سلام مصی جان.خوبی؟
چی بگم به خدا هر دم از این باغ بری می رسد.....
والا من به خاطر حال خرابم موقع زایمان دکترای بیمارستان واسم یه هفته بعد زایمان هم چند تا آزمایش کبدی و ایمنی انعقادی نوشتن. همه چی نرمال بود.فقط عدد آنتی فسفولیپید بالا بود باقی فاکتورهای انعقادی و ایمنی نرمال بود بعد که هفته دوم بعد زایمان به دکتر فوق تخصص خون و یه پریناتولوژیست نشون دادم گفتن مهم نیست و این بالا بودن به خاطر اینکه ازمایش چند روز بعد زایمانت بوده..
ولی دیروز دکتر مرصوصی همه آزمایشاتو دید گفت احتمال اولم که میدم اینه: بیماری اتو ایمن داری سندرم آنتی فسفولیپید و به تازگی یا تو دوران بارداری مبتلا شدی چون یه بچه سالم داری و این بیماری اتوایمن باعث سقط مکرر و مرده زایی میشه.نامه معرفی داد پیش یه فوق تخصص روماتولوژی برم آزمایشات تکمیلی بدم تا نتیجه معلوم بشه.گفت هزاران خانم هستن که این بیماری رو دارن و موقع بارداری از روز اول باید آمپول هپارین بزنن تا روز آخر بارداری.
ایشون احتمال کبد چرب حاد در بارداری رو که قبلا پروفسور رصا ملک زاده به عنوان تشخیص اولیه خودش نطرح کرده بود، کلا رد کرد.
گفت اگر بیماری اتو ایمن نداشته باشی ممکنه یه بخش خفیفی از جفت جدا شده بوده..
در مجموع اونم گیج و ویج مونده بود..و همه حواسش به مثبت بودن آنتی بادی فسفولیپید تو آزمایشم بود.
بهش گفتم عمل فیستول آنال دارم گفت بعد عمل تا ۳ یا ۴ ماه باردار نشو بزار خوب خوب بشی بعد اقدام کن.
گفت اگر سندروم آنتی فسفولیپید داشتی اونو درمان میکنی و با هماهنگی من یا هر پریناتولوژبست دیگه ای و دکتر روماتولوژی باردار میشی..اگرم خدا خواست و اون مشکل رو نداشتی رعد عمل فیستول باردار شو و بعد بیا پیشم.
در کل که سراسر وجودش انرژی مثبته و واقعا دلسوز و مهربونه