2777
2789
منم همینطور بودم میگفتم برم میگم چرا بچمو ندادی چرا؟اما میدونی وقتی رفتم حرم فقط گریه میکردم گریه نا ...

مطمین باش اول از همه مامانهای باردار تاپیک رو دعا می کنم مگه میشه یادم بره 

انشالله خدا یک نی نی های سالم و با عمر طولانی بهت بده انشالله قدکشیدنشو ببینی

مرسی عزیزم روحیه ام خیلی بده یکی از دوستان با شوهرم هماهنگ کرده یک هفته ببره منو مشهد نمی دونم تاثیر ...

منم باردار بودم یه هفته مشهد بودم امسال هرکاری کردن نرفتم اخه قرار بود با پسرم بریم حتی شوهرم همه وسایل سفرو آماده کرد ولی من لحظات اخر زدم زیرش ومنصرف شدم من همه معصومین وامامانو صدا زدم التماس کردم گفتم پسرم میفرستم بیاد خادمیتونو کنه تورخدا ازم نگیرش خدا وقتی میگی خدایا توروخدا اوج درماندگیه ومن چقدر اون روزها تو بیمارستان درمانده بودم وقتی شوهرم بهم اون خبرو داد داد زدم شماها کر بودین صدای منو نشنیدین پسرم روز شهادت حصرت فاطمه اسمونی شد

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدانا جون من چند وقته با اینکه گرممه لرز میگیرم قبلا شبا موقع خواب بود الان تو روزم این اتفاق برام ا ...

منم بارداریم همینجوری بودم بخاطر بارداری فک کنم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
عزبزم الان چطوری منم دیشب فقط رفتم زیر پتو وزار زدم دلم لک زده برا پسرم 

عزیزم تو بارداری 

فقط مواظب فرشته ی تو دلت باش 

انشالله صحیح و سالم بغلش کنی پسر کوچولوت انشالله خیلی زود خوشحال بشه

ممنونم دوستان انشالله خدا هیچ مادریو با بچش مورد آزمایش قرار نده 

مطمین باش اول از همه مامانهای باردار تاپیک رو دعا می کنم مگه میشه یادم بره  انشالله خدا یک نی ...

مرسی عزیزم ان شاءالله دعای خودتم مستجاب میشه نگران نباش.ان شاءالله بزودی خبر مامان شدنتو بدی یه بچه ناز سالم و صالح که کنارت بمونه و زیر سایه پدر و مادرش بزرگ بشه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...
منم باردار بودم یه هفته مشهد بودم امسال هرکاری کردن نرفتم اخه قرار بود با پسرم بریم حتی شوهرم همه وس ...

هدانا جون الان دیگهدلتو صاف کن قسمت شد برو حتما ازشون سلامتی و عاقبت بخیری بچه هاتو بخواه.ما نمیدونیم حکمت خدا چی بوده.منم پسرم روز تاسوعا رفت روزی که حضرت عباس و مادرشونو واسطه کرده بودم خب نشد اما اونا شفاشو دادن الانم جاش خیلی خوبه مطمئنا خدا تمام اون حسرتایی رو هم که رو دلمون موند جبران میکنه.بیاین اعتماد کنیم به خدا و واسطه هاش

من جمله تو بودم و نمی دانستم...

دلشکسته جان نی نی زنداداشت دنیا اومد 

هدانا جون الان دیگهدلتو صاف کن قسمت شد برو حتما ازشون سلامتی و عاقبت بخیری بچه هاتو بخواه.ما نمیدونی ...

انشالله عزیزم ممنونم😘

من اسمشو امیرارسلان گداشتم البته یه اسم دیگه میحاستم بزارم نشد بخاطر یکی اولین اسم انتخابیم بود دیگه گفتم امیر ارسلان که نامدار باشه همه میگفتن این اسم خیلی براش بزرگه که گفتم مگه قراره بزرگ نشه همیشه کوچلو که نمیمونه ولی من حتی یه بارم نتونسنم صداس کنم واون نگام کنه یه بار اون هیچ وقت بزرگ نمیشه ونشد خیلی زودم مهر باطل شد خورد تو شناسنامه اش

مصلحت خدا این بود باید به خواست خدا راصی باشیم 

مطمین باش اول از همه مامانهای باردار تاپیک رو دعا می کنم مگه میشه یادم بره  انشالله خدا یک نی ...

زیبا جون انشالله بزودی حال روحیت بهتر بشه گلم ختم از دیشب شروع شده من دیشب بجاتون خوندم عزیزم از امروز شروع کنید عزیزدل، تاپیکم جدا واسه ختم دلشکسته جون زدن اونجا صداتون کردن لیست اسامی اونجاس که هر روز به نیت یک نفر خونده میشه گلم، عزیزم مشهد رفتی مارو فراموش نکنی عزیزم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
مرسی عزیزم ان شاءالله دعای خودتم مستجاب میشه نگران نباش.ان شاءالله بزودی خبر مامان شدنتو بدی یه بچه ...

تنها جون عزیزم انشالله همه چی برات ختم بخیر شه گلم دیروز من  بجاتون ختم شروع کردم گلم شما از امروز شروع کن، تاپیک دلشکسته جون جدا زدن اونجا صداتون کردن ولیست اسامی گذاشتن که هر روز به نیت یک نفر ختم انجام میشه عزیزم 

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
من اسمشو امیرارسلان گداشتم البته یه اسم دیگه میحاستم بزارم نشد بخاطر یکی اولین اسم انتخابیم بود دیگه ...

انشا...امیرارسلانت برمیگرده واینبارنامدارمیشه وباعث افتخارمامان باباش 

منم خیلی یاد صالح میوفتم واقعا دلتنگشم

انشا...صالحت وبزودی بغل میکنی ودلت اروم میشه عزیزم منم ۶ماه دلم گرفته باهیچ چیزوهیچکس بازنمیشه میگم خداحق من این نبودخودت کمکم کن باورت نمیشه دارم برات مینویسم تمام صورتم پراشک ولی همیشه براهمتون دعامیکنم انشا...خداحاجت خودمم بده