2777
2789
واقعا باران جون خودم اذیت میکنم، اتفاقا بدنم در مقابل سرماخوردگی خیلی مقاومه با اینکه تو سرمام اصلا ...

خوب هربار که یهو وسواس آمد سراغت ، زودی یه کاغذ بگیر و شروع کن به نوشتن این جمله: بدن من خیلی مقاوم است... اونقدر بنویس تا دل آشوبی ات کم بشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم، اونها نقطه ضعفتو گرفتند!!! آنها میدونند که شما خیلی حساسی!! مگه واگذار نکردی به خدا، پس خودت ...

دقیقا همینطوره یه موقعهایی بود منم از طرف قوم ظالمین حرفای میشنیدم خودمو درگیر میکردم ناراحت میشدم شوهرم بهم میگفت داری دقیقا رفتار و عکس العملی رو نشون میدی که اونا میخوان و داری اونارو به خواستشون میرسونی ، بهترین کار اینکه اصلا در مقابل رفتارشون فقط فقط سکوت کنی بی اعتنا باشی میگفت این کارت از صدتا زدنم براشون بدتره، حالا شمام ادینه جون همینکارو کن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
عزیزم، اونها نقطه ضعفتو گرفتند!!! آنها میدونند که شما خیلی حساسی!! مگه واگذار نکردی به خدا، پس خودت ...

اره عزیزم... بخدا دارم سعی میکنم بی اهمیت باشم.. انشالله درست بشه.. 😔😔من اهل دسیسه و دروغ نیستم خیلی صادقانه زندگی میکنم... امیدوارم خدا کمکم کنه... 

دقیقا همینطوره یه موقعهایی بود منم از طرف قوم ظالمین حرفای میشنیدم خودمو درگیر میکردم ناراحت میشدم ش ...

سعی میکنم عزیزم... ولی میترسم با این همه تماسایی که با شوهرم دارن و زیر پاش میشینن هرجه قدر هم که شوهرم قوی و عاقل باشه بلاخره ی روز روش تاثیر بزاره و زندگیمون مشکل دار بشه .. به شوهرم  و عشقش به خودم ایمان دارم ولی چیزی که تو تمام زندگیم تحربه کردم این بوده هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست..

خوب پس به همسرت محبت کن و تمام عشقت رو نشونش بده.

زمان ازدواجم، استادم بهم گفت: یادت باشه نباید به همسرت نشون بدی چقدر دوستش داری، همیشه بذار این یه راز بمونه.

خواهرم هم همیشه میگفت: نباید تمام عشقت رو به همسرت نشون بدی، پرو میشه.

اما الان بعد تقریبا یکسال و نیم زندگی مشترک، بهت میگم باید به همسرت نشون بدی تمام محبتت رو و اینکه چقدر دوستش داری، باید به زبون بیاری و اجازه بدی عشقت رو حس کنه. 

نمیگذره فقط درد رو درد ۳ساله نمیدونم خوشی یعنی چی ؛ خدا گل دخملت حفظ کنه برات عزیزم 

میدونم عزیزم منم هنوز داغ دلم تازست درکت میکنم ان شاالله با اومدن یه فرشته ناز توی زندگیت دردت کمتر میشه

https://www.instagram.com/ghazalmh97/
🤣🤣 ماه قبل بدون اقدام بیبی چک گذاشتی!!! خیلی باحالی!!! چون من هم اینکار رو کردم و فکر میکردم خیلی ...

آره بخدا آخه از پریودمم نگذشته بود چند روز مونده بود خخخخ فک کنم میخواستم دارویی چیزی بخورم گفتم امتحان کنم

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
وااااای 💃💃💃💃💃💃💃 مبارکت باشه عزیزززززم.... چقدر خوب ی مامان گوگولی دیگه اضافه شد🤗🤗🤗🤗 خیلی ...

ممنون عزیزم.ان شاءالله خبر خوش بارداری شما رو بزودی بشنویم.ان شاءالله بزودی جای پسرت پر بشه

من جمله تو بودم و نمی دانستم...