2777
2789
سلام عزیز دلم.من شما رو نمیشناسم.ولی بعد از نماز گوشیو دستم گرفتم هنوز روی سجاده بودم که دعای مجیر ر ...

قربونت عزیز دلم انشالله انرژی مثبت همه دعات به خودتم برمیگرده منم الان استرس داستم که این پستتو دیدم عزیزم ممنونم😘😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
سلام عزیز دلم.من شما رو نمیی بعد از نماز گوشیو دستم گرفتم هنوز روی سجاده بودم که دعای مجیر ر ...

قربونت عزیز دلم انشالله انرژی مثبت همه دعات به خودتم برمیگرده منم الان استرس داستم که این پستتو دیدم عزیزم ممنونم😘😘😘😘😘

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دادم بتام ۱۲۹ بود 😍 روز موعدم

مبارکه عزیزم خداروشکر 🤗

عزیز دلم ممنونم از لطفت .من انشالله سال آینده اقدام میکنم.خیلی به فکرتونم و دعاتون میکنم

انشالله  انشالله به امید خدا دیگه نی نیت ۱۴۰۰ میشع😍

سلام عزیز دلم.من شما رو نمیشناسم.ولی بعد از نماز گوشیو دستم گرفتم هنوز روی سجاده بودم که دعای مجیر ر ...

سلام مریم عزیزم ممنون از دعای قشنگت من ۳ماهه که پسرعزیزم را ازدست دادم اون فقط ۵ ماهش بود رفت ومنو دلشکسته و پریشون احوال کرده حال روزم اصلاخوش نیس کارن شدا گریه اونم پنهون ازچشم همه ترخدا برام دعاکن 

سلام مریم عزیزم ممنون از دعای قشنگت من ۳ماهه که پسرعزیزم را ازدست دادم اون فقط ۵ ماهش بود رفت ومنو د ...

الهی من بگردم خواهر..بمیرم واسه اون دلت عزیز دلم..😭😭😭😭بیخود نبود که من خود به خود واست زار میزدم

سلام مریم عزیزم ممنون از دعای قشنگت من ۳ماهه که پسرعزیزم را ازدست دادم اون فقط ۵ ماهش بود رفت ومنو د ...

فقط از خدا برات صبر و آرامشی از جنس خودش میخوام..عزیزم خصوصی بیا کارت دارم

ببخش ناراحتتون کردم ولی دست خودم نیس نمیتونم تحمل کنم دلم میخاد به هرچیزی چنگ بزنم تا آرومم کنه

عزیز دلم😔😔 

مریم جان میتونه با حرفاش وذکری که بهت میگه ارومت کنه 

ببخش ناراحتتون کردم ولی دست خودم نیس نمیتونم تحمل کنم دلم میخاد به هرچیزی چنگ بزنم تا آرومم کنه

این حرفو نزن خواهر عزیزم هر چی بگی حق داری من وظیفمه دلتو آروم کنم ..شاید خدا منو وسیله قرار داده..