2777
2789
قربونت برم... میدونم بخدا من کاری بهشون ندارم ولم نمیکنن.. مگه چقدر تحمل دارم ..من هر شب دارم گریه م ...

متاسفانه تعطیل هستن چی میشه گفت فقط،و این موقعیت سوهان روحن فقطم فکر پسر خودشونن همین بس

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
تنبلی نکن عشقم برو چکاب.. هر چی هم دلت میخواد بخواب😂😂😂من که چند روزه تعطیلی یهمون خورده عروسی گرف ...

سلام آدینه جان، حسابی بهم ریختی ها!!! به خودت اینقدر فشار نیار.

یه مدت بیخیال همه چی شو. بذار هر چی میخوان چرت و پرت بگند، شما یه گوش در یه گوش دروازه!!!

شکر خدا ازشون دوری و فقط تماس تلفنی است که اون هم میتونی نادیده بگیری.

به کربلایی محبت کن!!! مردها برعکس جثه شون، دلشون زود می شکنه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@sm_aa     سعیده جونم چطوری عزیزم.. ترا خدا اگه تو منطقتون اون بیماری هست خیلی مراقب خودت ...

مرسی عزیزم شما خوبی، خودتو ناراحت نکن بیخیال اونا همینو میخوان که ناراحتت کنن پس نزار خوشحال بشن

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام آدینه جان، حسابی بهم ریختی ها!!! به خودت اینقدر فشار نیار. یه مدت بیخیال همه چی شو. بذار هر چی ...

سلام عزیزم.. بهت گفتم ایش و نادش🤣🤣🤣🤣درسته یا نه؟؟😂😂چی کار کنم عزیزم؟؟بخدا من دوری میکنم اونا نمیزارن همه ترسش از اینه که مردم بهش بگن تو که اینقدر با عروست اکی بودی چی شده چرا نمیرین جرا نمیاد در حالی که من گفتم در خونم به رو همه بازه و پسرش هم هر کی خواست بره ولی من نمیخوام باهاشون حرف بزنم چون اذیتم کردن و میکنن و خودشون رو بی گناه و معصوم نشون میدن شاید اگه این اتفاق نمیافتاد همه چی فراموش میشد ولی تو اوج اذیت کردناشون پسرم رفت و من نمیتونم به راحتی بگذرم هر وقت هم خواستم بخاطر شوهرم گذشت کنم و باهاشون تماس بگیرم ی قصه ای درست کردن و باعث بحث و ناراحتی بین منو شوهرم شدن.. همیشه از اینکه طرفم سطح پایین باشه متنفر بودم ولی متاسفانه گیر بدترینشون افتادم تحصیل کرده های با سیاست و زرنگ در عین حال بی فرهنگ..

مرسی عزیزم شما خوبی، خودتو ناراحت نکن بیخیال اونا همینو میخوان که ناراحتت کنن پس نزار خوشحال بشن

از روزی شنیدم روزی سه بار دوش میگیرم اینقدر دستامو شستم پوستم خشک شده بیرون زیاد نمیرم و با کسی در تماس نیستم فقط از شوهرم میترسم میره بیمارستان میاد البته بیمارستانشون مرکز تروماس بخش عفونی ندارن ولی خوب بیمارستانه دیگه، اینقدر زنگ زدم به مامانم خواهرم داداشم که دیونشون کردم بابا و مامانم واکسن زدم ، اینقدر توصیه ایمنی میکنم که اخر بلا به سر خودممیاد

از روزی شنیدم روزی سه بار دوش میگیرم اینقدر دستامو شستم پوستم خشک شده بیرون زیاد نمیرم و با کسی در ت ...

سعیده جان، بدترین بیماری وسواس است. لطفا آروم باش.

همش فکر کن که بدنت مقاومه و همچنین شما نکات بهداشتی رو کامل رعایت میکنی پس جای نگرانی نیست.

از عمد دارن آزارم میدن خسته شدم😔😔مگه من چکار کردم؟جز صبوری و گذشت و سازش تو زندگی چکار کردم..الان هم داغ پسرم رو دلمه اینقدر درکش براشون سخته..؟؟؟اهل نفرین نیستم  ولی دیشب بقدر حرص خوردم که قلبم درد گرفت زیر شکمم هم تیر بدی میکشید... خدا جوابشونو بده... تاوان خوب بودن همینه 

سعیده جان، بدترین بیماری وسواس است. لطفا آروم باش. همش فکر کن که بدنت مقاومه و همچنین شما نکات بهدا ...

واقعا باران جون خودم اذیت میکنم، اتفاقا بدنم در مقابل سرماخوردگی خیلی مقاومه با اینکه تو سرمام اصلا پوشش گرم ندارم ، پارسال بعد چندین سال انفولانزا گرفتم ولی اینقدر میشنوم و حبر میخونم وسواسم بیشتر شده.

از عمد دارن آزارم میدن خسته شدم😔😔مگه من چکار کردم؟جز صبوری و گذشت و سازش تو زندگی چکار کردم..الان ...

عزیزم، اونها نقطه ضعفتو گرفتند!!! آنها میدونند که شما خیلی حساسی!! مگه واگذار نکردی به خدا، پس خودت بیخیال باش. واقعا بزن خودت رو به بیخیالی، جواب میده.

برای مادر شدن، نیاز به جسم و روح سالم داریم عزیزم!