2777
2789
عزیز دلم توکل ب خدا عملتم انجام میدی و خوب خوب میشی...  دکتر مرصوصی خوبیش اینکه همه احتمالات ر ...

اره خیلی پزشک مسئولیت پذیر و حاذقی هست.خدا حفظش کنه.

اره امیدوارم که با آزمایش مجدد همه چی خوب باشه و اون آنتی بادی ها موقت مثبت شده باشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من سه بار پیششون رفتم. اگه یادت باشه گفتم وقتی جواب ازمایشات نهایی منو ک دید اصلا نمیدونست چی بگه و ...

اره یادمه گفتی و واقعا هم همینطوره .چقدر هم مومنه واقعیه چون خیلی اروم و صبور و دلسوزه و انرژی مثبت میده و امیدواری...

به منم گفت جواب آزمایشات تکمیلی روماتولوژی رو واسم بیار یه آزمایشم که شامل ۳ تا مورد بود واسم نوشت گفت جواب همه رو با هم واسش ببرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره یادمه گفتی و واقعا هم همینطوره .چقدر هم مومنه واقعیه چون خیلی اروم و صبور و دلسوزه و انرژی مثبت ...

عزیزم انشالله که مشکل خاصی نباشه وزود زود خوب بشی تو ازمایشاتت esr چنده؟

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
عزیزم انشالله که مشکل خاصی نباشه وزود زود خوب بشی تو ازمایشاتت esr چنده؟

آزمایشم واسه ۶ ماه پیشه و فک کنم سه هفته بعد زایمانم باشه.esr یک ساعته ۲۹ بود.

میدونم که به esr  مرتبطه.شما تجربه ای از این بیماری دارید؟

آزمایشم واسه ۶ ماه پیشه و فک کنم سه هفته بعد زایمانم باشه.esr یک ساعته ۲۹ بود. میدونم که به esr&nbs ...

اخه اسم روماتولوژی اومد  به esr مرتبطه من esr 26 رفتم دکتر گفت اصلا چیز خاصی نیست قبل بارداری هم که رفتم باز این بالاتر از نرمال بود اونموقع هم به دکتر داخلی و زنانم گفتم اینا گفتن که چیز مهمی نیست خودم نگرانم 

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
من که اصرار کردم برام آزمایش بنویسه گفت دفعه اول لازم نیست.معمولا مشکل کروموزومی دارن و خودشون سقط م ...

منم دقیقا همه اینایی که گفتی رو مصرف کردم😥😥😥

یعنی جنینتو نگه داشته بودی بردی ازمایشگاه؟

خدایا میشه تیکرمو خودت واسم واقعیش کنی؟
منم دقیقا همه اینایی که گفتی رو مصرف کردم😥😥😥 یعنی جنینتو نگه داشته بودی بردی ازمایشگاه؟

نه نبردم خیلی کوچولو بود.تو سونو زده بود رویان سه میلی. داروها نذاشت زودتر به خونریزی بیفتم. تا هفته ده صبر کردم شاید تشکیل بشه اما نشد آخه شنیده بودم برای بعضیا دیرتر تشکیل میشه اما برای من که نشد😢😢

با فعالیت زیاد و دمکرده های گیاهی سقط شد. هنوزم کمردردش مونده برام

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
نه نبردم خیلی کوچولو بود.تو سونو زده بود رویان سه میلی. داروها نذاشت زودتر به خونریزی بیفتم. تا هفته ...

عزیز دلم اصلا غصه نخوووور ایشالا که بحق همین بارونه  قشنگ امشب خدا به هممون نظر کنه نی نی های ناز تا اخر استل بیان تو دلمون اصلا ایشالا همین امشب بیااااان

بیاااااااااین کوچولوهاااااا

خدایا میشه تیکرمو خودت واسم واقعیش کنی؟

امشب خیلی دلم گرفته بود دلم از تنهایم گرفته بود کلی سر نماز گریه کردم،خدایا یک نیم نگاهیم به ما بنداز یعنی دنیای به این بزرگیت جای واسه فرشته ما نداره .

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیز دلم اصلا غصه نخوووور ایشالا که بحق همین بارونه  قشنگ امشب خدا به هممون نظر کنه نی نی های ن ...

ان شاالله عزیزم. ان شاالله همه ی منتظرا دامنشون زودتر از چیزی که فکر میکنن سبز شه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِکَافٍ عَبْدَهُ                                                                    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟  
امشب خیلی دلم گرفته بود دلم از تنهایم گرفته بود کلی سر نماز گریه کردم،خدایا یک نیم نگاهیم به ما بندا ...

اندکی صبر سحر نزدیک است.

باید راضی باشیم به رضای خدا. ان شاالله همین زودیا فرشته ی شما هم میاد تو دل مامانش سعیده ی عزیز. من بیشتر خواننده خاموشم اما میخونم که همیشه تک به تک اسم بچه هارو میبری و دعاشون میکنی.مطمئن باش همهی این دعاها چندبرابر به خودت برمیگردیم عزیزم.