2777
2789
سلام دوست جونی های خوشگلم خوبید  دلم خیلی خیلی براتون تنگ شده این روزا اینقدر درگیر کارم که فر ...

آذر جون ان شاءالله موفق باشی تو کارات ولی بیشتر بهمون سر بزن 

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من اوضاع روحیم خوب نبود همش تو رختخواب بودم جریان ختم چی شد؟

زیبا جون خدا بد نده عزیزم.تو رو خدا بیشتر مواظب خودت باش.ظاهرا از دیروز شروع شده ختم

عزیزم انشاالله که بهتر بشی ختم از دیروز شروع شده سعیده جان جاتون خوندن دیروزو از امروز بخونین بیاین دو تاپیک قبلم اونجا تگت کردم لیستو یادداشت کن

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
زیبا جون خدا بد نده عزیزم.تو رو خدا بیشتر مواظب خودت باش.ظاهرا از دیروز شروع شده ختم

مرسی عزیزم روحیه ام خیلی بده یکی از دوستان با شوهرم هماهنگ کرده یک هفته ببره منو مشهد
نمی دونم تاثیری خواهد داشت یا نه
 دیگه جونی برای دعا کردنم نداره من دست خالی از مشهد زیاد برگشتم  
اینجا هم دوست دارم همراه باشم که شاید امیدی بشه برای دیگران

پس من امروز دو بار سوره حشر را به نیت اینکه دلهامون شاد بشه میخونم

مرسی عزیزم روحیه ام خیلی بده یکی از دوستان با شوهرم هماهنگ کرده یک هفته ببره منو مشهد نمی دونم تاثیر ...

زیبا جون حتما برو حالت بهتر میشه چون منم خودم تجربه کردم منم وقتی پسرمو سه بار بردیم مشهد و هر بار بی نتیجه برگشتیم بعد از پر کشیدن پسرم گفتم دیگه نمیرم مشهد امام رضا که منو نمیخواد صدامو نشنید چرا برم ولی عزیزم این ظاهر قضیه ست ما نمیدونیم صلاحمون چیه اونا چی رو برامون در نظر گرفتن وقتی به اجبار همسرم رفتم فقط میگفتم مگه من میتونم مشهد نیام ببخشید امام رضا کل آرامش دنیا اومد تو وجودم تو برو حتما آروم میشی امام حتما دعا رو مستجاب میکنه اما ممکنه اجابتش از نظر زمان و نحوه وجود متفاوت باشه.شک نکن میرسی به خواسته ت.عزیزم غسل صبر بکن هر سری بعد از دوش. و اینکه سوره عصرم زیاد بخون و برای فرشته ت نیت کن هدیه بفرست هر چی دوس داری با صلوات مطمئن باش آرومتر میشی.ببین عزیزم ما همیشه یه غم داریم تو دلمون فرلموش شدنیم نیست اما فقط باید یه کار کنیم تا این غم مانع زندگی کردنمون نشه.ببخشید طولانی شد

زیبا جون حتما برو حالت بهتر میشه چون منم خودم تجربه کردم منم وقتی پسرمو سه بار بردیم مشهد و هر بار ب ...

می خوام برم بگم چرا نزاشتی با خوشحالی و تشکر بیام چرا همش چشمام گریونه
تنها جون تو الان بارداری؟

می خوام برم بگم چرا نزاشتی با خوشحالی و تشکر بیام چرا همش چشمام گریونه تنها جون تو الان بارداری؟

منم همینطور بودم میگفتم برم میگم چرا بچمو ندادی چرا؟اما میدونی وقتی رفتم حرم فقط گریه میکردم گریه ناشکری نبود گریه دلتنگی و دلشکستگیم بود انگار قبل از اینکه اون حرفا رو بزنم امام خودش میدونست و آرومم کرد توام آروم میشی زیبا جون یقین بدون بخاط این درد و غمی که ما کشیدیم اینقد برامون جبران میکنن که شرمنده میشیم ما بی تابیم البته منم مثل توام اما بیا اعتماد کنیم اونا از پدر به ما مهربونترن خیلی خیلی مهربون.مطمئن باش امام صداتو میشنوه از ناراحتیت ناراحته.بری آروم میشی.آره عزیزم باردار شدم ان شاءالله روزی شما بشه اما بخاطر همین بی تابیا الان شرایط جسمیم خوب نیست و متاسفانه وقتی فهمیدم که باردار بودم تو کار منو با خودت نکن من ۴ سال غصه خوردم .برا منم دعا کن عزیزم وقتی چشمت به ضریح آقا افتاد

سلام دوستای گلم امیدوارم حال دلتون خوب باشه و به فضل ختم سوره حشر به حاجتاتون برسین و شاد بشین از عم ...

سلام خوبی عزیزم حالت چطوره  رفتی دکتر گوارش امیدوارم همچی خوب باشه   سمیرا جان آنزیمهای کبدم رفت بالا و چندتا تو آزمایش ال زده نمیدونم چین هنوز دکتر نرفتم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

اذر جان عزیزم حالت چطوره خوبی عزیزم انشالله که سلامت وخوش باشی

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

عزبزم الان چطوری منم دیشب فقط رفتم زیر پتو وزار زدم دلم لک زده برا پسرم 

سلام خوبی عزیزم حالت چطوره  رفتی دکتر گوارش امیدوارم همچی خوب باشه   سمیرا جان آنزیمه ...

ممنون بهترم خدا رو شکر درد شکم داشتم که دکترم گفت شیاف استفاده کنم.نه عزیز نرفتم هنوز دکتر گوارش روز یکشنبه نوبت دارم.ولی هدانا جون دکتر مرصوصی گفت که بعد از بارداری آنزیما بره بالا خطرناکتره خیلیا با آنزیم بالا و کبد چرب باردار میشن و اصلا اطلاعم ندارن ولی گفت تحت نظر گوارش باشم و آب انار و لیمو زیاد بخورم توام همینکارو بکن ان شاءالله که اتفاقی نمیفته منکه واقعا تحمل ندارم دیگه ۴ سال غم برام کافیه

هدانا جون من چند وقته با اینکه گرممه لرز میگیرم قبلا شبا موقع خواب بود الان تو روزم این اتفاق برام افتاده مریضم نیستم نمیدونم چرا اینطور شدم