجای اینکه پررنگ بشه داره کمرنگتر میشه دارم دق میکنم

توروخدا برام دعا کنین 

دست راستی برا امروزه

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
مرسی عزیزم‌فقط برام دعا کنین همه چی خوب پیش بره

سلام ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی و تمام غمه هات بره و اشک شوق بزیزی

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
سلام ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی و تمام غمه هات بره و اشک شوق بزیزی

😭😭 پیام بالایی رو ببین

😭😭😭😭😭😭کسی نیست خواهش میکنم یکی بیاد بی بی چکم بجای اینکه پررنگ بشه داره کمرنگتر میشه دارم دق ...

عزیزم استرس به خودت وارد نکن به حق آقا امام زمان تو دلت نی نی هستش

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
عزیزم استرس به خودت وارد نکن به حق آقا امام زمان تو دلت نی نی هستش

خدا کنه فقط بمونه برام😭

الهی بگردم که تو از همه بیشتر رنج کشیدی امیدوارم هزار برابر اون درد و رنج به حق تک تک اسما مقدس خدا ...

ممنونم مریم جان بابت دعاهای قشنگت بخاطر آرامشی که با حرفت بهم میدی امیدوارم ایندفعه بحق دعای شما و بقیه خدا بچه من و بقیه مامانا رو حفظ کنه.ان شاءالله هر چی خیره و بهترینه هم برای شما و خانواده ت اتفاق بیفته

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
😭😭😭😭😭😭کسی نیست خواهش میکنم یکی بیاد بی بی چکم بجای اینکه پررنگ بشه داره کمرنگتر میشه دارم دق ...

الهام جون خیلی مبارک باشه ان شاءالله که بسلامتی بدنیا بیاد.نگران بی بی چک نباش برای منم اینطور بود بعد از گذشت یه هفته ام کم رنگ بود حتی از اولم کمرنگتر در صورتیکه آزمایش خونم یه روز بعد از موعدم نشون داد باردارم.تونستی یه آزمایش خون بده 

من جمله تو بودم و نمی دانستم...