2777
2789
ممنون عزیزم جریان تاپیک چیه من چیزی ندیدم

عزیزم تاپیک ختم یه تاپیک دیگه است بیا تاپیکای من میبینیش اونجا اسامی رو گذاشتم 

تاپیک چله سوره حشر واسه مامانی دلشکسته

البته منطورم مامانای دلشکسته اشتباه تایپ شد

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم براش دعا کنین دهانه رحمش باز نشده ودرداش مداوم نیست

چرا عملش نمیکنن شرایطشو بگین طفلی چقدر درد بکشه انشاله به سلامتی فارغ میشه

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
انشا...امیرارسلانت برمیگرده واینبارنامدارمیشه وباعث افتخارمامان باباش 

ممنون عزیزم نه اون هیچوقت بر نمیگرده دیدار ما رفت اون دنیا اگه لایق باشم لااقل اون دنیا ببینمش

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
می خوام برم بگم چرا نزاشتی با خوشحالی و تشکر بیام چرا همش چشمام گریونه تنها جون تو الان بارداری؟

انشالله بزودی یه نی نی سالم خدا بهت میده وگمی دلت اروم میشه 

ممنون عزیزم نه اون هیچوقت بر نمیگرده دیدار ما رفت اون دنیا اگه لایق باشم لااقل اون دنیا ببینمش

بچه هامون توشه آخرتمون هستن ازخدامیخام که یه پسرشکل  خودش بهت بده ازشباهتش که خودت تعجب کنی پیش خداکاری نداره

سر دختره لرز میشه. معمولا بارداری پسر گرمایی میشن من خیلی دیدم. 

سلام خوبی عزیزم حالت چطوره 

سلام گلم خوبم مرسی. حال کنجد کوچولوت چطوره

قربونت شکر 

کی موعدته ؟